Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
hadi bakalım hayırlısı

Bizm birds 20.30

bizim nisada gozlugu sewiyo yaa bakalim bende kiyafet almadim daha bakacam,ins.hafta sonuna :)
himm anladim canim hayirlisi bakalim cocuvuda gotrumuyon yani yaaa

onu bari gotursen normalde ferace falan giymiyodub ilk defa giydin yani ?

Ya bizim nisada once heves ediyo disarda aliyoruz ewe gelince hic orali olmuyo AMA disarda herseyden istiyo

eşimin telefonuyla çekmem lazım kızlar benim telefonla çekince bilgisayara atamıyorum akşam çekerim

kızlar dün akşama pizza yaptım muhteşem+muhteşem olmuştu eşim bugün hala söylüyo. siz de yapar mısınız pizza

Ewet o kismi biliyorum AMA tutturamiyorum kekimde guzel olmaz mesela Benim :).

esim,bazen gulrr malzemelri Araya verme diye :)

"bidefa prefiterol yapayim dedim Ben saf kolay bisse zannediyorum,olmadi :).
cope gitti heves ediyorun m yapmak icin AMA tutturamiyorum nerde yanlis yapiyorum diye,kendime guluyorum,:)

b,z,m burda 20:45 de okunuyo en geç bizimkiymiş:) televizyonda okununca bizde o zaman açıyoruz istanbl yakın ya

pizza bi kere yaptım ama beğenmemiştim. tarifini versene canım hergün ne yapsam diye düşünmekten bıktım valla. yarın kemalpaşaya gitçez yemek götürcem bu akşama yemek yapçam ne yapsam diye düşünüyorum hep yaa

ervaya gözlük aldık bizde geçen gün takınca gülüyo:) ama çıkarmak istiyo benim kızın öyle dışardan bişey isteme gibi bi huyu yok yada yapamıyo bilmiyorum. benim kızım kolay sinirlenmiyo mesela emziği çok seviyo ama ağzından alınca hiçbişey yapmıyo hiç ağlamıyo yavrum ne yaparsak yapalım

Aynen ya bnde oyle be yapsam NE yapsam bugun firinda tawuk patates yapcam pilav slata mercimek CORBA kavun Benin menum bakalim

bizde tattile gidersek ozaman alayim bari yarin alisweris yapalim diyodum esik calisiyomus ya nasil canim sikildi ondan disari cikip birseyler alinca stres atiyo ciddi anlamda ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…