- 20 Ağustos 2014
- 1.813
- 355
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.721
gün kurusu kayısısını haşlayıp püre yapın ve aç karnına yedirin ben 2 günde bir yediriyordum bağırsak sorunumuz yoktu hiç. gazı için de yiyeceklerine bir çimdik kimyon katın siz de bolca kimyon yiyin.Selam bugün ek gıdalara yeni geçiş yaptık ilk kahvaltı denememiz pek iyi değil ama ilk gün tabi birazcık peynirin tuzunu aldım geceden suya koyup bide dün gece ev yapımı bebe biskuvisi yapmıştım iki taneyi şekersiz kayısı hoşafı ve suyla islattim çok az tahin pekmez ve zeytinyağı karıştırdı iki kaşık zorla yedi kustu peyniri karıştırıp denedim onu da bi kaşık yedi istemedi sadece peyniri birazcık yedi işte bu arada benim oglumun bağırsakları hala düzene girmedi ve hala çok gazlı o yüzden şekersiz kuru kayısı hoşafı veriyordum ben
ne demek kuzummmm ben de sizleri çok seviyorummmInş.canım basşlayaç hemen zaten sorun ewımızde ıbadet olmadığı ıcın en ufak şeylerden cıkıyo böyle olunca bende uzaklaşıp soğuyorum yanı her şey gözüme batıyor
kızlar çok saolun sızde yaa gercekden gzul dostluklar kurduk görmüyoruz ama bırbırımızl bu kadar sewıyoruz çok,rahatlattınız benle
allah kolaylık versin canımmKızlar acık ogretım,sınavından 25kredı almışım ek sınav yapmışlar eylul12 de tekrar sınava gıdecem ınsş.
bakalım dua edın kızlar
çıkar çıkar canım merak etme nisa senin ellerini ısırıyo mu dişleri kaşındğı için beni çok ısırıyo erva kol bacaak neresi denk gelirse kendimi yakalatmıyayım koparıyo vallabenim kızımın neden çıkmıyo dişi ya
inşallah canımSızınkıler baya sağlam olacak bahar anlaşilab daha ıyı :)
ne kendi üstüne ne kızının üstüne bu kadar gitmemelisin, zamana bırak kendiliğinden gelir:) benimki kanatmadı da fena ısırıyo kızlar benim kız hiç konuşmuyo sizinkiler nasıl? hergün birlikte kitap okuyoruz top oynuyoruz sürekli konuşuyorum ama yok dahabugün dua okuyup zemzeme üfledim ervaya içirdim dua ettim inş. kabul olur yavrum hiçbişeyden anlamıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?