Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
benim bebek memeye bi düştü anlatamam size istiyo ki açık kalsın ben gelip gidip emeyim

Bzıım nisa hep öyle ....
bende bugün kestım bakalım en son öğlen emmıştı şuanda hiç emmedı salca surdum eeggg dedım kendıde bakım guluyo bakalım gecede dun falan verecem inş. Kolay atlatırız...
darısı sıze kızlar bızızm nisa perişan edıyodu kılosuda gayet ıyı ...

Valla ıyıyız Şengül cum bızım bebiş dedıgım gıbı sütten kestım gazamız mübarek ola....

asıl havadısler sende nasıldı anlat bakalım :)

bende ervayı emzikten kestim 1 hafta oluyo. valla nasıl olsun gezdim durdum eve anca geldim işte çok güzeldi hiç bitsin istemiyorum tatil ama eşim pazrts başlıcak. bilmiyom hiç eve gelmek istemiyom ben ya
kızlar bu arada dedemin dün akşam tebarekesine gittim babamlarla birlikte k.paşada olacaktı. eşim ne dedi bilin.. ervayı da götür dedi ben şok çok sevindim ervala birlikte gittik annmler 3 aydır görmüyolardı erva yabancıladı annemde babamda ağladı. ama bu döngüyü kırdım ya inş eşim hep izin verir dua edin kızlar çok mutluyum ya

erva hala yürümüyo 2 kere ellerini bırakıp bana 2-3 adım attı. sıralıyoda sizce ne zaman yürür?

hadi bakalım kolay gelsin size :)

aaaa sevindim canım eşin zincirleri kırmaya başlamış :) inş. devamı gelir

Iyi yaa NE guzel stres artik desene biz gidemiyoruz tatilr Arabs alacaz cok,borclaniyoruz oyle oluncada kaldi,yani,cok,istiyodun bende AMA kismet artik yaaaa

Bahar sendaha emzircekmisin kizi ?

gece bi,kere emdi nisa o da emdigini bilmiyo gosteriyorum eeee diyorim guluyo Ben zamani oldugunu dusunuyorum bi,yandan,uzuluyorun AMA bi yandan da iyi oldugunu dusunuyorum bakalim bugunde bi akraba var oraya birakdim sabah bensiz alissin falan diye bakalim iste :)

bizde de araba yok eşimin kardeşinden alıyoz. cumartesi yine son kez denize gitçez kızlar sonra eşim işe başlıyo

Valla arabasizlik kotu ya kizlar ins. Sizlerde alirsiniz Araba Allah gonlunuze gore versin cumlemizin ins.

valla 2 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum bu halde bıraktıramam zaten vermediğimde çok ağlıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…