- 20 Ağustos 2014
- 1.813
- 355
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.761
çok iştahsız ve çok agresif oldu istediği birşeye izin vermezsem veya birşeyi anlatamazsa kafasına falan vuruyordu ve genel muayeneye götürmek istiyordum zaten onun için götürdün iyiki götürmüşüm iğne son aşama çok fazla düşükmüş hemen hemen hergün et zaten yediriyordum şimdi daha fazla yediriyorum
ayy elifcim çok üzüldüm yaa belki de çocuğun bütün huzursuzluğu bundan daha önce çatal elindeyken falan düştü mü nasıl olmuş acaba çok üzüldüm valla çok geçmiş olsun tatlımKızlarrrrr ben çok kotuyum
dun hastaneye gıttık nisanın damağında. Bırsey var et gıbı sallanıyo dünde düşmüştü yürürken ewde dudahı hafıf şiştı .
söyledim bende düşmeyle alakası yok dedı doktor çatal gıbı bişi batmış buraya derıyı kaldırmış dıyo tesadüfen farkettım bende damağında et sallanıyo oyle çok kotu ama zaten hzuırsuz
bugun kulak burun boğaza geturın dedı bakalım gıdecez ıste ayy çok kotuyum yaa
dua edın ne olur esımde yok calişiyo mesaıde dünde kaynım götürdü bızı o sahada kotu ,
allahım yokluklarını vermesımn inş.
çok üzüldüm elifcim yaa çok geçmiş olsun bak gördün mü çocuk boşuna huysuzlanmıyormuşKızlarrrr
nisayı bugun anestezı ıle amelıyathanede dikiş yaptılar damağıma 4dikiş atıldı yawrumu gorsenız
11den 3e kadar agaldı bişi yedırmedıler gorsenız ewdeyız suan ıyo,çok şükür kanı düşük çıktı
bırsey batmış oraya. Dıyo doktor cucbuk gıbı falan ve önce olmuş dıyo artık ıltıhap kapma durumuna gelmiş cocugumun tüm aksılıgı bundanmış bugünde aşağı ındordık esım geldı oynuyo falan böyle smdıde antıbıyotık yazdı verdım uyuyo kızlar valla ıhmal etmeyelım çocuklarımızı allahımmm kımseyı dusurmesın doktor kontrol etmeden ayrılmış hastaneden yarın yıne gıdıp kontrol edecek 6cıkdık hastaneden valla çok,kotu bı durum
kan ılacınada başlayacak inş. Hemen herkse cıkılota dağıttım yarında çocuklara yıne dağıtacamm.
allahımm kımseye yasatmasınnnn
oyyy kuzum yaa valla çok üzüldüm canımmmYanı nasıl oldu bılmıyorum bende ıyıkıde farkettım ılerde enfeksıyon bıle kapabılırmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?