Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bizde sadecealt değiştirme sorunu var hayrunnisa bu ara kıyafetlere takmış durumda dolabından kıyafetini kendi seçiyo askıda asılı hepsi gösteriyo hangisini isterse farklı birşey verirsem ağlıyo. şimdiden başladı kıyafet aşkı

Ya tabıkı tatlım sende haklısın ama bızımde ıhtıyacımız var bu gıbı şeylere kı onlara karsı daha verımlı olalım.
cocukdur elbet hasta olacak ama bnde ıstıyorum mesela kafa dağıtmayı mesela bugün nısayı komsumun kızına bırakcam havuza gıdecez..
nisayıda götürdüm bı defa eglenmedı onun sağlığı herdiseyden onmelı benım psikolojımde onmelı dıye düşünüyorum

zaten sırf onlar zevk alsın eglensın dıye yapmıyoruzmu bazı seyelerı buda oyle ne bılım hatalı olabılırm

bu ara ıyı degılım ondanda böyle dusunebılırım bılmıyorum yanı ;(

Valla kıyafet degulde askı merakı bızdede var benım kıtafetlerın askılarını alıyo bısıler bişiler :)

komıkler aynen bahar valla bız bu ara sutude bırakdık çok huysuz

sende kendine göre haklısın tatlım herke s kendisini yavrusunu yaşadığı ortamı bilir. ve buna göre davranmak gerekir. aneler yavrularının iyilğini ister doğal olarak o yüzden hem kendime hem sizlere güveniyorum en doğrusunu bizler yani anneler biliriz:)

sende kendine göre haklısın tatlım herke s kendisini yavrusunu yaşadığı ortamı bilir. ve buna göre davranmak gerekir. aneler yavrularının iyilğini ister doğal olarak o yüzden hem kendime hem sizlere güveniyorum en doğrusunu bizler yani anneler biliriz:)

ervanın öyle kıyaft seçmei yok çünkü bilmiyo. giyinmeyi alt almayı sevmiyo. bu sıralar yürümek istiyo bıktı çocuk emeklemekten tutunduğu heryerde ellerini bırakıyo 1-2 adım atıp düşüyo bende onu cesaretlendiriyorum. su içirirken yemek yedirirken herzaman nerdeyse 5-6 aydır kızım mama yiyor kızım su içiyor kızım susadınmı bak bu su iç hadi acıktınmı kızım mama vereyimmi atte gidelimmi bak baba geldi bu babadiyorum telefondan resimlerimizi gösterip bak bu anne bak bu baba diyorum neler neler diyorum ama yok yok yok benim kızın kulağı beni hiç duymuyo hiçbişey demiyo anlamıyorum ya çok üzlüyorum geç döndü geç emekledi geç yürüyecek geç konuşacak elalemn laflarından yoruldum artık benim kzımneden böyle ya acaba bi sorunumu var bilmiyorum. hiç bişey bilmiyo ben yeterince ilgilenmiyomuyum acaba

Aaaaa yok rtatlım oyle düşünme bak üzme bızıdr çie kendınıde

bak benım bı arakadasım var nısayla arasında 10gun var kısa büyük ama onlar ıkız halaa yurumuyolar daha yenı oturmaya başlamışlar çocuklar donemıyo bıle yanı düşün ama çoksa endısenleme böyle bak kısa 15 aylık o bıle demıyo resıme bakınca ben dersem anlıyo yoksa daha yenı yenı ogrenıyolar yanı anladınmı

eğer çok takılıyosanda doktora götür danış fıkır al senı aydınlatacak ve rahatlatacak olan odur bence ..

biliyorum canım her çocuk bir değil herkes farklı farklı ama ne bileyim işte yaa düşünmüyo üzülmüyo değilim

haklısın canım benim de ihtiyacım oluyo kafa dağıtmaya hayrunnisayla yapabileceğim şeylere bakıyorum işte

aynen öyle canım

şengülcüm endişeni anlıyorum ve bir anne olarak endişene hak veriyorum ama şunu da bil ki senin kızın prematüreeeeee bırak şu insanların ne dediğini doktor gayet sağlıklı diyo mu tamam o zaman bitmiştir . insanlar hiçbirşey bilmeden herşeye çok güzel yorum yapmasını biliyorlar umursama kuzum boşver yaa sağlıklı mı ona bak sen herşey olacak zamanla

inş. canım haklısın prematüre ve ben hep bunu unutuyorum

kızlar benim kız çok şebek oldu yaaaa bize böyle gözlerini açıp duruyo teyzesi de hiç kaçırmıyo hemen selfie yapmışlar

çok tatlı çıkmış canım. benim kızda bayağı gelişme var konuşma açısından değil de tutunduğu heryerden ellerini bırakıp yürümeye çalışıyo tuhaf tuhaf dil hareketleri şımarıklıklar yapıyo benim kız çok geç uyuyo ya saat 12 lacak hala uyumadı bbunkar büyüdükçe uykuya geçmeleri çok zor oluyo ya

evet hala 4 dişiz :) çok komik duruyo ama bayılıyorum dişlerine :) bizimki erken yatıyo neyseki akşamları bari dinleniyorum

ay canım dün akşam 12.30 da yattı beni delirtti resmen benim kızın dişlerde çok komik. üstte 4 diş var ama ayrık ayrık onları çıkarıyo dışarı çok tatlı oluyo hep dişlerini öpüyom aşkımın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…