Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Moon lovers;scarlet heart:ryeo(muhteşem kore dizi)
Kayıtlı Üye
bi daha size bi şeyimi anlatmıcam hıı
(
Sen vatanımızı ezansız bırakma Allah'ım...
Kayıtlı Üye
bi daha size bi şeyimi anlatmıcam hıı
(
ayyy kıyamam kıııızzzz şaka bebeğim şaka takılıyoruz sana :) öpüyorum o yanaklarından :)
Kayıtlı Üye
elifcim maşallah senin kız mı bu
Kayıtlı Üye
benim kız minyon tipli maşallah çok büyümüş senin kız benimki cimcime :)
Sen bana yangin ol efendim, ben sana ruzgar....
Kayıtlı Üye
Ewet canim,bizim bucur :)
Kayıtlı Üye
AAA sengulll alimdinmii yaaa
Kayıtlı Üye
Ewet canim,bizim bucur :)
çok tatlı maşallah saçları da uzamış baya. bizim kız büyümüyo yaaa
Kayıtlı Üye
Size oyle geliyodur tatlim ya bana gore nisa zayif geliyo NE bilim annelik kuruntu iste :)
ewet saclari cok,guzel oldu sabah kalkiyo Boyle ordan,oraya atiyo sirinlik yapiyo gorsebn :)
Kayıtlı Üye
çok şebekler yaa nisa benim hayat sevincim o olmadan önce hayat çok boşmuş iyiki ertelemedim onu hayatımda yaptığım en güzel şey canım kızım . allahım hepimizin evladını bize bağışlasın
Kayıtlı Üye
NE bilim annelik kuruntu iste :) :)
yaaa noldu canım? 11 kiloluk bebeğin zayf geliyo benimki 8.5 kilo anladın mı şimdi beni işte:)))
Kayıtlı Üye
yok alınmıyoru bende şaka yapıyorum. baharcım bizimkier cılız napçaz böyle bilmem:)
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
amaaann ben daha takmıyorum sağlıklı olsun da zayıf olsun
Kayıtlı Üye
kızlar dün kendimi alışverişe vurdum yine. kuaföre falan gittim saçlarımda değişiklik yaptım biraz iyi oldu açıldım valla arada alışveriş iyi geliyo bana . kendimi kötü hissedince atıyorum kendimi dışarı
Kayıtlı Üye
Iyi yapmissin AMA oruc oruc nasil yaptin cocukla bizde cumartesi cikmayi dusunuyoruz bakalim nisaya birseyler bakacam bnde aynen guzel oluyo :)
Kayıtlı Üye
Sengul SEN kapali olarak nasil giyiniyosun?
Kayıtlı Üye
Iyi yapmissin AMA oruc oruc nasil yaptin cocukla bizde cumartesi cikmayi dusunuyoruz bakalim nisaya birseyler bakacam bnde aynen guzel oluyo :)
hava burda çok serin gidiyo elifcim sıcak olsa dolaşamazdım zaten. nisa da seviyo gezmeyi ben kuafördeyken kayınvalidem oyaladı sonra birlikte dolaştık. takı malzemeleri satan yere girdik nisayi takıların başından alamıyorum görmeniz lazım nasıl bağırıyo gitmem diye gülmekten öldüm. küçük süslü bi çanta vardı gitti ona sarıldı bırakmıyo kızımın ilk çantasını da almış oldum. nisaya şifon gömlekli bi takım aldım o kadar şık ki anlatamam size .
Kayıtlı Üye
bu gidişle kokoş olacak galiba nisa :). güneş gözlüğüne bayılıyo gözüne benim gözlüğü taktırıyo hiç hareket etmiyo düşmesin diye
Kayıtlı Üye
çok komikmiş:) bende geçen gü saçlrımda değişiklik yaptım alışveiş yaptım çok iyi geldi.
Kayıtlı Üye
ben evlenince kapandım. ilk başlarda biraz tarz bi kapalıydım şimdi ise farz bi kapalı olmaya çalışıyorum:) yani pantolon giyodum dışarı çıkarken üstüme dizlere kadar olan hırka yada ceket giyiyodum ama şimdi tamamen değştirdim giyinme tarzımı daha kapalıyım. geçn gün ferace falan aldım artık bileklere kadar giyiniyorum ve bol giyiniyorum hatlarımı belli etmesin diye çok da memnunum ama annemler o halimi daha görmedi bakalım ne tepki verecekler feraceli görünce bayramda:)
not:bu arada o tartışma olduğundan beri hiç annemlere gitmedim ilk defa bayramda gitçem...