Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bizimki çok fena yaaa ne desem anlıyo yapıyo susayınca bardağı gösteiyo açıkınca mama diyo . ne desem anlıyo yapıyo. işiği gösteriyo kapıyı gösteriyo aç diyo dillendi baya

eline geçeni kaşuyo balkondan atıyo sonrada attınn diyo :) çok yaramaz çok

nasıl başardın bunları canım ya.? erva şu günlerde dediğimi tekrar etmeye çalışıyo allah diyorum o da diyo erva diyorum demeye çalışıyo basit şeyleri uğraşıyo işte söylemeye. ama acıktığını susadığını hiç bilmiyo. gel diyorum anlamıyo mesela wlinde bişey varsa ver diyorum onu da anlamıyo

tatlım her çocuk bir değildir ayrıca erva prematüre bunu unutuyorsun hep bak önceden dönemiyordu tütüp kalkamıyordu bak şimdi onları yapıyo zamanı gelince senin istediklerini de yapacak hiç merak etme . sağlıklı mı ona bak sen

kimi çocuk erken yürür kimi erken konuşur kiminin dişleri geç çıkar vs. vs. butün çocuklarda aynı şeyleri beklemek yanlış olur tatlım. her çocuğun yöneldiği alan farklı bu konuları çok sorun ediyorsun boşuna kuruntu yapma tatlım erva çok sağlıklı bi bebek bizim ailede de var prematüre çocuğun iki kollarından tutunca bile zor adım atıyo tutup kalkamıyo ve bizimkilerden 1 hafta küçük o düşün yani ervanın maşallahı var takılma bu kadar bunlara zamanı gelince olur herşey kuzum

Kizlarrrrr telefonum bozuldu
Nisamin biberonundan su dokuldu cok canim sikkin yaa tamire verdik daaha yeni almistik yaa

Bu arada nisada her verdigimi agzindan eline aliyo inceliyo yere atiyo gel deyincw geliyo al diyo ver diyo simdide esimin koyune gittik tavuklardan git git gidak gibi birsey diyo con komik :)

Bi dillense meler anlatacal bizede :)
Acikimca mamma diyo ama bu ara su aklina gelmiyo pek
Onun haricinde harektli gun icinde

Gece bziim yanimizda yatiyo nisa beaige alistoramadim napacm kixlar yaa sasdik kaldim
Gunduz besikde yatiyo ama gece yanimizda yatiyo

D3 kullnmiyoeum ben kan ilacida birakdim neden vermiyoeum onuda sordum suan knedime iyiki sordun sengul sorayimda doktora baslayim bende ya

Sengulcum tatlim takilma bu konulara diye seni uyardik demiii baharrrrrr biz bunu dowelim yaaa laf anlamiyo bu kiz :)
Canim zamani gelecek elebet

kayınvalidemlerin bağ evi var orası tam ali babanın çiftliği kayınpederin adı da ali :) nisa da bayılıyo oraya tavuklara cü cü cü diyo büyük bi salıncak var orda bayılıyo ona hiç inmek istemiyo kucağıma alıyorum saatlerce sallanıyoruz orda

A a şunlara bak birlik olmuşlarda beni dövecekler teker teker gelin len:) yaa kızlar beni anlamıyonuz siz olsanız benim yerimde ne yaparsınız acaba? hadi hareketlerde yavaş olabilir artık onu kafama takmıyom ama bu sorduğum şeyler beyinle anlamakla alaklı ister istemez düşünüyosun benimki niye anlamıyo diye endişeleniyosun

d3 1 yaşına kadar kullanılıyo diye biliyorum ama hemşiremizi arayıp bende sorcam

anlıyorum seni canım hiç sıkma canını valla bak zamanı gelince o da anlayacak

salıncakta sallanmayıp bisiklete binmeyeli o kadar oldu ki özledim vallahi:)
bisiklete ben de binmeyeli çok oldu ama bizim bağ evindeki salıncak güzel oluyo dün de kayınvalidemle birlikte bindik sallanıyorduk hayrunnisa bize bi bağırıyo ben de binicem diye çok komikti o da bindi de sustu :)

Yaa sengul normlden kuuck kizin buda cok normal sakin bizimkilerle kiyaslama nisa bile yeni yeni anlmaya basliyo herseyi sen hem n olsun istiyonn yok yok insiyatif kullanip teker teker gelelim dedik ama yok anlamiyon sen :)

Yaa nasil mutlydu nisa yaa geecekten onlarin mutlulugu icin insan herseyi goze aliyo yaa oyle degilmi kizlar???
ben hic gitmek istmedim sirf nisa icin oda cok eglendi ama ewe gelsdik nasil yorulduysa uyudu hemen :)

ay canım bu senin kız mı??? ne kadar büyümüş irileşmiş yoksa başkası mı? maşallah kim bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…