Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bi,defa onemsemedim boswerdim iyi dawraniyorum canin cicim olayi falan yok,arkadas Adam gene aynu

birds NE dese Ben,Sana kizsamda dowsemde iliski ye girmek isterse olacakmis bak bak lafa
ayyyyyy bu ne demek yaaa sana ne gözle bakıyo acaba elifcim seni dolduruyo gibi olmak istemiyorum ama bu lafı ta benim zoruma gitti bu ne demek yaaaa çok cirkin çok

aaa çok geçmiş olsun tatlım eşin iyi mi

Yok tatlim olsun anladim Ben seni,durum Boyle bizdr ya

annemin kafa karisik aslinda annem herseyi,kafaya takan birisi herseyi o yondende uzuluyorum birseyde diyemiyorum sasirdim ya valla
o kadına da yazıkvalla şimdi kafasında ne düşünceler vardır seni bırakıp gidecek ama aklı hep sende olacak şimdi

aaa çok geçmiş olsun tatlım eşin iyi mi
eşime bişey olmamış çok şükür zaten anında kalaalık toplanmış 3 polis arabası gelmiş eşim şoka girmiş elini yüzünü falan yıkamış. şimdi bursaya gidiyolar arabayı yaptırmaya daha eşimi görmedim anca akşama gelir artık

Ayy vala uzildum sengul emanetin gotu curuk derler vallla dogru Ben cok,korkarim o yuzdrn tek cana gelmesin yaa valla

Kesinlikle bahar akli bende kalacak soru,isaretleriyle gidecek bende buna uzuluyorum aslinda birsey yok,AMA tek,kzim bide cok sewiyolar beni el,bebk gul bebek buyidum yani haklilarda bzimde kizlarimiz var ,NE zoeluklarla buyutuyoruz yarin kotu durumda olsun istermiyiz o da hakli kendince ...

çok geçmiş olsun valla

aynen öyle canım benim kızım olunca annemi daha iyi anladım. şuan senin annenin neler düşündüğünü de anlayabiliyorum zor yaa gurbette bi de ha deyince gelemiyo da

kızlar hayrunnisanın şişme havuzu vardı dün doldurdum o kadar güzel oynadı ki anlatamam size

Ya o,havuzdan bende almak istiyorum,bizimki,bayiluyo suya AMA kadar veremedim iyi mi,bari

onu çok doldurmayacaksın yalnız da bırakmazsan hiçbirşey olmaz canım. hem de çocuk güneşini alıyo kafasına şapka taktım bıraktım suya gülmekten öldüm neler yaptı görmeniz lazım

Himmm anladim canim balkona falan mi,ciktiniz ya bende uzun,zamndir dusunuyorum AMA kadar veremedim aksam esin gelsinde bakayim bende

bizim balkon çok büyük güneş balkona vurunca çıkardım ama dikkat et hiç esintinin olmadığı zaman çıkar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…