Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

canım o konulara girersek çıkamayız. hiç gitmedk ne gitmesi. bana sen git ama erva gidemez diyo bende ervayı bırakıp gidemiyorum. bunalımdayım kızlr başım ağrıyor düşünmekten bazen intihar etmek istiyorum hiç mutlu değilim eşimle de aramız bozuk evden dışarı çıkmıyorum. delirmek üzereyim 4 duvar arasında sıkıştım kaldım.

ben en son 54 kiloydum.
pastanın üzerindekileri nasıl yaptın canım. güzel bi tarif verde ben de deneyim bari evde oturacağıma...

evde insan kilo alıyo tabi hele bu sıralar yatacağıma yakın ekmek arası patates falan kızartıyorum her akşam o yüzden aldım galiba kestim artık gece yemelerini ve ekmek aralarını..

aaaaa o nasıl söz öyle yaaa sana muhtaç minik bi yavru var . tamam yaşadıkların çok zor çok iyi anlıyorum seni. ben de hala yaşıyorum neler yaşıyorum hem de eşime bile anlatmıyorum içime atıyorum herşeyi mide ağrılarım ondan stresten. madem bu kadar kötüsün bi psikoloğa gitmeni tavsiye ederim ben de gitmeyi düşünüyorum

evde insan kilo alıyo tabi hele bu sıralar yatacağıma yakın ekmek arası patates falan kızartıyorum her akşam o yüzden aldım galiba kestim artık gece yemelerini ve ekmek aralarını..
pandispanya için;
4 yumurta
4 kahve fincanı şeker
4 " " un
1 " " ılık su
1 tane kabartma tozu
krema için;
3 su bardağı süt
1 yemek kaşığı un
1 " " nişasta
1 su bardağı şeker
1 yumurta
vanilya
toz krem şanti
yapılışı;
pandispanya için şekerle yumurtayı 7 dakika mikserle çırp sonra yavaş yavaş diğer malzemeleri ekle. kakaolu yapacaksan kakao da ekle
krema için de sütü ılıt diğer malzemeleri başka bir kapta harmanla ılınan sütten biraz toz karışımına koy birbirine yedir sonra onu sütün içine boşalt kaynayana kadar karıştır sakun bırakma. kaynayınca vanilyaya koy. iyice soğuyunca toz kremşantiyi koy ve mikserle 3-4 dk çırp(pastanı yapmadan önce kremeyı yap bırak). ben yuvarlak kelepçeli kalıba yaptığım zaman keki 3 parçaya bölüyorum kremayı da 2 ölçü yapıyorum tam geliyo. kremayı da keki de kakaolu yapıyorum ben. ve pasta arasına kreme sürünce ilk araya tamamen muz dilimleri koyuyorum mükemmel oluyo ikinci araya da kremanın üzerine bolca damla çikolata serpiyorum onun da üzerini kapatıp kremayla incebir kat kaplıyorum. sonra da kremşantiyle süslüyorum orası sana kalmış

doğum günü pastasına bu pandispanyadan 3 tane yaptım. kremayı da 9 ölçü yaptım üzerini şeker hamuru ve inciyle süsledim

Gercekten guzel olmus bahar ellerine saglik Benin hic Boyle el,becerim yokdur yapamam yani NE bilim el,iside bilmem oyle sizin elinizdrn geliyor masalah

Canim SEN Bu.pastayi kalibdami yaptin ve birlestiridin nasil Boyle oldu aslinda cok,zor degil ya tarife gore dikkatli kendini werirsen,olur yani yaoabilitmiyim acaba?

ay canım ya ruhen ve bedenen çok yorgunum hep uyumak istiyorum bilmiyorum nasıl olcak kapatalım bu konuları konuştukça daha da moralim bozuluyo. sağol tavsiyen için

anladım canım boş bi vaktimde denicem bende de var kelepçeli kek kalıpları hep yapıyorum ama tarifleri beğenmiyodum bu gzel olacak gibi geliyo. yapınca yazarım resmini de koyarım..

kızlar yemek konusunda iyimisiniz neler yapıyonuz? biraz önce yoğurtlu patlıcan ezmesi yaptım vallahş tabağı yaladım ilk defa yaptım çoook beğendim. ben böyle değişik şeyler yapmaya bayılıyorum. varsa güzel tariflerimiz paylaşalım

kızlar üst komşum 1-2 ay sonra doğum yapacak. ona 1 tepsi kurabiye götürmek istiyorum. gelen gidene. ama kurabiye kousunda o kadar beceriksizim ki anlatamam size. yemek kek pasta tatlı bunları mükemmel yaparım. ama kurabiye konusunda tırtım ya yakarım ya cıvık olur hiç tutturamam tarifi çok kötü olur çoğu zaman atarım yani o kadar düşünün bilmiyorum nedendir. varsa güzel tarifiniz çok hora geçicek:)

Kurabiyeeee benden sorulur biri kurabiyrmi dediiiii :)
ewet tariflerim var canim isim olarak soylesen SEN netten bakabilirmisin tatlim zaten yazamiyorum yanlis yazarim daha kotu olur :)

tarcinli kurabiye var
Hindustan cewizli kurabiye
cok,basit krem santili kuraniye var gunu da yaz cikar nette (bi cay bardagi yag bi cay bardagi pudra sekeri bi paket kram Santi aldigi kadar un cokkkkk guzel oluyo cokda basit uzerinede pisince pudra sekeri serp mukemmel)
aklima gelirse yazarim

Mantar kurabiye var canim kusura bakma ayrintili yazamiyorum bunlari ismi ole yaz nette cikar cok guzel ve basit tarif bunlar

püf noktaları var mı canım ben hiç beceremiyorum nedense mesel a krem şantili kuraniyeyi denedim ve yaktım çünkü pişmemişti cıvıktı pişsin derken de yandı bi daha da denemedim. en güzeli hangisiyse ve benim yapabileceğim onun adını ver onu yapayım şimdi ben hangisi en güzelidir bilmiyom sen denemişin bilrsin.:)

püf noktaları var mı canım ben hiç beceremiyorum nedense mesel a krem şantili kuraniyeyi denedim ve yaktım çünkü pişmemişti cıvıktı pişsin derken de yandı bi daha da denemedim. en güzeli hangisiyse ve benim yapabileceğim onun adını ver onu yapayım şimdi ben hangisi en güzelidir bilmiyom sen denemişin bilrsin.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…