Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Moon lovers;scarlet heart:ryeo(muhteşem kore dizi)
Kayıtlı Üye
aynen canım senin kız nasıl oldu iyileşti mi?
Sen vatanımızı ezansız bırakma Allah'ım...
Kayıtlı Üye
erişteyi ben de çok severim kızlar. ben sultan kebebını hiç yapmadım o tavukla oluyo ya genelde et yemekleri yapıyorum
Sen bana yangin ol efendim, ben sana ruzgar....
Kayıtlı Üye
Çok şükür cnm daha ıyı yız bakalım
Kayıtlı Üye
sevindim canım. kızlar bu yaz tatile gitmeyi düşünüyonuzmu
Kayıtlı Üye
Valla ben balayına da gıtmedım ewlendıgımızden berı esımın basının etını yıyorum gıdemedık falan dıye ...
ıns.bu yazz düşünüyoruz yaa bakalım kısmet olursa gıdecez ıns.
sız gıdecekmısınız
Kayıtlı Üye
nereye gitmeyi düşünüyonuz? bizde istiyoz canım bi kaç günlüğüne kaçmayı. şuan borçlardan rahat gezemiyoz arabamızda yok. inş borçları bitirebilirsek seneye ege turu yapmayı düşünüyoz. bu yaz ya erdek ya ayvalığa gitçez duydunuz mu hiç? sizin oralarda neler var gezilebilecek?
Kayıtlı Üye
dün allışveriş yapmaya gittik ulusoya ervaya bayamlık, elbise falan aldık. resimdeki kıyafetleri de tatile gitmek için aldık nasıl kızlar? öldüm gülmekten çok tatlı oldu şapkayla yaa:)))
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Ayvalıgı duydum ewet gorumcemde gıttı ama nerde tam olarak ben bılmıyorum
Kayıtlı Üye
Yaa ewet oo,borç bızde de var ınanki bende güne gırdım ıste öyle bıseler yapmayı düşünüyoruz bakalım abımler hep bırlıklte gıdelım kaplıca olsun dıyolar bılmıyorum genede ılk defa gıdecez senın soyledıgın yerler nasıl bırde esımın anısı ewlenıyo bayramdan sonra balıksırde oturacak tam tatıl yerı orasıda oraya gıtsek dıyoruz ama yenı ewlıler ayıp olurmu kı ?
Kayıtlı Üye
Yaa ewet oo,borç bızde de var ınanki bende güne gırdım ıste öyle bıseler yapmayı düşünüyoruz bakalım abımler hep bırlıklte gıdelım kaplıca olsun dıyolar bılmıyorum genede ılk defa gıdecez senın soyledıgın yerler nasıl bırde esımın anısı ewlenıyo bayramdan sonra balıksırde oturacak tam tatıl yerı orasıda oraya gıtsek dıyoruz ama yenı ewlıler ayıp olurmu kı ?
ayy canım ya burada gezilecek yer çok. ayvalığa bende hiç gitmedim burdan 2.5 saat uzaklıkta. erdeğe gittim ocaklar var belki duymuşundur çoook güzel. balıkesirin ilçesi erdek. bi de edremit var o da balıkesirin ilçesi. ben ve eşim balıkesirliyiz sık sık da gideriz. geçen yaz edremite gittik ilk defa 5 gün kaldık otelde. mükemmel bi yer ama edremit değil akçay tam yazlık bi yer akşam olunca acayip kalabalık oluyo sahil boyu insanlar, kocaman pazar kolyeler hatıralar falan satılıyo, kocaman panayır gondol falan istediğine bin. mükemmeldi. heryer fıkır fıkır insan kaynıyo hiç o kadar kalabalık görmemiştim.
balıkesir-edremit sonra edremite bağlı akçay, altınoluk, güre vs vs bunlar edremite bağlı ama çok yakınlar 1 km falan arası. biz gürede kaldık ama her gece akçaya gittik. akçay en kalabalık bölge. gece 2lere 3 lere kadar gezmiştik:)
Kayıtlı Üye
çok şanslısınz abin balıkesirde oturacaksa her yaz gelip kalın. burda gezilece çok yerler var kıymetini bilmiyoz
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Yasa çok sewımdım esımle terettutdeyız ama yenı ewlı olacak,lar ya ayıp olur mu onlarda gelın dıyo bılmıyorum amaya görümcem gecem sene gıttı aynı senın soyledıklerını söylüyor fıkır fıkır bı gotsenız hep ıstersınız falan dıyo varya aslında bı bakıma ıyk olur çünkü otel parası odemeyız yanı bızım ıcın ıyı olur artı abisi bıliyo gzme acısından rahat olur her yer u gezerız ama vaska yere gıtsek otel parası bır yer bılmıyob b sıkıntı yanı ne bılım valla karar veremedim..
benım kafamı karıştıran abımler kaplıca olsun dıyolar esım baana bırakıyor sen ne dıyosa. O. Dıye bende onlar yenı ewlı olacaklar kafam karışık yanı
Kayıtlı Üye
Bak,sımdı sen böyle dıyınce heyecanlandım valla yaaa :)
Kayıtlı Üye
Sız ne zaman gıdıyonuz genel de hangı ay ve ne kadar harcıyonuz
bız ılk defa gıdecegımız ıcın çok heyecanlıyım araştırıyorum öyle :)
Kayıtlı Üye
canım biz eşim yıllık izine çıkınca gitçez ağustos ayında. ama edremite değil 1-2 günlüğüne erdeğe gitçez. edremit-akçay mükemmel bi yer. var ya pişman olmazsın. yeni evli olabilirler aylarca kalmıcanız ya sonuçta. bu fırsatı kaçırma derim.. biz 2 sene önce gittik hangi aydı bilmiyom 4 gün kaldık afrodit termal otelde. 2 kişi bi günlüğüne 120 lira verdik 4 güne 460 tl vermiştik. sabah öğle akşam yemeği. bi de hamam bedavaydı. sauna kar banyoları 12.5 liraydı. bi de otelin plajı var. o yüzden şezlonga falan hiç para vermedik. otel müşterisi olduğumuz için. bi de otel odasında banyoda mermer küvet falan vardı aynı hamam gibi. biz edremit-gürede kaldık. denize gürede giriyoduk. akşam 1 km uzaklıktaki akçaya gidiyoduk çoooook güzel bi yerdi yaa. internetten bak. balıkersir edremit akçay diye sonra yorumlarını bekliyorum:)
Kayıtlı Üye
aslında 150 liraydı ama eşimin akrabası altınolukta oturuyodu o 120ye ayarlamıştı
Kayıtlı Üye
Ayyy heyecanlandım ıyıce yaaa :)
bakalım canım ozman yaa zaten,onlarda çok,gzuel gelın dıyolarda bakalım artık,kısmet ama herkes güzel dıyo