- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.461
:) kapalılık konusuna cevap yazmamışınGene NE dokturmus Bu :)
şipsi bastı da yapıyor musun şengülcüm burdaki çerkez arkadaşlardan duydum bir kez de tadına baktım ama beğenmedim :)ben değişik şeyler yapmayı çok seviyom:) elifcim cevap vermişsin zaten ben unutmuşum. benim eşim sağolsun hiç yemek ayırt etmez ne koyarsam önüne ses çıkarmadan yer bi kere bile bigün şu yemeği yap dediğini bilmiyom. sadece eşim çerkez olduğu için arada sırada haluj ister o kadar
yok canım ilk defa duydum eşime sorayım bakayım o kesin bilir. kızlar bayramınız kutlu olsun:)şipsi bastı da yapıyor musun şengülcüm burdaki çerkez arkadaşlardan duydum bir kez de tadına baktım ama beğenmedim :)
.Ewe naptiniz kizlar anlatin bakalim nasil gecti bizimki cok sakin de sayilmazdi hareketli de degilde AMA dugunumuz var lay in ewleniyo dedimya gelin Eltimn olacak kisi carsamba gunu getiriyolar cumadan abslatacak dugun sali gunu annmr geliyo Ben ise oyle temizlik yapiyorum bi yandan kendi swim bibyandan k,validemin EW yorgunlukdan oluyorum resmen bizim telas simdi basliyo yani,dua edin kazasiz,sorunsuz halledelim ins. :)
zor da olsa anlayoruz biz senin yazılarını bebeğimmmKaynimmm yazacaktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?