Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
oooo geç yatıyormuş senin fıstık bizimki günde 1 kez uyuyo akşam da erken yatıyo ben de o zaman dinleniyorum işte

kızlar var ya şu ramazan başladı mal gibiyim uykumu alamıyom gündüz ayakta uyuyom resmen. erva 11-12 gibi uyuyo onunla birlikte bende yatıyom2.5 ta kalkıyom sahur yapıp 4 te yatıyom o kadar kötü oluyom ki uykumu alamıyom bi türlü. sahura kalktığım zaman halimi görmeniz lazım gözlerim kapalı yemek hazırlıyom gözlerim kapalı yiyom hiç uyanık değilim. eşimde bu halime kızıyo onun uykuyla alakası yoktur hiç. sahura kadar oturur yemek yiyip uyur sabah 7de işe gider ben onun gibi değilim:) olamam da o yüzden bu uyuşuk halime kızıyo:)

gündüz uyumuyo mu hiç o zaman uyusan sen de. ne kaldı ki hem de kızlar ben alıştım bile

Yaa bende öyle oluyoru şm ewet aama ramazan dolayısıyla esım öğlen geluyo ewe sahuru yapıp gıdıyo zaten 3bucukda falan yatıyorum ben 11 e kadar falan uyuyoruz nisayla sonra babası geluyo 2dw falan sonra 3e doğru hepımızde uyuyoruz ben zorlanmıyorum çok,şükür alıstımda ama nisa çok,zorluyo çok,yoruyo benı yaa
dayanıyorum genede valla

sahurda bırsey hazırlıyom ama gel gor yıyemıyom yıyınce kotu oluyor o sıkıntı Bi bende ....
amann ne kaldı sunun sırasında dıyorum bı yandan bıttı ya çok,sukur

ben 11-12 gibi yatıyorum 1-2 gibi kalkıyorum. 3.30 da da yatıyorum sabah 9.30 da kalkıyoruz gündüz de yatmıyorum hiç ben gündüz uyursam baş ağrısından mahvoluyorum. benim düzen böyle alıştım ben sadece gündüzhayrunnisa çok yoruyo o kadar ama allahım sabrını veriyo çok şükür

evet kızlar az kaldı yarıladık bile çok şükür.

kızlar sabah kahvaltısında ne yediriyonuz bebişlere? bizim hep aynı bakalım siz ne yediriyonuz bıktım aynı şeyi vermekten çocuğa:) bu arada benim kız ufak ufak emeklemeye başladı emekleyip ddivana kalkmaya çalışıyo ama popoyu kaldıramıyo. yatarken de oturuyor artık

valla bizimki o kadar iştahsız ki anlatamam sabah hiçbirşey yediremiyorum. öğlen yatıp kalkıyo ancak o zaman yiyo biraz. ama gün içinde ağzını hiç boş bırakmıyorum kuru meyvelerden veriyorum. ne yapacağımı şaşırdım valla sabah hiçbirşey yemiyo. sizinkiler neler yiyo

erva sabah yumurta sarısı 1 çay bardağı süt biraz ekmek ve 3 tane yulaflı bisküvi ve de 1 tane ceviz yiyo hergün böyle hiç değişiklik yok. bıktım aynı şeyleri vermekten. sonrada şeftalii yiyo çok seviyo

Valla sızınkıler yıyonumus bzıımkı hiç yemıyo ağzından çıkarıyor önce sonra donup gıdıyo pesınden kosturuyom sıkmakda ıstemıyom valla öğlen çorba zar zor oda sabahda yumurta peynır muz falan vermeye çalışıyorum cık yemıyo

ağzı bos durmuyo aynen ama hemn sıkılıyo çıkartıyor bende sasırdım ne yapacağımı valla kızlar

şengülcüm keşke yese de ben de hergün aynısını yapsam her sabah onları yemeleri gerekiyo aslında ama yok oturup da yemiyo zaten o geziyo ben peşinde dolaşıyorum ancak o zaman yiyo bir iki kaşık o da iyice durdu iştah çok canım sıkılıyo benim de bu duruma. ne yapacaz elifcim biz bu kızları :)

Ahh ahh hiç sorrma hayatım yaa
her gün düşünüyorum ne yedir sem dıyee valla kaldım öyle :)

ben de valla kuzum yaaa ne yedirsemden ziyade nasıl yedirsem diye kıvranıyorum ben de her sabah yumurta peynir süt yesin istiyorum ama yok ağzına alıyo geri tükürüyo ve daha da açmıyo

kızlar bu dönemde böylle yapıyolar herhalde bu dönem ağzıdan çıkarma dönemi. bakmayım benimkinin yediğine yedirirken çok kötü bişey yapıyom reklam açıyom ona bakarken yediriyom reklam açmayınca dönüp gitmeye çalışıyo mecburen böyle yapıyom bende ne yapayım

2yaşını geçtiklerinde anne çok acıktım dicekler merak etmeyin ablamın kızından biliyom

kızlar hepsorcam unutuyom artık kan damlası d3 vermiyoz dimi? bu arada akşam bebekleriniz nerde yatıyo? bende oyun parklı beşik var üst bölgede yatıyo ama artık tutunup dikilmeye başladı korktum aşağı indirdim yatırınca ağlamaya başladı. mezar gibi o da. ne yapıcam bilmiyom

D3 kullanıyoruz biz canım.
ben de oyun parkı almıştım ara katı kaldıralı çok oluyo çukur olduğu için içim çok rahat ondan çıkıp da düşme şansı yok çok güvenli bi yatak bence

dün akşam bende kaldırdım canım. artık divana tutunup kalkıyo ama yere düşüyo. bugün yere düştü çok ağladı. benimki yeni ayaklanmaya başladığı için aşağı kata aldım. yürütecini de kaldırcam ondan da düşüyo yada şaha kalkıyo

canım ya sizin bebekler gel-git-al-ver gibi komutları anlıyo mu? mesela su içeceği zaman söylüyo mu? yada acıktığı zaman? benim kız hiçbirini yapmıyo hergün öğretmeye çalışıyorum ama yok çok merak ettim sizinkiler yapıyo mu? yapıyosa da nasıl öğrettiniz? bi akıl verin lütfen

bak gördün mü üzülüyordun zamanı gelince hepsini nasıl yapıyo maşallah ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…