Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Sen bana yangin ol efendim, ben sana ruzgar....
Kayıtlı Üye
O email olayini bende yapmadim AMA kayinvalidem gorumxem yapti birseydr diyemedim yaaa
cok,sinirleniyodum
Sen vatanımızı ezansız bırakma Allah'ım...
Kayıtlı Üye
allaaah iyice hareketlenmiş senin kız canım allah kolaylık versin:)
buğday tenlimi hmm benimki sarıya kaçıyo biraz
valla erkek çocuğu gibi iki saniye durmuyo neler yapıyo bi bilseniz
Kayıtlı Üye
4 ay ek gıda için erkenmi arkadaşlar.
eğer sütünüz yeterliyse en azından 5. ayın bitmesini bekleyin derim. hiçb,rşey anne sütünün önüne geçemez çünki
Kayıtlı Üye
O email olayini bende yapmadim AMA kayinvalidem gorumxem yapti birseydr diyemedim yaaa
cok,sinirleniyodum
emzik demek istedin galiba canım. valla ben çok otoriter bi insanım kimse benim kurallarımı bozamaz benim kayınvalidem de birşeyler yapmak istedi ama müsade etmedim.
Kayıtlı Üye
kızlar bebekleriniz konuşuyo mu bizimki pat çat kouşuyo teyzelerinin isimlerini söylüyo abla diyo anne baba dede nene ayakkabıya agga diyo gezmeye hoppa diyo kıyafete cici diyo
Kayıtlı Üye
Bizmki adda yaa daaa diyo baba,Anne,anneane ye nenene diyo
dede diyo cicik yap diyorum yapiyo mamma diyo aklima gelenler bunlar iste
Moon lovers;scarlet heart:ryeo(muhteşem kore dizi)
Kayıtlı Üye
erva sadece bilinçli anne diyo onun dışındakileri bilinçsizce ve bizden duyduğu için söylüyo baba dede anneanne bunun dışında bi sıfat ismi söylediği yok.
maşallah canım hiç söylemedin ya senin kız ne zaman yürümeye başladı? benimki sıralıyo artık yürümesine az kaldı bence bayağı gelişme var tutunduğu yerde ayağa kalkıyo mutfakta yanıma gelip düz bi zemin olmasına karşın buzdolabından tutunup kalkmaya çalışıyo.
Kayıtlı Üye
4 ay ek gıda için erkenmi arkadaşlar.
benim kızımı 3 ay emzirdim sadece o yüzden 4.5 aylıkken ilk yoğurt vermeye başladım. senin bebeğin ne ile beslenyor?
Kayıtlı Üye
erva sadece bilinçli anne diyo onun dışındakileri bilinçsizce ve bizden duyduğu için söylüyo baba dede anneanne bunun dışında bi sıfat ismi söylediği yok.
maşallah canım hiç söylemedin ya senin kız ne zaman yürümeye başladı? benimki sıralıyo artık yürümesine az kaldı bence bayağı gelişme var tutunduğu yerde ayağa kalkıyo mutfakta yanıma gelip düz bi zemin olmasına karşın buzdolabından tutunup kalkmaya çalışıyo.
valla prematüre olmasına rağmen çok güzel canım bak gördün mü herşeyi zamanı geldikçe nesıl yapıyo.
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
benim kızımı 3 ay emzirdim sadece o yüzden 4.5 aylıkken ilk yoğurt vermeye başladım. senin bebeğin ne ile beslenyor?
Su an 3.5 aylık. Sadece em i yor.kizima 4.5 aylıkken bende başlamıştım
Kayıtlı Üye
kızlar benim ruh halim hiç iyi değil yaa çok uzun zamandır böyleyim hayrunnisaya bile hemen sinirleniyorum sonrada üzülüyorum ne yapacağımı şaşırdım valla
Kayıtlı Üye
Su an 3.5 aylık. Sadece em i yor.kizima 4.5 aylıkken bende başlamıştım
hmm eğer sadece emiyorsa ilk 6 ay niye emzirmyosun?
Kayıtlı Üye
kızlar benim ruh halim hiç iyi değil yaa çok uzun zamandır böyleyim hayrunnisaya bile hemen sinirleniyorum sonrada üzülüyorum ne yapacağımı şaşırdım valla
ay canım ya üzülme bazı bazı bende öyle oluyorum. bunalıma girip çıkıyorum çok normal gez biraz hava al. vde oturmaktan oluyo. bayraz zamanı çok güzel stres attım rahatladım deşarj oldum. sonra bayram bitti eşim işe başladı 2-3 gün yine iyiydim ama şimdi yine banada basmaya başladı. eşim evde olunca güzel vakit geçiriyoz sürekli geziyoz o işe başlayınca çok canım sıkılıyo
deminden beri temizlik yapıyom kafamı meşgul etmek için.. cam sildim vs. şimdi eşim 17 ağustosta izne çıkçak yemin ediyom şafak sayar gibi sayıyom.. bi de çocuklar bizi yoruyo bi yere gidemiyoz üzülme inş. geçer namaz kıl kuran oku iyi gelcek
Kayıtlı Üye
eve tıkılıp kalan bi insan değilim zaten ama doğumdan sonra bu kaldı bende hele de şu 5 aydır daha fazla. çok gereksiz birşeye bile keyfim yerindeyken sinirlenip moralimi bozabiliyorum herşeyi kafama takıyorum. kuran sık sık okuyorum zaten canım
Kayıtlı Üye
Canim cok sikkin yazacaktim suan hem uaziyorum muzik dinliyor vede agluyorum sizde ayni demek haaaa
Kayıtlı Üye
Cok,ozluyorum onu uzakdan,izliyorim kac gundur birbirimiz ole irtibatimiz yok asla canimin sikkin oldugu hareketlerimden anliyo dedin
Kayıtlı Üye
Cok,ozluyorum onu uzakdan,izliyorim kac gundur birbirimiz ole irtibatimiz yok asla canimin sikkin oldugu hareketlerimden anliyo dedin
noldu canım ya kimi izliyon uzakatan?
Kayıtlı Üye
elifcim anlaşılan biz psikopata bağlamiş durumdayız .
sen eşin için mi söyledin bunları
Kayıtlı Üye
Ewet canm dun can sikintiyla esim yazmamasim
oyle uzakdan bakiyorum esime yabanciya bakar gibi ayni
surekli,bi sinir aksi okadar aksi ki annemde birds surekli bagieiyi anlamayorum artik yaaa karismiyorum birseyine artik,ona kadar ewerdim annrmdr birds anneme karsi davrasinu tawri hic his degil annm bellli etmiyo soylemiyi AMA biliyorum cani,sikiliyo biomiyorum yaa cok canim sikkin
Kayıtlı Üye
ah bu erkekler bu erkekler . neden bizi anlamazlar acaba ben de çok seviyorum eşimi ama ben de ona arada kızmıyo değilim. çok zor ama yaa böyle böyle eşinden soğutursun kendini canım iyi şeyler düşünmeye çalış.
annenle arasında birşey mi geçti neden öyle davranıyo acaba