- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.521
üzüldüm canım ya her ailede olan şeyler sıkma canınıEwet canm dun can sikintiyla esim yazmamasim
oyle uzakdan bakiyorum esime yabanciya bakar gibi ayni
surekli,bi sinir aksi okadar aksi ki annemde birds surekli bagieiyi anlamayorum artik yaaa karismiyorum birseyine artik,ona kadar ewerdim annrmdr birds anneme karsi davrasinu tawri hic his degil annm bellli etmiyo soylemiyi AMA biliyorum cani,sikiliyo biomiyorum yaa cok canim sikkin
ay caım ya seni çok iyi anlıyorum var ya. benim eşimde beni hiç bi düğüne göndermez. benim akrabalarıma falan kendi akrabası pek yok. uzun zamandır hiç düğüne gitmedim gitsem de sadecee gelin alıcılara gidiyorum onu da ısrarla ve ağzımdan burnumdan getiriyo. ne zaman bi düğün var desem boşver der. o yüzden hep insanlara yalan söylemk zorunda kalıyorum. çocuğum hasta diyorum başka şeyler söylüyorum artık utanıyorum valla. ama artık takmıyorum daha doğrusu takmamayı öğrendim. ne yapayım sürekli onunla kavga mı etçem bıktım kavgalardan kendi bilir göndermezse göndermesin. kocamın dediğini yapıyorum.Yani tatlim sorun herkese karsi,oyle demesi dugunde oynatmadi beni herkes niye oynamiyon dedi Yusuf izimn,vermiyo dedim sorun bende oldugunu bilmesinler herkes kizdi,AMA annemde anladi hic niye,oynamiyon demedi cani,sikildi
Dans edilecek geldi dans edelim diye yok dedim ayip olur hadi,gel dedi dugunun bitemesine 1saat var Bu saate kadar kimseye ayip,olmadi simdi mi,olacak dedim etmiyorum dedim SEN bilirsin dedi,gitti haksiymisyyim kzilar teyzesinin kzii falan cok,sinirlendi,niye Boyle yapiyo biz Boyle bilmezdik falb diyo valla bende saklamdim herkes bilsin yani
herkese karsi Boyle tawirlari beni Adam,yerine koymuyo birde Bu yeni,olan birsey degil hep Boyle hic,seni takmiyo hep kafasinin dikine birsey oldugu zamn insan danisir esine,Demi yok oyle birsey lkafasina gore gider gelir,falan....
bnede bundabn,sonra ona gore hareket edecem AMA,kendi,bilir ...
dugunden de hic,tat almadim mal gibi,gecti eltim olacak,agzi bes karis,havada allahimmmmm gormeniz,lazim kixkar yok birsey neyse anlatirim bi,ara
canım senin sinirlerin bayağı bozulmuşMillete sinir olmakla gecti,anlatacaguniz gorumcemde arkasinda tin tin gormeniz lazim ya o da Boyle fatma fatma AMA fatma agzina edecek haberi yok amann yaaa
canımHemde nasillllllllll
allahkolaylık versin sana canım ne olduğu belli onunYani iyi sayilmazdi bana gore iyi degildi eltimdr lle gicigin,onde gideni burnu havada 35yasinda insandan,NE bekleneir ki zaten gicik
dun gelinligi cikarti altina paspal Bi esorfman giymis mal gibi ayni kotu gibi gelin degil temizlikci ndersin ayni biz temizlik yapiyoz kilay gelsin demiyo,ya okadar yani ayyy icim bunaldi yaaa mallar :)
valla benimki öğlen 12.30-13.00 gibi uyuyo 1 saat kadar daha da uyumuyo . günde 1 kez yani akşam da 21.30-22.00 gibi de gece uykusuna yatıyo gece de saat başı uyanıyo emip tekrar uyuyo
ay canım senin işin bayağı zor. benimki günde 2 kes uyuyodu ama artık bi kere uyuyo 2.ye uyutamıyom akşam 10-11 gibi uyuyo bi kere yada hiç kalkmıyo mama veriyorum yada inek sütü.. sabah 8.30 ve 9.30 arası uyanıyo öyle yanivalla benimki öğlen 12.30-13.00 gibi uyuyo 1 saat kadar daha da uyumuyo . günde 1 kez yani akşam da 21.30-22.00 gibi de gece uykusuna yatıyo gece de saat başı uyanıyo emip tekrar uyuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?