Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
haftada bir kez bıldırcın yumurtası yedirmek istiyorum ama yemiyo yaa bugün ne güzel kahvaltı tabağı hazırladım ki ama yemedi

erva tek başına bi adım atabiliyo snra düşüyo ama ayata ben tuttuktan sonra atıyo. yatarken oturamıyo henüz:))

Kızlar ramazanınızın hayırlı olsun tututormusumuz ?
nisada baya aliştı artık destek aldıkdan sonra yuruyo maşallah ama coook ypruluyorummm yaa ınanılmazz ıstahımız oncekı gıbı degıl bazen sabah hıcbırsey yemıyo zorlamıyorm grmede ama ıstah düştü yanı

benim kız yumurtanın sarısını çok seviyo(kaynamış olunca) zor yediriyom yemekleri. ağzından çıkartıyo

sapol canım senin de ramazanın mübarek olsun ben tutuyorum .

maşallah nisaya da

öyleler valla oruç oruç peşinde dolanıyorum ben de hiç hal kalmıyo valla ama canı sağolsun da ben bunlara razıyım

ay canım ya çok komik:) o halini düşündüm de:)) bende tutuyorum kızlar. allah kabul etsin hepimizinkini.

benim kızın 1 dişi daha çıktı 6 dişi oldu:) hepsini bi anda çıkardı:) biraz önce ayakta tay bıraktım 2.5 adım atıp düştü böyle böyle mi yürüdü sizinkiler? taya kendisi kalkmıyo ben bırakıyorum

kızlar dün misafirim vardı buakşamda misafirim var mercimek çorbası ve sultan kebabı yapçam 3. yemek olarak ne yapsam yanlarına ne gider 2 saattir düşünüyorum pilav ve bulgur pilavı yapmak istemiyorum değişik bişey olsun diyorum ama ne? yardımcı olursanız çok sevinirim acill

kız hemen kendisi nasıl kalksın :) güldürdün valla beni acele etme tatlım herşeyin bi zamanı var. bizim kızın hala 4 dişi var :)

meyhane pilavı yap tatlım kebap türü yemeklerin yanına güzel gidiyo ama o da bulgurla yapılıyo

ben yine de tarifini vereyim sana domatesi rendeleyip yağda iyice pişir içine bulguru koy ve biraz kavur bulgurölçüsüne göre kaynar su koy ve cekene kadar bekle iyice suyunu çekince karıştır istersen üzerine tereyağı eritip de aktarabilirsin
isteğe göre bunun içine minik minik yeşil biber de doğrayabilirsin. yeşil biber istersen de domatesden biraz önce koy biraz kavur sonra domatesi koy. ben biber tercih etmiyorum ama.

ben ve eşim bayılıyoruz bu pilava misafirlerime yapıyorum onların da hoşuna gidiyo

erişte yaaptım canım çok güzel oldu. sultan kebabını ilk defa yaptım bayıldılar. meyhane pilavını biliyorum pek sevmiyorum ben onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…