Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Geçmiş olsun bahar yaa ıletı gelmemiş bana yenı görüyorum hepsını
Şengül taşlı olan hoş duruyor bence

Nisada oyle ya yanından ayrılim hemen aglıyo esım geldıgı zaman rahat edıyorum valla

böyle olunca da ınsanın canı sıkılıyor ben nisayı hiçbirleyşe mutlu edwmıyorum hep aglıyo hep mutsuz acaba diyorum dişlerde patlıyo ondanda olabılırmı

Sagol elifcim. Allah allah ya hep yedirmene ragmen neden dusuk cikti ki acaba bnmki de deliriyo sinirleniyo kafasini yere vuruyo hatta ama disleri kasindigi icin yapiyo deliriyo resmen. Ervala uyku sikintimiz var dun gece 2.5 ta uyudu neden boyle anlamadim. Biz hic kan tahlili yaptirmadik ervaya nasil durumu hic bikmiyom bizimde giturmemiz lazim aslinda gecmis olsun cok

teşekkür ederim kızlar siz de götürüp bi rutin tahlilleri yaptırın derim kızlar tedbiri elden bırakmamak lazım. varsa da bi düşüklük erkenden fark edilir .
bu arada şengül benim iletim gelmedi galiba ben de taşlı olanı beğendim

Yaaaaa aslında götürmek lazım ewet bızkmkıde hiç mutlu deıl hep aglıyo mıy mıy,sureklı hiç bişiyden mutlu,olmuyo ne bılım ya adanaya gıdecez bızde orda gotursemm mı acaba

Yanı herkezın çocuğuna bakıyorum akıllı ya oynuyo ne bılım oyun buluyo kendıne bızım nisa kenıdını bıle sewdırmıyo hemen bana atlıyooo aglıyo herkes sewmek ıstıyo yok sewdırmıyo bıle sureklı meme agzımda olsun ıstıyo aslında kendıde bılmuyo ne ıstedıdgını bayadır geecelrrı kalkıp aglıyo önceden böyle deıldı bırsey yemıyo uedıremıyorum benden bırsey yemıyo şaştım valla normalde gece uyanmaz yatar ağlayarak uyanıyo gündüz desen ıs yapımıyom gündüzde uyumuyo sureklı,uyanıyo uykusunu almayıncada durmuyo valla kızlar bızde uzun zamandır durum böyle..,,

Yanı herkezın çocuğuna bakıyorum akıllı ya oynuyo ne bılım oyun buluyo kendıne bızım nisa kenıdını bıle sewdırmıyo hemen bana atlıyooo aglıyo herkes sewmek ıstıyo yok sewdırmıyo bıle sureklı meme agzımda olsun ıstıyo aslında kendıde bılmuyo ne ıstedıdgını bayadır geecelrrı kalkıp aglıyo önceden böyle deıldı bırsey yemıyo uedıremıyorum benden bırsey yemıyo şaştım valla normalde gece uyanmaz yatar ağlayarak uyanıyo gündüz desen ıs yapımıyom gündüzde uyumuyo sureklı,uyanıyo uykusunu almayıncada durmuyo valla kızlar bızde uzun zamandır durum böyle..,,

Kızlarrrrr ben çok kotuyum

dun hastaneye gıttık nisanın damağında. Bırsey var et gıbı sallanıyo dünde düşmüştü yürürken ewde dudahı hafıf şiştı .
söyledim bende düşmeyle alakası yok dedı doktor çatal gıbı bişi batmış buraya derıyı kaldırmış dıyo tesadüfen farkettım bende damağında et sallanıyo oyle çok kotu ama zaten hzuırsuz
bugun kulak burun boğaza geturın dedı bakalım gıdecez ıste ayy çok kotuyum yaa
dua edın ne olur esımde yok calişiyo mesaıde dünde kaynım götürdü bızı o sahada kotu ,

allahım yokluklarını vermesımn inş.

Korkma cnm bence kotu biseyi yoktur belki ondan huysuzdur benim ervada oyke pazar aksami gunum var bana yine rahat vermicek insanlardan korkuyo kafasini bana dayiyo saklaniyi kimsenin yuzune bakmiyi hele ki birakmayayim hemen agkiyo ortaligi yikiyo kucagima alayim diye.

ayy elifcim çok üzüldüm yaa belki de çocuğun bütün huzursuzluğu bundan daha önce çatal elindeyken falan düştü mü nasıl olmuş acaba çok üzüldüm valla çok geçmiş olsun tatlım

Kızlarrrr
nisayı bugun anestezı ıle amelıyathanede dikiş yaptılar damağıma 4dikiş atıldı yawrumu gorsenız

11den 3e kadar agaldı bişi yedırmedıler gorsenız ewdeyız suan ıyo,çok şükür kanı düşük çıktı

bırsey batmış oraya. Dıyo doktor cucbuk gıbı falan ve önce olmuş dıyo artık ıltıhap kapma durumuna gelmiş cocugumun tüm aksılıgı bundanmış bugünde aşağı ındordık esım geldı oynuyo falan böyle smdıde antıbıyotık yazdı verdım uyuyo kızlar valla ıhmal etmeyelım çocuklarımızı allahımmm kımseyı dusurmesın doktor kontrol etmeden ayrılmış hastaneden yarın yıne gıdıp kontrol edecek 6cıkdık hastaneden valla çok,kotu bı durum

kan ılacınada başlayacak inş. Hemen herkse cıkılota dağıttım yarında çocuklara yıne dağıtacamm.

allahımm kımseye yasatmasınnnn

Yanı nasıl oldu bılmıyorum bende ıyıkıde farkettım ılerde enfeksıyon bıle kapabılırmıs

çok üzüldüm elifcim yaa çok geçmiş olsun bak gördün mü çocuk boşuna huysuzlanmıyormuş

Sagol canımmm Allah razı olsun cııok şükür çok ıyıyız ama bugun arkadsımdaydım kendı kendıne oynadı benı hiç sıkmadı
normalde kımsye gıtmez oynamaz .
ağlar üstümden ınmez pazartesi tekrar gıdecez yıne kontrol edecek kan ılacınada başlayacak ıinl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…