- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.541
teşekkürler:)Cok,tatlisin canim masalah size :)
valla ben bütün yaptıklarımı masaya koyuyorum içlerine de servis kaşığı herkez istediği kadar alıyo. patatesi kızartırken çok koyma üst üste olmasınyok canım seninkisi daha güzel.
bu arada şimdi senin çöp salatandan yaptım. çok güzel oldu ama biraz kalın kesmişim. bazı tereddütlerim var ya yetmezse diye bi de nasıl servis ediyon onu? birbirine yapışmaması için bi önerin de var mı şekerim?(çok soru sordum)
ama neden kaldırdın canım ben görmedimmkızlar bakın bu benim
tamam koyarım canım.ama neden kaldırdın canım ben görmedimm((
kızlar kaç kilosunuz boyunuz kaç? ben spora başladım yapabilecemiyim bilmiyorumBizim byrda var ya bebde yapiyorum
canım kafana takma benim eşimde sinirlidir bağırır çağırır ne kadar sinir olsamda onu öyle kabullendim.Kilo 55 boy 1.55 Ben cok,zayifim ya Bu arada bbir ay sonra falan nisayi sutten kesecem Buna Karar verdim emecem,umidiyle yemek yemiyo hic
Bu arada canim cok sikkin yaa bnapacam Ben
annem yusufun tawirlarinin normal olmadgini cok,sinirli oldugunu soyledi,zaten Boyle birsey bekliyodumda endiseli duruyodu,agladi,sabah bidaha gelemeyecem buraya dedi Yusuf surekli Sana bagiriyo kiziyo falan diye sitem etti .
cok,canim sikildi ya haklida yerden goge yusufun tawirlari hic hos degil Adam annesinin dediginu yapiyo benimki surda kaliyo kendi,annesine geliyo gurban oldugumm diyo bizimkini takmiyo bile varmi Boyle bi mallik ki gelin olarak dugunde heroes beni,takdir etti yani valla iyice bunaldim cikmazdayim tam jersey duzeldi ailem esime iyi dawraniyo derken pat olanlar oldu.
çok tatlısınız canımmtamam koyarım canım.
biz öyle yapmıyoz tabaklara koyuyoz. bende kaseye koyarım madem
aynen öyle tatlım tabakta kalmış yiyeceğisevmiyorum hem deBende oratya borrcamlara dizerim herseyi herkez iatedigi kadar alsin yemeyen oluyo begenmeyen oluyo en azindan sewdigi seyelri aliyo insanlar tabagina
ilk yapan sen ol o zaman :)burada hiç öyle yapıldığını görmedim
allah allah karşına alıp konuşsan faydası olur mu en azından bi derdi mi var onu öğrenirsinKilo 55 boy 1.55 Ben cok,zayifim ya Bu arada bbir ay sonra falan nisayi sutten kesecem Buna Karar verdim emecem,umidiyle yemek yemiyo hic
Bu arada canim cok sikkin yaa bnapacam Ben
annem yusufun tawirlarinin normal olmadgini cok,sinirli oldugunu soyledi,zaten Boyle birsey bekliyodumda endiseli duruyodu,agladi,sabah bidaha gelemeyecem buraya dedi Yusuf surekli Sana bagiriyo kiziyo falan diye sitem etti .
cok,canim sikildi ya haklida yerden goge yusufun tawirlari hic hos degil Adam annesinin dediginu yapiyo benimki surda kaliyo kendi,annesine geliyo gurban oldugumm diyo bizimkini takmiyo bile varmi Boyle bi mallik ki gelin olarak dugunde heroes beni,takdir etti yani valla iyice bunaldim cikmazdayim tam jersey duzeldi ailem esime iyi dawraniyo derken pat olanlar oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?