- 20 Ağustos 2014
- 1.813
- 355
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.861
yok kuzum hiç öyle bi sorunla karşılaşmadım ben. bir hafta hastanede yattık yeni doğunca o kadar damar yolu açtılar hiç öyle olmamıştı.Bahar ya bana acil yazsana nisanin kolundan kan alirlerken sismismiydi ervanin kan alma esnasinda igne icindeyken sismisti bende bu neden boyle oluyo dedim onlarda normal dedi. Simdi dokunuyorum sislik var be morluk var senin kizinda da oyle mi olmustu erva igne vurulurken rahat durmadi tepisti ondan mi oldu acaba acil cvp yaz bana sik sik bakicam
aynen öyle tatlım sıkma çocuğuCanim ya kafani taktigin seye bak senin kizinin masallahi var herseyi anliyo diyosun benimki hic anlamiyo aslinda yurumedigi icin anlamiyo bence mesela getir goturu cocuk yurumeden nasil yapsin ki mesela yemek yiyince girgir yapiyorum ervayada gosteriyorum beraberbyapiyoruz yerinide gosterdim ama hadi kizim git girgiri getir yapalim diyorum asla ve asla getirmiyor yuzume bakiyor belki yuruse etrafi daha iyi kesfedecegi icin nerde ne var daha iyi bilecej ve dedigimi yapacak. Usstune gitmiyorum elbet ogrenecek er yada gec
aaaa çok sevindim canım senin için zor olmaz umarım iki çocuk birdenKizlarrrr Ben artik ewde cocuk bakmaya baslic,ins. 3yasinda nisayla anlaairlar ins.450 tlye baklaim ya hayirli olur ins.
ya ufak tefek şeylere asla bağırmıyorum zaten ama benim de canım sıkkın oluyo ne bileyim kendime hakim olmaya çalışıcam artıkO bagirmayi bende yapiyodum artik yapmiyorum cunku xocuklar okdar zekii ki herseyi anliyo lonusunca bzim nisa getir gotur oslerinde cok iyi anliyo Hemen masalah gecen salondayim telefonumda icerde hadi tleefonu getir annem dedim gittii getirdi oyizden bende artik hep konusraak anlatiyorum eminimde anliyo kizmiyorum cunku vizdan,azabi cekip kahroluyorumm..
Hayirliolsun canim ya kimin cocugu 3 yasinda ablamin kizi var sana hic sorun cikartmZ herseyi anliyolar o yastaKizlarrrr Ben artik ewde cocuk bakmaya baslic,ins. 3yasinda nisayla anlaairlar ins.450 tlye baklaim ya hayirli olur ins.
Igne icindeyken sismedi mi bana normal dediler sisligink inmis ama morluk var o da cok tepisti ondan olduyok kuzum hiç öyle bi sorunla karşılaşmadım ben. bir hafta hastanede yattık yeni doğunca o kadar damar yolu açtılar hiç öyle olmamıştı.
yok canımhiç öyle birşey olmadıçok sıkı tutuyorduk çünki hareket edemiyodu. damarı patlatmışlardır ama geçer merak etmeIgne icindeyken sismedi mi bana normal dediler sisligink inmis ama morluk var o da cok tepisti ondan oldu
aynen öyle tatlım biz sana en başından beri söylüyoruz bunları ama :)) kan değerleri de çok iyi maşallahKizlar kan degerleri normalin ustunde cikti. 13.7 gayet iyi bi sorun yok hepsi benim evhamlanmam her cocuk bi degil sabrederek ogretmeye devam edicem benim kziim da yuruse getiri goturu yapacak eminim yurumedeen nasil yapsin ki yavrum haksizmiyim bisey soyleyin
18 aylik olana kadar 1.5 ay var o zamana kadar yurucek bence ins hersey duzeliraynen öyle tatlım biz sana en başından beri söylüyoruz bunları ama :)) kan değerleri de çok iyi maşallah
Benimki kolunu tepistirdi ondan olduyok canımhiç öyle birşey olmadıçok sıkı tutuyorduk çünki hareket edemiyodu. damarı patlatmışlardır ama geçer merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?