- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.661
kayınvalidemlerin var arabası biz kullanıyoruz onu arabada sıkıntı çekmiyoruz yani. eşim onunla işe gidip geliyoValla arabasizlik kotu ya kizlar ins. Sizlerde alirsiniz Araba Allah gonlunuze gore versin cumlemizin ins.
ben bu sene tatil hiç düşünmüyorum nisa hasta olur diye korkoyorum hava değişimi hemen çarpıyo çocukları. eşimin arkadaşı gittiler çocuğu hasta etti geldiler bizim de gözümüz korktu. çocuğun sağlığı daha önemli valla eğlenmek kenarda dursun şimdilikIyi yaa NE guzel stres artik desene biz gidemiyoruz tatilr Arabs alacaz cok,borclaniyoruz oyle oluncada kaldi,yani,cok,istiyodun bende AMA kismet artik yaaaa
iyice kendilerine güldürüyorlar valla ben çok gülüyorum onu kendi kendine havalara giriyo suratlar yapıyo benim umurumda olmuyo valla karşısına geçip gülüyorum ona :)Ahhh oo kiskanclik yokmu o kiskanclik bizdede var oyleleri cildiriyorum resmen Ben oylelerine sende olan kafa kabiliyet ondada vardir .yapsin cokmu zor,kiskabmak NE diyeeeeee....
bizdede gorumcem oyle kiyafet alayim kebdide goder alir birsey yakistiramaz kendi capinda yakistirdigini dusunur AMA olmaz bana sende gel yanimda fikir ver der kendi kocasni giydirenez Benim esime benzetmeye calisitlr giuim tarzini kii onun eisi 35benim esim 25yasinda giyim tarzi bir olurmu bide kocasi kilolu,paspal amannnn artik onemsememeye kadar verdim kormu onlarda yapsin yakistirsin deilmi AMA ??
artik unursamaz olacagim bundab sonra Boyle valla
yok yaaa biz daha deldirmedik babası kıyamıyo bi türlü kızı ağlarmış :). nasıl deldiler çok ağladı mı. ne güzel olmuşturKizlar kizlarinizin kulagini deldirdinizmi biz bugun deldirdik kupeli suan gormelisiniz,cok,tatli,:)
dikkat edersen bişey olmaz biz hiç evde durmadık hep gezdik ama bişey olmadışükür. çocuğun bağışıklılığının güçlenmesinede ihtiycı var cnmben bu sene tatil hiç düşünmüyorum nisa hasta olur diye korkoyorum hava değişimi hemen çarpıyo çocukları. eşimin arkadaşı gittiler çocuğu hasta etti geldiler bizim de gözümüz korktu. çocuğun sağlığı daha önemli valla eğlenmek kenarda dursun şimdilik
tabiki öyle de siz zaten sahil kentindesiniz çocuk o neme alışkın bizim buralar öyle değil çocuğu birden yoğun nem olan farklı bir yere soktuğunda ister istemez zorlanıyo bünyedikkat edersen bişey olmaz biz hiç evde durmadık hep gezdik ama bişey olmadışükür. çocuğun bağışıklılığının güçlenmesinede ihtiycı var cnm
ben de oturmuyorum tabiki kızlar ama benim önceliğim bebeğim ben önümde hasta olmuş bi çocuk örneği gördüğüm an bitti. belki hasta olmayacak ama ya olursa ben kendi keyfim için neden çocuğa eziyet çektireyim. bu tamamen benim düşüncem. hayrunnisa 3 aylıkken ankaraya gittim gezmeye ama deniz, güneş, nem sıcaklık bunlar farklıTamam gidersin AMA dikkat edersin diye dusunuyorum cunku cocuklaridn ihtiyaci var Buna hasta olacak diyede ewde oturmam sahsen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?