Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Csanım aynı durum bozdede vardı ınankı sızınle aynı durumdayız şuan bende mutlu degılım böyle baharın dedgı gıbı çocuklarımız sağlıklı kocalarımız basımızda benım bı dedıgımı,ıkı etmez ne bılım ya ..

bı an önce kendime gelır baslarım ıns.

tatlım o zaman abdesini al ve hemen bugün başla kendini ibadete ver nisa uyuyunca kuran oku namazlarını kıl inan bana çok rahatlayacaksın. şeytan karı kocanın arasını açmak için fırsat kollarmış en ufak bi tartışmaları olsa da girsem aralarına dermiş en ufak sorunda arasına girer vesvese verir daha da açarmış. şeytana fırsat vermeyelim kızlar

Selam bugün ek gıdalara yeni geçiş yaptık ilk kahvaltı denememiz pek iyi değil ama ilk gün tabi birazcık peynirin tuzunu aldım geceden suya koyup bide dün gece ev yapımı bebe biskuvisi yapmıştım iki taneyi şekersiz kayısı hoşafı ve suyla islattim çok az tahin pekmez ve zeytinyağı karıştırdı iki kaşık zorla yedi kustu peyniri karıştırıp denedim onu da bi kaşık yedi istemedi sadece peyniri birazcık yedi işte bu arada benim oglumun bağırsakları hala düzene girmedi ve hala çok gazlı o yüzden şekersiz kuru kayısı hoşafı veriyordum ben

Inş.canım basşlayaç hemen zaten sorun ewımızde ıbadet olmadığı ıcın en ufak şeylerden cıkıyo böyle olunca bende uzaklaşıp soğuyorum yanı her şey gözüme batıyor

kızlar çok saolun sızde yaa gercekden gzul dostluklar kurduk görmüyoruz ama bırbırımızl bu kadar sewıyoruz çok,rahatlattınız benle

ne demek canım ya bende bi sıkıntım olduğnda sizlerle paylaşıyorum bazen insan ne yapacağını bilemiyo fikir almaya ihtiyacı oluyo

püre gün kurusu kayısısını haşlayıp püre yapın ve aç karnına yedirin ben 2 günde bir yediriyordum bağırsak sorunumuz yoktu hiç. gazı için de yiyeceklerine bir çimdik kimyon katın siz de bolca kimyon yiyin.
ben kalvaltıda kızıma yumuta sarısı, bebe bisküvisi, peynir, ceviz veya antep fıstığı, pekmez bunları ıhlamur suyuyla mama yapıyordum benim kızımda zorla yiyordu mama tarzı besinleri sevmiyordu. hala da ek gıdayı çok severek yemez

ne demek kuzummmm ben de sizleri çok seviyorummm

Kızlar acık ogretım,sınavından 25kredı almışım ek sınav yapmışlar eylul12 de tekrar sınava gıdecem ınsş.

bakalım dua edın kızlar

inş. canım allah gönlüne ggöre versin. kızlar ervamın 7.dişi de gözüktü:) çok sevindim:)

ayy ısırmaz mı kanatıyo bile dişlerinin izleri çıkıyo kolunu ısırdı geçen gün izi duruyo hala

:) benimki kanatmadı da fena ısırıyo kızlar benim kız hiç konuşmuyo sizinkiler nasıl? hergün birlikte kitap okuyoruz top oynuyoruz sürekli konuşuyorum ama yok daha bugün dua okuyup zemzeme üfledim ervaya içirdim dua ettim inş. kabul olur yavrum hiçbişeyden anlamıyo

kız sen çatlak mısın :) ne kadar evham yapıyorsun böyle senin kızın prematüre yaaaa al götür bi doktora sor bu konuşmuyo de bak ne cevap verecek sana bizimkilerle kıyaslama çocuğu hiçkimseyle kıyaslama hiçbir çocuk bir olmaz biri erken konuşur biri erken yürür. sakin ol biraz tatlım yaaa

ne kendi üstüne ne kızının üstüne bu kadar gitmemelisin, zamana bırak kendiliğinden gelir
baskı oluşturma hiçbişi üstünde

Ewet yaa böyle olma tatlım nisa anne bıle demıyo oyle bırsey ısteyımce bagırıyo gosterıyo onuda yenı yenı yapıyo oyle konuştuğu yok yanı tatlımm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…