Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ya esım böyle gıydırmezkı bana tayt falan kısa bıraz mıymıntı yanı öyle herseyı beğenmez

saçının tamamını kapatıyo. yüzücülerde olur ya aynı öyle. evet kısa kollu. ama sen buna bakma istediğin çeşit var uzun kollusu da pantolonlusuda illa görümcenin kisi gibi almıcan ya çeşit çeşit var istediğini al. bu yaz tatile giderken bunu giymicem daha uzununu alcam. pişman oldum kısa aldığıma

Yok çok karışmaz canım genelde ıstedıklerımı gıyerım esım sadece goguslerım bellı vücudum bellı olsun ıstemez yanı oyle
ewet ya çok kısa duruyo Şengül bılmıyorum araştırmam lazım denıze gırecegıme bıle karar vermedim hala

Yakışmış tatlım ama guzel olmuş ewet ya Şengül haklı hc benzemıyon ne annene ne ablana

Kızlar sahura neler yapıyorsunuz uyuyor musunuz yoksa beklıyor musunuz ya ben bı düzen oturtamadım uyursam kalkınca bırsey yıyemıyom aç aç olmuyo uyumazsam,dayanamıyom gündüz erken kalkıyo nisa ben kotu oluyom bu sefer sastm kaldım bırde doyuruyo olsun dıye ne yapsam dıye düşünüp,duruyom valla

hayrunnisa iftardan sonra uyuyo 9-9.30 gibi sonra ben de yatıyorum 12.30-1 gibi kalkıyorum sofra hazırlayana kadar uykum açılıyo.

patatesli omlet yapabilirsiniz kızlar çok doyurcu hem de tok tutuyo. genelde kahvaltılık yiyoruz bazen yufla kızartıyorum öyle menemen falan eşim çok yiyemiyo zaten

Anladım yokya bzıızmımkı yatmıyo öyle 12 falan buluyo yanı ne bılım ya düzen tutmadık valla

Bızde öyle kahvaltılık yıyoruz da buranın bazlaması var ondan alıyoruz güzel oluyor esım bazen çorba falan ıcıyo ne bılım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…