Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ben dolma pek sevmem canım biber dolması yaparım sadece bazen de kabak. patlıcan dolmasını merak ediyom yedim ama kendim yapmak istiyom. kuru patlıcanı güneşte falan kurutuyosun ya öyle yapabilirmiyim bilmiyom siz yapıyonuz mu?

kurabiyeyi yapamadım yarın sabah kaynm gelicek balıkesirden kahvaltıya. kıymalı patatesli biberli soğanlı domatesli harç hazırladım kafama göre sonrada sigaraböreği ve gül böreği sardım. birazını buluğa birazını da aşağı koydum yarın sigara böreğini kızartıcam gül böreğini fırınd pişircem. erva ağlaya ağlaya bi hal oldu bana hep sarılmak istiyo o yüzden ağlıyo anca oturabildim sabahtan beri. yoruldum bi de sucuklu soğan aşı yapıcam hiç duydunuz mu kızlar?

denicem canım deneyince size tek tek yazcam. patlıcanı bütün mü atıyon?

kızlar ya mesajlarım size gitmiyo mu? bi sürü bişeyler daha yazmıştım yarısına cevap yazmamışsınız

Canım ben alıntı yapamıyom bılıyon rlımden geldıngınce cewap yazmaya çalışıyım ben

canım bzıım adananın taze patlıcanı var mınık mınık küçücük yanı omu haslarıs suda sonra doldurruz ben buzluca atıyorum gelen olunca çıkarıp hrmn pısırrrım tencere ıle hazır koyuyorum öyle çok,bayılır herkes kurusıda olur bzzım oralarda ama brn sewmıyorum bıber patlıcan kabak bunların hep kurusı olur oda güzel olur ama buzluğa atılmaz taze buzluca atılıyo sorun olmuyo

tatlım denemedıgım ıcın belkıde yoğurtlu sewmıyorum dıyorum ya yemek,konusunda degısık,şeyler yapmıyorum bu,yısden esımle hep kavga ederiz ne bılım

sucuklu soğan ası ılk defa duyuyorum o,nasıl ?

Kızlar bu arada kızlarımızı ne zamana suttten keseceksnız bızım kısa öyle bı huy ogrendıkı ıkı göğsümü çıkarıyor ıkısınıde emıyo bı huysuz anlatamam sıze heraldr dısler ama brn sütten kesmeyı düşünüyorum yaa

bütün tavuk dolması yapıyonuz mu kızlar o da güzel oluyo.
yaparsın tabi canım sizin ordanasıl yapıyorsunuz
o yemeği de ilk kez duydum

bizimkide öyle canım emerken bi sağa bi sola geçiyo :) erken değilmi canım kesmek için ben sütüm olduğu sürece kızım da emerse ki emecek gibi görünüyo 2 yaşına kadar kesmeyi düşünmüyorum. bu kuranda da geçiyo.

kızlar ya mesajlarım size gitmiyo mu? bi sürü bişeyler daha yazmıştım yarısına cevap yazmamışsınız
geliyo canım valla bu ara o kadar yoğunum ki fırsat bulup giriyorum hemen elimden geldiği kadar cevap vermeye çalışıyorum

sucuklu soğan aşı:

5 adet soğanı küçük küçük doğrayıp kavurun
2 adet biberide küçücük doğrayıp kavurun
2 adet domatesi de doğrayıp kavurun
200 gr kadar sucuğuda küçük doğrayıp kavurun afiyet olsun...

güzele benziyo :)

Kızlar nisa hasta ya acıle gıttık dünden berı ısal ve bırsey yemıyo antıbıyotık başladık ılk defa kullanıyoruz yaa çok canım sıkıldı ya
dıslerınden dolayı dıyo doktor ısal ılacı fıtıl falan yazdı azılar cıkıcak galıba yaa

bılmıyorum dun bı an öyle düşündüm ama kesme gıbı,şuan vazgectım vercem galıba ya napayım

emsin canım anne sütünden faydalı ne var.
çok geçmiş olsun üzüldüm valla kuzumm madem birşeyi yok neden antibiyotik verdi ki. türkiye kadar antibiyotik kullanan başka bi ülke yok valla

Boğazlarında enfeksıyon başlamış dedı burun akıntısıda var bayadır gecmedı ondan dolayı galıba ısal tozunuda ıcmıyo kusmaya çalışıyor patates falan yedırıyorum anında hemen altında çıkarıyor çok saol canım

Aynen kesınlıkle yaa zaten bısede yemıyo emecek yanı başka çaresi yok cocugun

tekrar geçmiş olsun canım üzüldümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…