- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.641
hadi bakalım kolay gelsin size :)Bzıım nisa hep öyle ....
bende bugün kestım bakalım en son öğlen emmıştı şuanda hiç emmedı salca surdum eeggg dedım kendıde bakım guluyo bakalım gecede dun falan verecem inş. Kolay atlatırız...
darısı sıze kızlar bızızm nisa perişan edıyodu kılosuda gayet ıyı ...
aaaa sevindim canım eşin zincirleri kırmaya başlamış :) inş. devamı gelirbende ervayı emzikten kestim 1 hafta oluyo. valla nasıl olsun gezdim durdum eve anca geldim işte çok güzeldi hiç bitsin istemiyorum tatil ama eşim pazrts başlıcak. bilmiyom hiç eve gelmek istemiyom ben ya
kızlar bu arada dedemin dün akşam tebarekesine gittim babamlarla birlikte k.paşada olacaktı. eşim ne dedi bilin.. ervayı da götür dedi ben şok çok sevindim ervala birlikte gittik annmler 3 aydır görmüyolardı erva yabancıladı annemde babamda ağladı. ama bu döngüyü kırdım ya inş eşim hep izin verir dua edin kızlar çok mutluyum ya
acele etme kuzumm ancaerva hala yürümüyo 2 kere ellerini bırakıp bana 2-3 adım attı. sıralıyoda sizce ne zaman yürür?
valla 2 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum bu halde bıraktıramam zaten vermediğimde çok ağlıyo.Bahar sendaha emzircekmisin kizi ?
gece bi,kere emdi nisa o da emdigini bilmiyo gosteriyorum eeee diyorim guluyo Ben zamani oldugunu dusunuyorum bi,yandan,uzuluyorun AMA bi yandan da iyi oldugunu dusunuyorum bakalim bugunde bi akraba var oraya birakdim sabah bensiz alissin falan diye bakalim iste :)
valla bizimki iyice dillendi herşeyi söylemeye çalışıyo. komşuya ismiyle bağırıyo bi bebek var ona ismiyle bağırıyoinş canım ya dua edin. sizin kızlar neler yapıyo? ne diyolar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?