Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Sen vatanımızı ezansız bırakma Allah'ım...
Kayıtlı Üye
oyyy ağrısı sancısı biraz dindi demekki daha da iyi olur inşallah kuzum allahım beterinden korusun. tekrar geçmiş olsun tatlım
biz de bugün b12 iğnesine başladık o kadar ağladı ki anlatamam sana
Sen bana yangin ol efendim, ben sana ruzgar....
Kayıtlı Üye
Cok sukur canim ya vala ewet...
siz neden basladiniz canim ?
Kayıtlı Üye
b12 çokdüşük çıktı canım söylemiştimya onun için başladık kan ilacı da kullanıyoruz ama çok zor içiyo
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
allahım hayırlı menfaatli sağlıklı sıhatli evlatlarımızı büyütmeyi nasip etsin bize
Kayıtlı Üye
Moon lovers;scarlet heart:ryeo(muhteşem kore dizi)
Kayıtlı Üye
ayy canım çok geçmiş olsun ya başım kalabalktı yeni girdim çok üzüldüm demek ki bişey batmış oraya ameliyathanedeyken seni düşünemiyorum ya allah hastanede bekleyenlere sabır versin geçmiş olsun çok allahım yavrularımızı korusun.
bu zamana kadar erva hiç kan tahlili olmadı kontrole gittiğimiz doktorların hiçbiri yapmadı eşime götürüp an tahlili yaptıralım dyorum çocuk sağlam neyi var neden yaptırcaz ki diyo kanına baktıralım diyorum buradaki doktorları beğenmiyoruz hiç ilgilenmiyolar ne yapıcaz bilmem
Kayıtlı Üye
Saol canim,Allah razi olsun Ben nisanin tum huzurauzlygunu kansizliga bagluyorum kan,ilacima baslatacam
cok,zor du Benim icin arkadaslarim yanimdaydi 1saat falan surdu gelin bide bana sorun allahim kimseye yastamasin ewet bise batmis
Kayıtlı Üye
Cok sukur suan iyi AMA canim keyfi iyi yani oynuyo falan beni bunaltmiyo onceki gibi sende gotur hence
Kayıtlı Üye
ayy canım çok geçmiş olsun ya başım kalabalktı yeni girdim çok üzüldüm demek ki bişey batmış oraya ameliyathanedeyken seni düşünemiyorum ya allah hastanede bekleyenlere sabır versin geçmiş olsun çok allahım yavrularımızı korusun.
bu zamana kadar erva hiç kan tahlili olmadı kontrole gittiğimiz doktorların hiçbiri yapmadı eşime götürüp an tahlili yaptıralım dyorum çocuk sağlam neyi var neden yaptırcaz ki diyo kanına baktıralım diyorum buradaki doktorları beğenmiyoruz hiç ilgilenmiyolar ne yapıcaz bilmem
tatlım bilemiyorsun ki tahlil yaptırmadan kan durumunu bak bizim b12 çok çok düşük çıktı
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
ayy kızlarr 3 gündür bayram temizliği yapıyorum öldüm valla
Kayıtlı Üye
Himmm ooooo tertemiz olmustur ewlerrrr
Kayıtlı Üye
oldu ama ben de bittim canım
Kayıtlı Üye
Kizlar bzde yarin adanaya gidiyoruz
Kayıtlı Üye
Bend e suan,cook yoruldum anneme ttatli pasta falan yaptim oldum yaw allahdan birsey cikmassa yarin cikacaz ins.kurbani orda kesecez ins.
Kayıtlı Üye
Sengul nerelerdeyse dedi,cikmiyoo Bu aralarrr
Moon lovers;scarlet heart:ryeo(muhteşem kore dizi)
Kayıtlı Üye
burdayım cnm başım kalabalıktı günüm vardı dedemin kırkını yaptık falan bizde bi kaç gn sonra k.paşaya gitçez. cam sildim perde yıkadım ama ev yine pisleniyo yine pisleniyo bıktım valla. erva bu ara çok sinirli dilini ısırıyo dişleri yüzünden de olabilir
Kayıtlı Üye
Vala Ben yapmadim gelince yaparim,artik temizligi valaha kizlAr aksma supuruyorum sabah kalkiyorum yine supuruyorum nasil pisleniyo bende anlamiyorum valaha yaa sastim bense
Kayıtlı Üye
öyle oluyo tatlım yaa hemen kırleniyo bizdede durum aynı hele kıllardan canım yandı valla :)