Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
yok canım seninkisi daha güzel.
bu arada şimdi senin çöp salatandan yaptım. çok güzel oldu ama biraz kalın kesmişim. bazı tereddütlerim var ya yetmezse diye bi de nasıl servis ediyon onu? birbirine yapışmaması için bi önerin de var mı şekerim?(çok soru sordum)

valla ben bütün yaptıklarımı masaya koyuyorum içlerine de servis kaşığı herkez istediği kadar alıyo. patatesi kızartırken çok koyma üst üste olmasın

Bende oratya borrcamlara dizerim herseyi herkez iatedigi kadar alsin yemeyen oluyo begenmeyen oluyo en azindan sewdigi seyelri aliyo insanlar tabagina

Kilo 55 boy 1.55 Ben cok,zayifim ya Bu arada bbir ay sonra falan nisayi sutten kesecem Buna Karar verdim emecem,umidiyle yemek yemiyo hic

Bu arada canim cok sikkin yaa bnapacam Ben

annem yusufun tawirlarinin normal olmadgini cok,sinirli oldugunu soyledi,zaten Boyle birsey bekliyodumda endiseli duruyodu,agladi,sabah bidaha gelemeyecem buraya dedi Yusuf surekli Sana bagiriyo kiziyo falan diye sitem etti .

cok,canim sikildi ya haklida yerden goge yusufun tawirlari hic hos degil Adam annesinin dediginu yapiyo benimki surda kaliyo kendi,annesine geliyo gurban oldugumm diyo bizimkini takmiyo bile varmi Boyle bi mallik ki gelin olarak dugunde heroes beni,takdir etti yani valla iyice bunaldim cikmazdayim tam jersey duzeldi ailem esime iyi dawraniyo derken pat olanlar oldu.

canım kafana takma benim eşimde sinirlidir bağırır çağırır ne kadar sinir olsamda onu öyle kabullendim.
bence annenin yaptığı yanlış seni dolduruşa getiriyo eğer kocanın hareketlerine kızıyosa sana bunları söyleyip seni üzmemesi lazım. annen sana söylediği zman normal olarak insan kabullenemez içi içini yer ve kocasına söyleyincede olanlar olur ister istemez kavga edersin. o yüzden bu gibi durumarda ne gelin annesi ne damat annesinin kızdığı konuları ben çocuklarına söylemelerine çok kızıyorum. benim annemde bana yapardı yaşar şöyle böyle çok sinirli bana böyle davranıyo sana şöyle yapıyo diye ben anneme kızardım anne bana bunları söyleme kocamdan soğuyorum içimde tutaıyorum söylüyorum sonra kavga ediyoruz derdim anneme böyle söyleye söyleye bayağı düzeldi.
zaten görüşmüyolar sorunda yok yani bi yandan seviniyom görüşmemelerine arada kalmıyorum en azından.
boşver canım herkesin yaptığı kendine....

erkekler analarına çok değer verirler zaten kız analarını da at çöpe gitsin bu dünya böyle bi dünya işte naparsın.......

allah allah karşına alıp konuşsan faydası olur mu en azından bi derdi mi var onu öğrenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…