- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.241
hasta olunca iştahları anında duruyo dimi canımAynen kesınlıkle yaa zaten bısede yemıyo emecek yanı başka çaresi yok cocugun
unuttum valla canımm3 ay emzirdim ben sadece çok söylemiştim daha önce. sütüm kesilmişti ondan canım
oyyy kıyamam yaaaSorma ya bırsey yemıyo yedıgımıde Altan üsten çıkarıyor hemen
allah hepimizden razı olsun kuzummSaolun kızlar Allah razı olsun
üzülme canım benim kızım 25 günlüktü en ağır antibiyotikleri damardan verdiler hatırlasana bir hafta ne çektik . canları sağ olsun da yeterki allahım daha büyük sıkıntı vermesin üzmekendiniCanim Muz zaten hep weriyirum gun icinde ARA ARA bugun daha iyi biraz cok sukur AMA antibiyotik ilk defa kullaniyoruz ona canim sikiliyo ya daha bunun kisi var yaa NE bilim bugune sukur iste
midesimide usutmus olabilir bir seyde yemiyo oyle NE bilim bakalim daha,iyi olur ins.
canımmm annem ameliyat oldu 5 gündür ona gidip geliyorum sabah erkenden gidiyorum akşam geri geliyorum hiç girmeye vaktim olmadı. sizler ne yapıyorsunuz nasılsınız bebişler ne yapıyoBahar nerelrdesın tatlım ya sesın cıkmıyoo
bizim hala 4 diş şengülcüm 2 altta 2 üsttekızlarr kızımın iki dişi daha çıktı. toplamda 5 tane oldu sizin kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?