- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.561
valla yok öyle bi dünya ben onun annesine saygı gösteriyorsam o da ortada birşey yokken benim anneme saygısızlık yapamaz. herşey karşılıklı. herkez düşkün annesine biz baba evini bırakıp geliyoruz onların yanına. onlarınki anne de bizimki ney ?????canım kafana takma benim eşimde sinirlidir bağırır çağırır ne kadar sinir olsamda onu öyle kabullendim.
bence annenin yaptığı yanlış seni dolduruşa getiriyo eğer kocanın hareketlerine kızıyosa sana bunları söyleyip seni üzmemesi lazım. annen sana söylediği zman normal olarak insan kabullenemez içi içini yer ve kocasına söyleyincede olanlar olur ister istemez kavga edersin. o yüzden bu gibi durumarda ne gelin annesi ne damat annesinin kızdığı konuları ben çocuklarına söylemelerine çok kızıyorum. benim annemde bana yapardı yaşar şöyle böyle çok sinirli bana böyle davranıyo sana şöyle yapıyo diye ben anneme kızardım anne bana bunları söyleme kocamdan soğuyorum içimde tutaıyorum söylüyorum sonra kavga ediyoruz derdim anneme böyle söyleye söyleye bayağı düzeldi.
zaten görüşmüyolar sorunda yok yani bi yandan seviniyom görüşmemelerine arada kalmıyorum en azından.
boşver canım herkesin yaptığı kendine....
erkekler analarına çok değer verirler zaten kız analarını da at çöpe gitsin bu dünya böyle bi dünya işte naparsın.......
canım benim çok haklısın. ben koca ne diyosa o doğrudur demiyorum. ortada bişey yokken tabiki laf söyleyemez.valla yok öyle bi dünya ben onun annesine saygı gösteriyorsam o da ortada birşey yokken benim anneme saygısızlık yapamaz. herşey karşılıklı. herkez düşkün annesine biz baba evini bırakıp geliyoruz onların yanına. onlarınki anne de bizimki ney ?????
herşeyden önce annesiyle eşi arasındaki dengeyi bilecek bi erkek. onun ailesi annesinden önce biziz artık.
eğer durum böyle ise haklısın canım.Sengul san la katilmiyorum soyleki ..
nasil Ben onun ailesini memnun ediyosam bende karsilik beklerim ortada el tutulur birsey yok,ewet AMA annesine gelince neden,vurban oldugum oluyo da bizimkine gilince Adam yerine koymuyo ki annem cok,deger veriyodu Bu zamana kadar artik bitti o olmaz yani Ben onun ailesiyle 365 gun bi arada sikayet yok annem gelmis suraya 10gunlugune memnun edemiyo onlarinki deger gorur bziimki goremez yok oyle bi dunya ....
herkez hakketigi degeri alir.
daha ayrintili yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?