Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Moon lovers;scarlet heart:ryeo(muhteşem kore dizi)
Kayıtlı Üye
Ewet Bu ARA daha bi,Dustun ustune bebekken Boyle degildin,AMA ins.faydasi olur canim yaa
nisada oyle farkli bi ortamda yanimdan ayrilmaz ama Bu kadar deil ama NE bilim yaa bende bakiyorum,etrafa herkesin cocugu NE guzel oyun kurup oynuyo bizimki hicccc
Buda benim canimi sikiyo artik yaa ama bende artik uzerine dusup korkusiunu yrnecem ins.
ya ben ne yapayım canm
Kayıtlı Üye
kızlar hayrunnisanin azı dişinin biri çıkmış bugün fark ettim pirinç tanesi kadar büyümüş
sevindim cnm benim kızın da 3 dişi yolda daha çıkmamış ama yeri belli 1 haftaya cıkar
Kayıtlı Üye
benim kızım bardaktan su içmyi öğrenmişti. 13 aylıkken. eşim eliyle verdi bi süre şimdi su içmeyi unuttu bardağı uzatıyom bnmiçirmemi istiyo bardağa vurup suyu döktü kaç kere. bi onu öğrendiydi onu da unuttu tembellikten mi neden dir. sabah yine ağladım çok üzülüyorm... "ver"i hala anlamıyor elime ver diyorum gösteriyorum ama yok zekası mı kıttır nedir anlamıyorum. düşündükçe ağlıyorum çok kötüyüm kızlar
Sen vatanımızı ezansız bırakma Allah'ım...
Kayıtlı Üye
şengül abartıyorsun yaaa valla bak hep unutuyorsun hep senin kızın prematüre
Sen bana yangin ol efendim, ben sana ruzgar....
Kayıtlı Üye
Tatlim SEN istersen bi,doktora gosterr rahatlarsin hemde
Kayıtlı Üye
şengül abartıyorsun yaaa valla bak hep unutuyorsun hep senin kızın prematüre
prematurlükle alakası yok canım. benden 1 hafta bile erken yapan arkadaşım var. şuan 14 aylık yürüyor ağzı burnu nerde gösteriyor herşeyi de anlıyor prematurlükle alakası kalmadı artık anlıcan..
resimdeki senin kızın mı maşallah subhanallah saçları uzamış kiloda almış herhalde maşallah kızına
Kayıtlı Üye
akşamdan beri erva çok ateşli dişi yüzünden mi acaba üst azı dişleri şişmiş ondanmı acaba hala daha var. ateşi 37.5
Kayıtlı Üye
rüyamda ervanın elime bişey verdiğini gördüm:)
Kayıtlı Üye
prematurlükle alakası yok canım. benden 1 hafta bile erken yapan arkadaşım var. şuan 14 aylık yürüyor ağzı burnu nerde gösteriyor herşeyi de anlıyor prematurlükle alakası kalmadı artık anlıcan..
resimdeki senin kızın mı maşallah subhanallah saçları uzamış kiloda almış herhalde maşallah kızına
evet canım benim kız ilaca başlayalı biraz aldı kilo ama 700 gram öyle çok bi kilosu yok hala 10 kilo değiliz . şengül götürsene bi doktora o zaman yaaa kendini yiyip yiyip oturuyorsun
Kayıtlı Üye
hiç37,5 ateş değil ki canım doktorlar onu ateş olarak görmüyü 38,5 geçerse ateş diyorlar ama takip et tabi. bizim kızın azı dişinin biri çıkmış hiç ateşlenmedi bile çok şükür ama uzun zamandır geceleri huzursuzdu
Kayıtlı Üye
Masalah bahrcim nisa kocaman olmus cokk tatli allahim bagislasinn :)
sengul ervada buyumus maslalah :)
Kayıtlı Üye
büyüdü valla elifcim çok şükür :) ben çarşı yiyeceği fazla yedirmiyorum arada bir o da tadımlık ama benim kızdeli oluyo onlara babası markete götürdü kendinden geçmiş. önce eline destelemiş sonra babası poşet vermiş eve bi geldiler ki poşet hep dolu aynı çikolatadan 3-4 tane koymuş babası da karışmamış o ne doldurduysa hepsini öylece almış bu resmi de orda çekmiş :)
Kayıtlı Üye
Maslaah Ama. Cok tatli gorunuyo bziim nisada cipse akli gidiyo yedrimeye calisiyoruz nisa surda kalsin esim ikimisede yedirmiyo AMA cocuklarda falan gorynce bi,ciglik atiyo mama diye gormelisin farkli seyler yedirmeye calisiyorum.:)
cubuk Krakeri begenip yemiyo artik hanim baska seyelr istiyo gecen eti puf aldim uzerindeku sekerleri oyiyo once sonra kalani,yiyo :)
Kayıtlı Üye
çok fenalar yaa ben sadece kraker veriyordum artık istemiyo onu. cips aslaaa vermem. puding yapıyorum onu yiyo çarşı yiyeceği vermek istemiyorum şimdiden
Kayıtlı Üye
benim kızım çubuk krakeri çok seviyor. eşim de abur cuburu seviyo akşam mutfağa gidip teğsiye bisküvi falan koyuyo erva hemen görse koşa koşa gidiyo oda yicekmiş 2 eline birden alıp yiyo döke saça:) cips asla vermedim vermemde çok zararlı içinde ölüme kadar yol açan çin tuzu varmış
Kayıtlı Üye
Masalah bahrcim nisa kocaman olmus cokk tatli allahim bagislasinn :)
sengul ervada buyumus maslalah :)
gerçekten büyümüş mü? 8.5 kilocuk bu sıra bişey yemiyo bahar 700 gramı kan ilacı mı aldırdı?
eşim doktora götürmek istemiyo götürdüğümüz zamanda kan testi bile yapmıyolar bedava götürüyz iyi deyip bişeyi yok deyip yolcu ediyolar çünkü
Kayıtlı Üye
benim kızım çubuk krakeri çok seviyor. eşim de abur cuburu seviyo akşam mutfağa gidip teğsiye bisküvi falan koyuyo erva hemen görse koşa koşa gidiyo oda yicekmiş 2 eline birden alıp yiyo döke saça:) cips asla vermedim vermemde çok zararlı içinde ölüme kadar yol açan çin tuzu varmış
çin tuzu hepsinde varmış canım
Kayıtlı Üye
gerçekten büyümüş mü? 8.5 kilocuk bu sıra bişey yemiyo bahar 700 gramı kan ilacı mı aldırdı?
eşim doktora götürmek istemiyo götürdüğümüz zamanda kan testi bile yapmıyolar bedava götürüyz iyi deyip bişeyi yok deyip yolcu ediyolar çünkü
neden götürmek istemiyo ki anlamadım. ben özellikle kan değerlerine baktırmak için götürdüm ve tahlilleri ben istedim. gerçekten kan ilacının ve B12 iğnesinin çok çok faydasını gördüm.
Kayıtlı Üye
Beni
neden götürmek istemiyo ki anlamadım. ben özellikle kan değerlerine baktırmak için götürdüm ve tahlilleri ben istedim. gerçekten kan ilacının ve B12 iğnesinin çok çok faydasını gördüm.
Benim evhamlandigimi soyluyor biseyi yok diyor genel kontrole goturduk kac kere ama memnun kalmadik o yuzden doktorlardan soguduk anlican yine ayni sey olacakmis gibi geliyor. Sen doktora ne dedin?
Kayıtlı Üye
Cin tuzumuuu ?? Ilk defa duyuyrum nelerde varmis cips cermiyorum oyle de AMA bends cook sewiyorum yaa cips tuhhhh