Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
valla yok öyle bi dünya ben onun annesine saygı gösteriyorsam o da ortada birşey yokken benim anneme saygısızlık yapamaz. herşey karşılıklı. herkez düşkün annesine biz baba evini bırakıp geliyoruz onların yanına. onlarınki anne de bizimki ney ?????

herşeyden önce annesiyle eşi arasındaki dengeyi bilecek bi erkek. onun ailesi annesinden önce biziz artık.

canım benim çok haklısın. ben koca ne diyosa o doğrudur demiyorum. ortada bişey yokken tabiki laf söyleyemez.
ben sadece şuna karşıyım ufak tefek de olsa ne ben ne koca kayınvalidemize karşı hatalar yapsakda onların hemen bize veya kaynanalarında oğullarına söylemelerini yanlış buluyorum. büyükler biraz yapıcı olmalı, bazı şeylre kızsalarda huzuru bozmamak için susmalılar. çok büyük bişey olmadığı sürece. çünkü ufak tefek pürüzler mide bulandırıcı oluyor anlatabiliyor muyum? en ufak bişey mesela (senin kocan bana karşı suratsız gibi veya senin karın bana böyle davrandı gibi (şikayet)) bunları söyleyince insan sinir oluyor dayanamayıp kocasına söylüyor al sana kavga. en önemlisi de ailene böyle bişey yapıldığı için kendi kocandan soğuyosun huzurun bozuluyor. bilemiyorum şimdi elif nasıl bişey yaşadı tam anlatmadı. belki dediğim gibi bişeyde olmayabilir. ortada büyük bi sorunda olmuş olabilir. lütfen beni yanlış anlamayın..

bunları hep örnek olarak göz önünde tutucam kendi kızıma kendi yaşattılarımı yaşatmıcam ALLAHIN İZNİYLE...

bi de noluyor biliyor musunuz? sen benim anneme neden böyle yapıyon diyince kavga edince o kaynanadan nefret ediyon bak nasıl bizim aramızı bozuyo diye.

Sengul san la katilmiyorum soyleki ..

nasil Ben onun ailesini memnun ediyosam bende karsilik beklerim ortada el tutulur birsey yok,ewet AMA annesine gelince neden,vurban oldugum oluyo da bizimkine gilince Adam yerine koymuyo ki annem cok,deger veriyodu Bu zamana kadar artik bitti o olmaz yani Ben onun ailesiyle 365 gun bi arada sikayet yok annem gelmis suraya 10gunlugune memnun edemiyo onlarinki deger gorur bziimki goremez yok oyle bi dunya ....

herkez hakketigi degeri alir.
daha ayrintili yazarim

eğer durum böyle ise haklısın canım.
nasıl davranıyo annene? konuyu anlatırsan birbirimizi yanlış anlamayız.. ben şimdi konuyu pek bilmiyom sadece düşüncelerimi yazdım. senin ne yaşadığını ne sıklıkla annenlerle görüştüğünü bilemem.
benim anlatmak istediğim şey şu yani şöyle düşün mesela sen kayınvalidene karşı ufak bi saygısızlığın oldu diyelim kayınvaliden buna üzüldü ve durumu hemen kocana anlattı. o da seninle tartıştı. hem huzurunuz bozuldu hemde sen kayınvalidenin kocana hemen yetiştirdiği için ona sinir oldun. ister istemez kin güdersin benim anltmak istediğim şey bu işte.

şimdi bende onu yazacaktım elifin annesini herzaman gelmiyo sonuçta insan sırf onun için saygı duyar ayda yılda bir geliyo diye. kendi annesi anne de elifin annesi ne ??? ben çok ama çok kızıyorum bu durumlara

Yani ayda yilda bi gelir annem bize o da sevmessen bile (ortada sewmemek icin birsey yok kirginlik) bziimki kendi kendine artslik yapiyo hava yapiyo anlayacaginiz .

ufak seyler AMA can sikan seyler ..
annem heerseye karismaz zaten oyle aramazda hatta bana saygili ol soyle yap falan Der

Bu,NE diyo Ben size esekk gibi dawranim AMA szi asla saygusizlik yapmayin sakin olmaz

Boyle bi,saa dusunce olabilirmi

Konustuk ewet hic hatasini Kabul etmiyo hep sende soylesin sende bana soyle yapiyo. Diyo

Bi,defa onemsemedim boswerdim iyi dawraniyorum canin cicim olayi falan yok,arkadas Adam gene aynu

birds NE dese Ben,Sana kizsamda dowsemde iliski ye girmek isterse olacakmis bak bak lafa

Hahh bahar aben saygimi eksik etmeyim Anne Anne baba adamin Benin anneme tahammulu olmasin bunun doldurusla onla bunla alakasi yok,yani

fgorumceme ayri sinir oluyorum simdi Eltin yarin evine gidiyo gotunde dolaniyo ikiside bana 5karis surat AMA o gider bana kalirsin
ozman gorur anyayi konyayi elif pas veriyomu Sana salakkkm

Adamlar zaten istemiyodu yani,kadin aciyo,agzini,biz Sana olmasin dedim ewlenme dedim dinlemedin diyo bunlari,bildigimiz icindi,diyo gelde cewap ver

ben durumu bilmiyodum canım ama haklısın. sinir oldum bende şimdi ya nasıl insnlar var şu dünyada ne var güleryüz göstersen kadının sana bi zararı mı var sanki hep geliyo. asıl ayda yılda bir geldiği için hizmette kusur etmemesi lazım...

allahım bu erkekler hep anacı olur zaten ne diye evlenirler bilmem al ananı da bi tarafına kıstır.. (genel konuşuyom)
onların analarına gelince şöyle davran böyle davran neden öyle yaptın senin anana gelince demedikleri kalmaz alın ananızıda götünüze sokun.. tövbe yarabbim ya çok sinir oldum. genel erkeklerden bahsediyom. erkeklerin hepsi böyle.. benim babamında varsa yoksa anasıdır. annem az çekmedi

yazdıklarım asla kişisel değil genel sinir olyorum şu konulara erkeklerin anacı olmalarına

Yok tatlim olsun anladim Ben seni,durum Boyle bizdr ya

annemin kafa karisik aslinda annem herseyi,kafaya takan birisi herseyi o yondende uzuluyorum birseyde diyemiyorum sasirdim ya valla

kızlar çok kötüyüm eşim biraz önce trafik kazası geçirmiş. bizde araba yok k.paşaya gitmişti kardeşinden arabayı alacaktı 2-3 gün sonra tatile gitmek için gelirken kaza yapmış. araba yan yatmışölümden dönmüş şimdi aradı beni elim ayağım titriyo. saahtan beri içimde bi huzursuzlk ardı ervada sürekli ağlıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…