- 20 Ağustos 2014
- 1.813
- 355
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.601
valla bilemiyorum canım inşallah bisorun olmamıştırTatile gidecez diyody gittimi,acaba ?
ama hic soylemedide esi kaza yapti sorun mu oldu acaba ??
Arada sirada derken sutunuz yetmiyomu ?
yetmiyosa yetmedigini,nasil anladiniz ?
kilosu,iyiyse vermeyin dokt.danisin
valla bilemiyorum canım inşallah bisorun olmamıştırTatile gidecez diyody gittimi,acaba ?
ama hic soylemedide esi kaza yapti sorun mu oldu acaba ??
11 de serin olmuyo mu hava canım .Baharcim,duj,havuzu aldim bizde en,kucugunu aldim ewe geldik sicak Su,koyduk cok koymadik nisa naptigimizi kavramaya calisti cok,komikdi ilkin anlamdi :)
sonra koyduk icine allahimm gormelisin sevincini AMA kalksinda bizim ewin balkonuna gunes 11kadar oluyo bnde uyaninca tekrar yapim diyorum sikiliyo,cocuk .
Bu,arada Biz yaolasik 2 aydir falan tv izlemiyoruz arada internet ten niloya Yi cok,sewiyo aciyorum biraz bakiyo sonra birakiyo tv yi unuttuk,yani :)
neden mama veriyorsunuzbebeğime arada sırada mama veriyorum bi sıkıntı olmaz demidaha 21 günlük olduğu için bazen üzülüyorum
neden mama veriyorsunuz
ayy kıyamam yaa yazık çocuğa bizimki hala 4 diş :)Canım sıcak ya heçde balkon güneş oluyo ama bızımkı mız mız yaaa bısyeden,memnun olmuyo azı dışı cıkıyo dışı parçalanmış gıbı resmen ondan,da huzursuz galıba çok huzursuz
öncelikle doktora başvurun derim. ayrıca nasıl mama veriyorsunuz bilmem ama ben hazır mamalara karşıyım evde kendiniz yapın derim yine de siz bilirsiniz tabi :)sütüm yetmiyo bazen sürekli emmek istiyor süt gelmeyince bende mamaya başvurdum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?