Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Sen bana yangin ol efendim, ben sana ruzgar....
Kayıtlı Üye
Ya bızızm otel parası falan olmayacak ama guzrellıgıde orda demı otel olması hamam havuz falan ama,bıde ben kapalıyım nasıl,olcaka merak,edıyomm :)
Moon lovers;scarlet heart:ryeo(muhteşem kore dizi)
Kayıtlı Üye
canım kafana taktığın şeye bak bende kapalıyım. haşemayla girmiştim. orada bikinili %30 ise kapalı yani haşemalı %70 alırsın bi haşema olur biter. böyle tatil yerlerinde hep bikinililer oluyo bi de o yüzden çok sevdim orayı sırf kapalı var. otelin güzelliği değil oranın güzelliği mükemmel dediğim bölgeye gidersen. bu fırsatı kaçırma derim nasıl olsa kalmak için para vermicen ne duruyon?:):)
Kayıtlı Üye
Yaaaa srndemı kapalısın :)
Kayıtlı Üye
Oylemı dıyosın hesama gıymek ıstemıyorum gorumcemın var hoc güzel degıl artı ben,denzu,çok,sewmem maksat gezmek benım,ıcın yaa
Kayıtlı Üye
ben denize bayılıyprum kurbağa gibi çıkmak bilmiyorum. haşemayı neden sevmiyon ben çook seviyom çok da yakışıyo:)
Kayıtlı Üye
Yakıştıramadığım ıcın galıba yada hıc gıymedgım ıcın çok garıp geluyo yaaa
Kayıtlı Üye
Bahar nerelerdeyse hiç,sesı cıkmıyo
Kayıtlı Üye
Toplamda ne kadar harcaıyosunuz yol,parası yeme ıcme falan
Kayıtlı Üye
Ssenınkı nasıl bas ortsuu falan nasıl duruyo
Sen vatanımızı ezansız bırakma Allah'ım...
Kayıtlı Üye
burdayım kızlar oooooo tatil planları yapılıyo öyle mi
Kayıtlı Üye
Nerelerdesın kuzum yaa :)
Kayıtlı Üye
ayyy hiç sorma bebişim çok halsizim yaa kafamı kaldıramıorum nisa da çok yoruyo beni bi fırsat bulup giremedim gündüz 1 kez uyuyo zaten o uyuyunca da kuran okuyorum hatim başladım. öyle işte siz neler yapıyorsunuz
Kayıtlı Üye
Ayy sorma ya ben alıştım ama ya yoruyo ewwt ama hatım e başlayamadım yaa
nisa uyuyunca bende uyuyorum esımde gecede oda uyuyo bırsey yapamıyorum yaa
Kayıtlı Üye
bende nerde bu kız diyodum:) bende evdeyim ne yapayım tatil işlerini konuşuyoduk. herşey aynı bildiğin gibi..
Kayıtlı Üye
canım 460 lira otele vermiştik onun dışında yemeğe para vermedik. biraz alışveriş yaptık hediyelik aldık gezdik falan. fuzuli bi masraf yoktu yani. bi yol parası bi de kalıp yeme içme parası. yol parasını hatırlamıyom. ama toplam 800-900 harcadık. bunun içinde gitmeden önce aldığımız haşema plaj çantası krem vs dahil. haşemayı balıkesirden aldım 75 tl ye çook güzel. eşarp değil bonesi var. dur bak resmini çekip koyayım
Kayıtlı Üye
bak canım aynen böyle üstü tunik altı kapri gibi. kenarları da şerabe rengi gibi yan taraftaki de bonesi. çok şık duruyo. böyleleride var. aynı yüzücü gibi oluyom:) ama pişman oldum böyle kısa aldığıma şimdiki aklım olsa daha uzun olanından alırdım
Kayıtlı Üye
bacak boyu dizin altında ama ben resmi çekerken tuniğin altına soltum. tünik çok güzel kalçanı falan örtüyo hayalinde canlandır. sütyen var içinden dikme gibi giyince sanki içine sütyen giymişsin gibi oluyo
Kayıtlı Üye
senin ayak da çıkmış kıııızzzz
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Iyıde oboneden saclarn gorunmedımı