Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızlar nerelerdesinizzzz hiç sesiniz çıkmıyo . özlettiniz kendinizi :)

Merhaba canım şeftali,kayası verebilirsin.Bu arada blogannem sayfamdan yazılarımı takip edebilirsin deneyimlerimi paylaşıyorum

Bız buralardayız tatlım da senın sesin çikmiyo hiç ben de oldunuz mu nerdesın ya dıyecekdım valla :)

Ben yapmıyorum annem yapıyor saolsun herseyımı
salçami bulgurumu domates fasulye vs. Herseyı yapıyor

tarhana falanda burda ew yapımı yapanlardan alıyorum erıste de oyle aynı bende durum böyle yanı

kızlar kızlarımız gün ıçınde durumu,nasıl huysuzmu ağlıyor mu duruyomu bırseyle meşgul,oluyomu??

bu aralar nisa kendı yemek ıstıyo elıne kasık alıyo yemeğe uzatıyo yemeğe calişiyo
veee benden bırsey yemıyo başkasından okursa yıyo oyusden su ara memeye baya dustu( sütten kesme ışini erteledım kışa kadar)
oyle olunca ben çok,yıpranıyorum bılmıyorum napacamm

bnimde annem yapıyor
bugün sağlık ocağına gittik ölçülerimizi yazıyorum
12 aylık: kilo:8.675 boy:74
15 aylık: kilo:8.600 boy:83
boya gitti benim kız:) erva odada durmuyo hiç canı nereye isterse oraya gidiyo. reklam izleyerek yemek yediriyom hemen kaçıyo yoksa
kızlar ayın 10unda evlilik yıldönümümüz eşim şimdiden verdi hediyemi bana cep telefonu almı lg g3 çok sevindim anlatamam şok oldum resmen telefonum eskiydi bana oyun oynadı kardeşim telefon aldı kargoyla bize gelecek diye bende gerçekten kardeşi kendisine alıyor zannettim kargo geldi hiç açmadım eşim açtı ve evlilik yıldönümümz kutlu olsun demez mi ben şok bi de çok pahalı 1.400e almış o kadar para verilmee z diyodum ama aşkım almış ya şimdi kapak sipariş etçem:)

koyamadım ya konu açtım oraya bakabilirsiniz siparişvercem iki saattir düşünüyom

Eklentiler

• pinshang-lg-g3-pencereli-tasli-standli-rugan-kilif-2463121111458265.webp
    9 KB · Görüntüleme: 43
    9 KB · Görüntüleme: 27
  • swarovski-tasli-lg-g3-cicek-standli-cuzdanli-kilif-250458121421931.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 28
    9 KB · Görüntüleme: 26
gülerek kullan canım :)

kızlar dün kızımı hastaneye götürdüm ve B12 siçok düşük çıktı iğne verdi doktor haftada 2 kez iğne vurduracam ve kan ilacı verdi. kilosu da 9.400 boyu 75

çok iştahsız ve çok agresif oldu istediği birşeye izin vermezsem veya birşeyi anlatamazsa kafasına falan vuruyordu ve genel muayeneye götürmek istiyordum zaten onun için götürdün iyiki götürmüşüm iğne son aşama çok fazla düşükmüş hemen hemen hergün et zaten yediriyordum şimdi daha fazla yediriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…