- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.441
aynen canım. sen nasıl giyiniyon?Bizm birds 20.30
bizim nisada gozlugu sewiyo yaa bakalim bende kiyafet almadim daha bakacam,ins.hafta sonuna :)
himm anladim canim hayirlisi bakalim cocuvuda gotrumuyon yani yaaa
onu bari gotursen normalde ferace falan giymiyodub ilk defa giydin yani ?
sen de en zorundan başlamışsın :)Ewet o kismi biliyorum AMA tutturamiyorum kekimde guzel olmaz mesela Benim :).
esim,bazen gulrr malzemelri Araya verme diye :)
"bidefa prefiterol yapayim dedim Ben saf kolay bisse zannediyorum,olmadi :).
cope gitti heves ediyorun m yapmak icin AMA tutturamiyorum nerde yanlis yapiyorum diye,kendime guluyorum,:)
gözlüğü gözlükcüden almadıysanız takma zaten canım çok zaralıymış onlar göz içinervaya gözlük aldık bizde geçen gün takınca gülüyo:) ama çıkarmak istiyo benim kızın öyle dışardan bişey isteme gibi bi huyu yok yada yapamıyo bilmiyorum. benim kızım kolay sinirlenmiyo mesela emziği çok seviyo ama ağzından alınca hiçbişey yapmıyo hiç ağlamıyo yavrum ne yaparsak yapalım
valla oruç oruç çok zor oldu ama iyi oldu çıktı aradan duvarları sildim halıları yıkadım perşembe günü de sericem tekrarOruc NE isi,yapiyon tatlim ya olsun onemli degil yaa
bizde bugun aliawerise ciktik nisaya bi kac takim,aldim fazla almadim hemen buyuyolar kaliyo oyle yaa
kendime tunik aldim fotigraf cekersem esimin telefonundan koyarim,bende kizlar babmiz nirseyler aldi,kendine,bayramda ewdeyiz Bu,arada esim calisiyo annm gelcek AMA dugunumuz,varya ona geliyo bizde subdugun telasini atlarsaydik hayrilica
bizim burayı gör sen bir de asıl ölü bura :)kızlar ya bu oturduğum şehri hiç sevmiyorum ölü gibi. yaz olsada saat 8 den sonra kimse olmuyo dışarda gezilecek bi yer yok. ben karacabeyde oturuyorum belki duymuşsunuzdur. yarış atlarının çıktığı meşhur harası olan karacabeyde. mustafa kemal paşa burdan 25 dklık uzakta. bi de orayı görün var ya fıkır fıkır insan kaynıyo gece 3 lere kadar hayat var. gezilecek yer çok. 2 gecede dışarı çıktık çoook iyi geldi anlatamam. o yüzden burdan biran önce gitmek istiyorum. bi de burda rahat rahat gezemezsin bakarlar laf atarlar. k.paşada 1.5 sene yaşadım 1 kere laf atan olmadı. o yüzen çok istiyorum oraya taşınmak
sağol canımm senin de mübarek olsun allahım tekrarına kavuştursun inşallahKizlar kadir geceniz mubarek olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?