- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.701
ay canım yakıyamam ervada hiçbişeyden mutlu olmuyo hiçbişeyden anlamıyo öyle saf saf suratıma bakıyo bişey öğretirken anlamıyo beni deli ediyo bazen kızım sen gerizekalımısın diyorum sonrada çok üzülüyorum öyle dediğim için sabrım taştı artık yürümeye başlayınca ne olacak bilmem şimdidden heryere gidiyo peşinde koşmaktan bıktım. eşim tv izliyo mesela işten gelip erva tv sehpasında tv ile burun buruna ayakta duruyo kabloları elliyo eşimde bağırıyo bana al şunu oradan diye alsam ne olacak yine gidiyo y,ne gidiyo bende hıncımı ervadan alıyorum allahım bize sabırlık verGalıba bende boyleyım bunun fatkındayımda esımde bana dıyo çocuğa neden dawranıyodun dıye.
ama ben ııyı degılım farkındayım knisa her şeye aglıyo her şeye sureklı yaa viç bısıden mutlu deıl yoruldum artık
benı analayan kımse yok,esımle aram hiç,ıyı deil.kafamda deli sorular sureklı nisayıda aiıp cekıp gıtmek ostıyorum ;(
neden canım noldu nereye gideceksin?Kizlarrrrr nerdesinizzzz ????
anlatmak istemiyosan sen bilirsin canım. ama üzülme herşey düzelir inş. dua et allaha sığın başka kimsem,iz yok bize allahtan başka yardım edecek hayırlısını iste bende öyle yapıyorum. annen den dolayımı aranız hala açık?Bilmiyorum ya esimle aramiz iyi degil
canım ya bu kadar olmaz bizde eşimle bu yüzden kavga ettik daha dün biliyomusun çok şaşırdım şuanda. ben ilk evlendiğimizde namaz kılardım ona da kıl derdim kılmazdı hiç kılmadı da. 5-6 aydır nama kılıyo 5 vakit. bende sevindim başladı diye sonra ben bıraktım o bırakmadı bana da hep kıl dedi o kıl dedikçe ben daha da soğuyodum namzdan (tövbe) dinde zorlama olmaması gerekiyo allah korusun insan dinden bile çıkabilir. bende de öyle oluyodu neden namaz kılmıyosun senden soğuyorum diyodu bende zzamannında bende sana az yalvarmadım kıl diye sen neden kımıyodun madem, biraz anlayış göster böyle zorlayınca daha da soğuyorum dedim kendisinin de başına geldiği için beni anladı sustu dün hiçbişey demeden sabah nurettin yıldız diye bi hoca var onun iyi bir namaz adlı videosunu açtı birlikte dinledik ve kendime geldim dünden itibaren namaz kılmaya başladım o işteyken de kılıyorum çok şükür. canım sende video dinle vaaz dinle namazla ilgili dediğim hoca çok güzel anlatıyo insanın böyle şeyler dinlemeye ihtiyacı var çünkü kopukluk yaşıyoruz hepimiz ama böyle dini şeyler insanı tekrar namaza islama bağlıyo dediğimi yap inş sende başlarsın canım dua ed,cem senin için inş. bende bırakmamSaolun kizlar Allah razi olsun sizleri sewiyorumm..
boylesine akil verir tarzda seyler aoylediginiz icin tesekkur ederim.
sorun Su ki esimin ortaligi duzletme pesinde bi okadar aksi ve ters sun siralar AMA bnde bundan yoruldum iste onun tek istegi namz kilmam kilmadigim,icin butun bunlari yasadigimiz seytan aklimi celmeye calisiyo Buna kanaat getirdim artik
cok,yorgun hissediyorum esime karsi,cok,soguk ve hissizim nednes istegim Bu duygumun gecmesi...
bide bizee cok,nazar oluyo esimin maasi iyi bide sifir Araba aldim Ben bakimkiyim esim keza oyle hep nazar ediyolar yani ve bizim kavga etmemeiz icin,Elle tutulur sebede yok sorun sadece bende ondada deil gene ondada var AMA o,soguk deil ...
ve en,son tartismamizda (kizlar uzun uzun yazamiyorum telf.yaxiyorum,olabilgince duzgun yazmaya calisoyorum,hakkinizi helal edin,oyusden cogu seyi yazamiyorum)
Bu Boyle olmaz kafanda NE var dedi .cok,sogukaun,uzaksin baya seylwr konustu istemiyosan git seni,zorla tutamam dedi,uzulurmusun dedim tabiki dedi ve Ben,o,An gitmek,istiyodum AMA birsey diyenedim seslenmedim gectim yattim geldi yanima seni seviyorum Benim icin degerlisin dedi
yani NE bilim Ben cok yiptandigimi dusunuyorum nisa Ben,cok,yoruyo cok,zayifladim herkez Bu halin,NE diyo canim sikiliyo,benimde napim 52kilo falanim yani,o drece 38bden olmuuo dusunun
galiba biraz salon kalmaya en,onmeliside namaza baslamaya ihtiyacim var AMA Ben seytana,yenik,dusuyorum hep...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?