Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
aynen canım. sen nasıl giyiniyon?

Valaa canim Ben biraz pantol tunik takilir oldum Bu ARA normalde etek wfalan giyiniyodum AMA tunik derken uzun ve bol tuniklerdrn yani pantol zar zor gorunuyo etrafimdakiler begemiyo yani giyim,tarzimi :)

sen de en zorundan başlamışsın :)

gözlüğü gözlükcüden almadıysanız takma zaten canım çok zaralıymış onlar göz için

maşallah size kızlar ben ne kapalılar görüyorum ben açık olduğum halde yanlarında kapalı kalıyorum

Ewet canim ya cok var oyle rabbim islah etsin vala AMA Ben dikket ediyorum giyim tarzima ya zaten eau de oyle dar seylere falan izin.vermez ya nr bilim oyle iste

ben açığım ama öyle askılı falan asla giymem gömleklerim tşörtlerim hep kalçamı örter kısa da giymem açığın kapalısıyım yani ben de bi saçım açık

ama giydiğim pantolon olsun elbise olsun geniş giyemem çok dar da giyemiyorum ortası işte

elifcim bu arada kıyafetin resmini hala koyamadım kusura bakma o oldığım kıyafetleri geri gönderdim gömleğin arkasında ufak bi yırtık varmış eşim onun yerine şifon elbise almış bu da güzel bunu çekip koyacam bi fırsat bulamıyorum bu ara eşimi de görmüyorum doğru dürüst temizlik yapıyorum hem de bayram temizliği bahar temizliği ikisini bir araya getirdim oruç+nisa beni baya yoruyo

Oruc NE isi,yapiyon tatlim ya olsun onemli degil yaa

bizde bugun aliawerise ciktik nisaya bi kac takim,aldim fazla almadim hemen buyuyolar kaliyo oyle yaa
kendime tunik aldim fotigraf cekersem esimin telefonundan koyarim,bende kizlar babmiz nirseyler aldi,kendine,bayramda ewdeyiz Bu,arada esim calisiyo annm gelcek AMA dugunumuz,varya ona geliyo bizde subdugun telasini atlarsaydik hayrilica

ben geldim canım 2 gün yoktum. kaynımda kaldık biraz gezdik. gözlük kaliteli canım bende dikkat ediyorum çok:)

biz yine arifeden gitçez evde yokum o yüzden bayram temizliği falan yapamıcam valla. arifeden gidip 3. günü döncez.

amaan canım boşver sen insanların beğenip beğenmediğine ben kendime bakıyorum sadece valla. giyinik çıplaklar oluyo öylesi daha günah öyle olacağına insan baharın yaptığı gibi olsun kat kat daha iyi. ben kısa giyiniyodum ama artık öyle değil bol ve bileklere kadar giyiniyom. mesela eşimin teyze kızları var 40 yaşlarındalar onlarda kapalı ama hep birlikte toplanınca açıyolar nasıl olsa evdeyiz diye. ben öyle yapmıyorum eniştem bile olsa kapalı oturuyorum. bana dediler bi ka. kere .çıkarsana diye yok ben böyle iyiyim dedim. bi daha sormuyolar zaten çıkarmıcamı bildikleri için. ve inan böyle olmaktan gurur duyuyorum. inş. ölene dek böyle devam ederim

kızlar ya bu oturduğum şehri hiç sevmiyorum ölü gibi. yaz olsada saat 8 den sonra kimse olmuyo dışarda gezilecek bi yer yok. ben karacabeyde oturuyorum belki duymuşsunuzdur. yarış atlarının çıktığı meşhur harası olan karacabeyde. mustafa kemal paşa burdan 25 dklık uzakta. bi de orayı görün var ya fıkır fıkır insan kaynıyo gece 3 lere kadar hayat var. gezilecek yer çok. 2 gecede dışarı çıktık çoook iyi geldi anlatamam. o yüzden burdan biran önce gitmek istiyorum. bi de burda rahat rahat gezemezsin bakarlar laf atarlar. k.paşada 1.5 sene yaşadım 1 kere laf atan olmadı. o yüzen çok istiyorum oraya taşınmak

valla oruç oruç çok zor oldu ama iyi oldu çıktı aradan duvarları sildim halıları yıkadım perşembe günü de sericem tekrar
düğün koşuşturması zor oluyo canım evet allah kolaylık versin

bizim burayı gör sen bir de asıl ölü bura :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…