Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
geçmiş olsun canım.
bende ne yapayım işte durumlar aynı değişen bişey yok hatta kötüye bile gidiyo diyebiliyoruz ama üstünde durmamaya çalışıyorum. bu akşam günüm var oraya gidicem işte....

Geçmiş olsun tatlım kotu bırsey degıldır inş. Bebişde ıyı çok şükür uğraşıyoruz ıster

kulağından ameliyat oldu canım bu 3. ameliyatı işitme kaybı vardı içten cihaz taktılar

hmm çok geçmiş olsun canım.

kızlar erva bu sıra hiç yemek yeiyo dişlerinden mı acaba? yemeği veriyorum ağlıyo ve ağzında tutuyo hiç çiğnemiyo

sağol canım
al benden de o kadar yaaa sadece meyve yemek istiyo yediremiyorum hiçbirşey birde o kadar huysuz oldu ki benimle kavga ediyo resmen artık iyice yürüyo ya çok yoruyo beni nerede tehlikeli iş var hayrunnisa başında

canım şuanda bu tarifi yapıyorum. herşey güzel gidiyo. muhallebiyi yaptım keki fırına vedim bakalım nasıl olacak:)

canım şuanda bu tarifi yapıyorum. herşey güzel gidiyo. muhallebiyi yaptım keki fırına vedim bakalım nasıl olacak:)
hadi bakalım sonucu yaz merak ediyorum aynı kremayla pastanın yüzünü de çok ince bi tabaka kapla sonra krem şantiyle süsle

iyice köpürene kadar çırpmadın mı canım. kreması nasıl oldu kıvamı güzel dimi

Nisa bı bana bağırmalarını gorsenız yapma deyonce bı bagırıyo gormelısınız ama babaya sesı hıc cıkmıyo :)

dedıgınız oncekı ıstahı yok kızlar yaa canı isterse yıyo ıste

Nisa bı bana bağırmalarını gorsenız yapma deyonce bı bagırıyo gormelısınız ama babaya sesı hıc cıkmıyo :)

dedıgınız oncekı ıstahı yok kızlar yaa canı isterse yıyo ıste
yediremiyorum valla hiçbirşey kızlar. sulu yemek olurda suyuna ekmek batırıp yedirirsem yiyo ama ne kahvaltısını ne çorbayı yemiyo sürekli ekmek yemesini de istemiyorum obez olurda bi de :)

benimkide yemiyo canım. sabah kahvaltıyı zor yapıyo tavada yumurta sevmiyo kaynamış olursa yiyo napçaz kızlar yaa?

köpürene kadar çıptım canım kakaosu fazla kaçtı galiba ondan olabilir. kreması çok güzel oldu
2. ye daha iyi olur canım ayrıca bir çay kaşığı karbonat da koyabilirsin ben kek yaparken de hem kabartma tozu hem de karbonat kullaniyorum. karbonatın tek kullanımlık paketleri oluyo ya ondan

kaynamış yunurta yiyo sadece onu yiyo bi de 1 tane ceviz yiyo tavada yumurta hiç sevmiyo. bi de şimdi ağzından çıkarmayı öğrenmiş ha bire tükürüp duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…