- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.581
ayyyyyy bu ne demek yaaa sana ne gözle bakıyo acaba elifcim seni dolduruyo gibi olmak istemiyorum ama bu lafı ta benim zoruma gitti bu ne demek yaaaa çok cirkin çokBi,defa onemsemedim boswerdim iyi dawraniyorum canin cicim olayi falan yok,arkadas Adam gene aynu
birds NE dese Ben,Sana kizsamda dowsemde iliski ye girmek isterse olacakmis bak bak lafa
aaa çok geçmiş olsun tatlım eşin iyi mikızlar çok kötüyüm eşim biraz önce trafik kazası geçirmiş. bizde araba yok k.paşaya gitmişti kardeşinden arabayı alacaktı 2-3 gün sonra tatile gitmek için gelirken kaza yapmış. araba yan yatmışölümden dönmüş şimdi aradı beni elim ayağım titriyo. saahtan beri içimde bi huzursuzlk ardı ervada sürekli ağlıyodu
o kadına da yazıkvalla şimdi kafasında ne düşünceler vardır seni bırakıp gidecek ama aklı hep sende olacak şimdiYok tatlim olsun anladim Ben seni,durum Boyle bizdr ya
annemin kafa karisik aslinda annem herseyi,kafaya takan birisi herseyi o yondende uzuluyorum birseyde diyemiyorum sasirdim ya valla
herkez annesini sever ama eşiyle annesi arasındaki dengeyi kurmayı bilecek.yazdıklarım asla kişisel değil genel sinir olyorum şu konulara erkeklerin anacı olmalarına
kıyamam sana yaaa valla üzüldüm şimdiYa sinirlerim okadar bozukki hangi birini anlatim,NE anlatim bilmiyom
eşime bişey olmamış çok şükür zaten anında kalaalık toplanmış 3 polis arabası gelmiş eşim şoka girmiş elini yüzünü falan yıkamış. şimdi bursaya gidiyolar arabayı yaptırmaya daha eşimi görmedim anca akşama gelir artıkaaa çok geçmiş olsun tatlım eşin iyi mi
çok geçmiş olsun vallaeşime bişey olmamış çok şükür zaten anında kalaalık toplanmış 3 polis arabası gelmiş eşim şoka girmiş elini yüzünü falan yıkamış. şimdi bursaya gidiyolar arabayı yaptırmaya daha eşimi görmedim anca akşama gelir artık
sakin ol sende kuzum eşinin yapısı da öyle demekkiSuan sineye cekiyorum AMA annem gitsin komusacaz herseyi suan susuyorum
aynen öyle canım benim kızım olunca annemi daha iyi anladım. şuan senin annenin neler düşündüğünü de anlayabiliyorum zor yaa gurbette bi de ha deyince gelemiyo daKesinlikle bahar akli bende kalacak soru,isaretleriyle gidecek bende buna uzuluyorum aslinda birsey yok,AMA tek,kzim bide cok sewiyolar beni el,bebk gul bebek buyidum yani haklilarda bzimde kizlarimiz var ,NE zoeluklarla buyutuyoruz yarin kotu durumda olsun istermiyiz o da hakli kendince ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?