Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
sizler neler yaptınız kızlar sizin nasıl geçti bayramınız. şengülcüm gittin mi annenlere neler oldu merak ediyorum birşey dediler mi sana

Valla bzmde iyidu dawetiye dagittik cok bi bayram gibi degilde iyiydi genede nisa cok,yedi,seker ya eline aliyo ac diye bana veriuo napacan,sasirdim bende

tatlarını alınca durmuyorlar daha valla yedirmemeye çalışıyorum abur cubura karşıyım zaten

bizimde iyi geçti hep gedik. ervanın öyle aç diye tutturması yok ama babası sağolsun tatlıya alıştırdı. gittiğimiz yerde baklava yedirdim biraz. annemlere tek başıma gittim ama güzel geçti sen kendi yuvana bak kızım dediler çok mutlu oldum öyle dedikleri için annemlere gidene kadar kalbim hep küt küt attı. ama çok güzel geçti birazdan yine gezmeye çıkçaz alışveriş yapçam akşama da günüm var anca fırsat buldum yazmak için. ablaml"a hi"ç konuşmadık bu arada erva basıyo:) sadece bayramlaştık O KADAR ama beklediğimden daha güzel geçti çok şükür.."" ba"yram iç"in

baklava aslaaaa vermedim şeker yükü o ben tatlıya çikolataya abur cubura karşıyım valla verenlere kızıyorum bayram günü herkezin içinde sesimi çıkaramadım bi o gün yediği oldu zaten.
annenlerin öyle söylemesine sevindim canım için rahatlamıştır çok zor bu durumlar çok

Aaaa cok iyi swndm CNm ya iyi bari arada git oyle genede ...

saol tatlim Bu cuma iste basliyo canim dua edin sag saglim atlatalim ins.

bende kesinlikle vermiyorum ama eşime söz geçiremiyorum çikolatayı ilk o verdi. bi daha vermeye devam etti benim kızımın öyle çikolata tatlı istiyorum diye tutturması pek yok hatta sevmez bile ama bünyesi alışır diye korkmuyo değilim. ama bi yandan da şöyle düşünüyom eskiden hep şeker veriyolardı çocuklara bişey mi oluyodu ki. yoğurtu bile şekerleyip veriyolardı emziğe şekere batırıyolardı yanılıyosam düzeltin? onlar öyle yapıyo diye bizde öyle yapacak değiliz tabi de işte..

elifcim kızın yürüyo mu gelişme var mı? baharcım senin kız ne kabahatler yapıyo?:)

kızlar sizin bebişler esmer de benim kız nasıl ya gözleride farklı yeşil gibi ela gibi değişik bi türlü çözemedik:)

ben onları asla yapmadım zaten 1 ay emzik kullandı asla şekere batırmadım yoğurdu meyveyle tatlandırıyordum

elifcim kızın yürüyo mu gelişme var mı? baharcım senin kız ne kabahatler yapıyo?:)
benim kız neler yapmıyo ki öldürüyo beni çekmeceler hiç düzgün kalmıyo dolapları boşaltıp içine giriyo benim kıyafetleri ayakkabıları giymeye çalışıyo dışarı çıkmak için ağlıyo ve daha neler neler

allaaah iyice hareketlenmiş senin kız canım allah kolaylık versin:)

buğday tenlimi hmm benimki sarıya kaçıyo biraz

Sanirim galiba birax erken tatlim ya oncelikle kilosu nasil seni,emiyomu mama kallauniuomu AMA genede 4 ay erken

Yaaa kizlar benimki yuruyo AMA NE yurumek banyodami yakalamiyorum tuvaletemi girmiyo oldueuyo beni Benin kiz baya baya esmer kizlar zaten belki oluyo :)

esmerligidr benden almis baba tarafi sarsisin ..

vala canim bi gun Elbise bi sabah tunik aksam ayri kiyafet pazar da etek uzeri uzun Helen yemek tarzi seyler varya onu kiss arkasi uzun,Duran ondan,goyecem bakalim oyle iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…