Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Himm anladim canm benm,balkon kucuk burasida iki gundur serin,biraz olmadi banyoya,koyarim ya nasil mutlu,olurlar :)

evet canım yaa çok mutlu oluyorlar ben bizimkine oyun havası açtım bi oynuyordu görmen lazım :)

Tatile gidecez diyody gittimi,acaba ?
ama hic soylemedide esi kaza yapti sorun mu oldu acaba ??

Kuzular iyi akşamlar.

Gaziantep'te ucuz aptamil arayanların Forum Gaziatep AVM'deki eczaneye bakmasını öneririm.
Aptamil 1 numara 1200 gr'ı 40 TL ye aldım, süper fiyat
Mama sizinde cebiniz benimki gibi yakıyorsa bir bakın derim.

Baharcim,duj,havuzu aldim bizde en,kucugunu aldim ewe geldik sicak Su,koyduk cok koymadik nisa naptigimizi kavramaya calisti cok,komikdi ilkin anlamdi :)
sonra koyduk icine allahimm gormelisin sevincini AMA kalksinda bizim ewin balkonuna gunes 11kadar oluyo bnde uyaninca tekrar yapim diyorum sikiliyo,cocuk .

Bu,arada Biz yaolasik 2 aydir falan tv izlemiyoruz arada internet ten niloya Yi cok,sewiyo aciyorum biraz bakiyo sonra birakiyo tv yi unuttuk,yani :)

iyiyim kizlr merak etmeyin evde degilim k.pasadaym tatile 2 gun sonra falan gltcez otel ayaralamaya calisiyoz. havuzdan bahsetmisiniz benim kiz mutlu olurmu bilmem yikarken legen icinde yikiyim ne guluyo ne agliyo notr. denize sokam bakalim ne yapacak

bebeğime arada sırada mama veriyorum bi sıkıntı olmaz demi daha 21 günlük olduğu için bazen üzülüyorum

Ya bende yeni,bisi buldum simit bebkler icin,ayri kilot gibi tutacak yeri,var AMA cok gzuel ondan,almayi,dusunuyorum bendr

Arada sirada derken sutunuz yetmiyomu ?
yetmiyosa yetmedigini,nasil anladiniz ?
kilosu,iyiyse vermeyin dokt.danisin

Arada sirada derken sutunuz yetmiyomu ?
yetmiyosa yetmedigini,nasil anladiniz ?
kilosu,iyiyse vermeyin dokt.danisin

sütümün yetmediği zaman zaten durmadan ağlıyor meme arıyor o zaman veriyorum 30 ml kadar falan çok vermiyorum günde 1 2 kere bazen hiç vermiyorum o uyuduğu zaman sağmaya başlıyorum hep

Tatile gidecez diyody gittimi,acaba ?
ama hic soylemedide esi kaza yapti sorun mu oldu acaba ??
valla bilemiyorum canım inşallah bisorun olmamıştır
11 de serin olmuyo mu hava canım .
tv yi biz de unuttuk yaa sadece reklam izliyordu ama ben çok rahatsızdım sonunda unuttu

Canım sıcak ya heçde balkon güneş oluyo ama bızımkı mız mız yaaa bısyeden,memnun olmuyo azı dışı cıkıyo dışı parçalanmış gıbı resmen ondan,da huzursuz galıba çok huzursuz

ayy kıyamam yaa yazık çocuğa bizimki hala 4 diş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…