Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ooohh çok güzel görünüyo canım ellerine sağlık. ben de geçen gün közlenmiş patlıcan yatağında et sote yaptım çok güzel oldu. tavuk pek kullanmıyorum biz biraz etçiliz :) genelde et yemekleri olur benimkisi

Bnim esim saolsun sikmaz beni tavugu sevmez et sewer bnde tavuk sewerrim etle aram yokdur BN Boyle degisik seyler yapmak istiyorum,olmaz tutturamam diye lorkuyorum yaaa

niye korkuyon tatlım dünyanın sonu değilya ben denerim olmadı mı yapana kadar uğraşırım ona gerçi çok nadir başarısız olduğum

ben değişik şeyler yapmayı çok seviyom:) elifcim cevap vermişsin zaten ben unutmuşum. benim eşim sağolsun hiç yemek ayırt etmez ne koyarsam önüne ses çıkarmadan yer bi kere bile bigün şu yemeği yap dediğini bilmiyom. sadece eşim çerkez olduğu için arada sırada haluj ister o kadar

Aynen Benin,esimde sagolsun oyle yaa AMA gercekten cok,sewiyorum Bu huyunu,hic,sikmaz beni :)

NE bilim olmadigi zman canik,sikiliyo cope gidiyo bide ondan yani

ayy ne güzel benim eşim herşeyi yemez genelde et ağırlıklı besleniyo gerçi ben de hep sevdiği şeyleri yaptığım için niye bunu yaptın dediğini duymadım :)

şipsi bastı da yapıyor musun şengülcüm burdaki çerkez arkadaşlardan duydum bir kez de tadına baktım ama beğenmedim :)

bayramınız mübarek olsun kızlar allahım tekrar bu günleri görmeyi nasip etsin inşallah.

Allah razi olsun canlarim sizinde kutlarim cocuklarimizla ve sewdiklerimizle nice bayramlar olsun ins.

Ewe naptiniz kizlar anlatin bakalim nasil gecti bizimki cok sakin de sayilmazdi hareketli de degilde AMA dugunumuz var lay in ewleniyo dedimya gelin Eltimn olacak kisi carsamba gunu getiriyolar cumadan abslatacak dugun sali gunu annmr geliyo Ben ise oyle temizlik yapiyorum bi yandan kendi swim bibyandan k,validemin EW yorgunlukdan oluyorum resmen bizim telas simdi basliyo yani,dua edin kazasiz,sorunsuz halledelim ins. :)

.
bayram güzel geçti . biz ilk gün kahvaltıdan sonra eşimin babaannesine gittik herkez orda toplanır her bayram çok kalabalıktık. komşuları akrabaları ziyaret ettik annemlere gittik güzeldi herşey ama nisa insanlardan çok sıkıldı :) herkez onu alıp sevmek istedi ama o kimseye yaklaşmadı kucağımdan inmedi çoğu yerde girdiğimiz gibi geri çıktık. sadece ona para verdikleri zaman yaklaştı o da parayı alana kadar :)).
hayrunnisaya hiç çikolata yedirmemiştim bu bayram çikolata lokumla tanıştı . büyüklere çok kızıyorum bu konuda ben vermeyin dedikçe birşey olmaz deyip eline verdiler tabi çoğunu geri aldım ama yine de yedi. çoğu zamanda nisa vermedi elinden alınca çok ağladı ama onu da elinde tuttu yedirmedim.
ne bileyim güzeldi herşey büyükleri ziyaret etmek bayramlaşmak uzun zamandır görmediğin insanları görmek, galiba bayram küçük yerlerde daha güzel büyük şehirlerde bayram tadı pek kalmadı gibi burda hala çocuklar kapı kapı şeker toplar. nisa da bize gelen çocuklara şeker tuttu. herşey çok güzeldi bayramı bayram tadında geçirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…