Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bebeğime arada sırada mama veriyorum bi sıkıntı olmaz demi daha 21 günlük olduğu için bazen üzülüyorum

canım bebeğinin aç kalmasından iyidir bence , bende bebeğim doğduğundan beri hem anne sütü hem mama veriyorum tam doymuyordu çünkü ...ama yinede kaliteli organik bazlı mamalar vermek önemli

ben sma veriyorum ama sizin doktorunuzun tavsiyesi de oldukça önemli bebeğin gelişimine ve ihtiyacına bağlı olarak değişiyor diye biliyorum

kızla selam eve geldim geldikten sonra erdeğe gittik yer yoktu kalamadım. elif senin dediğin gibi simit aldık aradan bacakları geçmeli üstünde gölgeliği bile var ama bi de bikini aldım çok güzel. o kadar masraf yaptık ama benim kız yıktı ortalığı 2 saat ağladı simite koyunca deliriyo resmen beni mahvetti ama yinede güzel geçti tatil. şimdi hazırlık yapıyom yarın balıkesire gitçez akrabaların yanına anlıcanız bir kaç gün daha yokum görüşmek üzere:)

Oh oh tatlim bzıızm yerımısizede gez nasıl güzel degılmı adı,neymıs tam,olarak ?
neyse tatılden,sonra anlatırsın

Acaba sudanmı,korkttu hiç bellı olmaz belkı bızım cadı da hoşlanmayacak alıp,denemek lazım

ayy kuzumm teşekkür ederim iyiym çok şükür valla koşturuyorum bol bol hayrunnisanın peşinde sen nasılsın canımm

Ayneen ya bende oyle inanki dun aliswers yaptik nisaya mayo aldim resim atabilsemde gorsen keske Bu ustu kapali simitten cok,guzrller yaaa

Sizin orda havuz falan varmi canin belediyenin yaptigi ?

bizim birds var cocuk,icin ayri bolum vr gitmeyi,dusunuyorum birgun nisa ole.

kizlar Bu arada Ben,liseyi bitirmedim acildan okuyorum dun sinavi in vardi biraz zorlandim

bizim ilçe biraz küçük ve öyle faaliyetler yok burda il çok yakın orda var ama gitmem pek

neden zorlandın canım zor muydu ders çalışmaya zamanın oluyo mu

Düğün telasından çalışamadım hepsıne aça calıstıkalrımda çok ıyı gectı hepsıne calısmdım ondada cook zorlandım bakalım hayırlısı yınede

kızlar ben dün eve geldim. çok güzzel geçti balıkesir fuarına gittik ervala dönme dolaba bindik babasına sarıldı manzarayı izledi. eşimin halalarında kaldık 3 gece daha da kalırdık ama akşam fuardayken kardeim telefon etti. dedem ölmüş sabahına hemen cenazeye geldik çok üzüldüm şimdi evdeyim akşam tebarekeye gitçem öyle işte siz neler yapıyonuz?

aaa başın sağolsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…