Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kizlarrrr Ben artik ewde cocuk bakmaya baslic,ins. 3yasinda nisayla anlaairlar ins.450 tlye baklaim ya hayirli olur ins.

O bagirmayi bende yapiyodum artik yapmiyorum cunku xocuklar okdar zekii ki herseyi anliyo lonusunca bzim nisa getir gotur oslerinde cok iyi anliyo Hemen masalah gecen salondayim telefonumda icerde hadi tleefonu getir annem dedim gittii getirdi oyizden bende artik hep konusraak anlatiyorum eminimde anliyo kizmiyorum cunku vizdan,azabi cekip kahroluyorumm..

yok kuzum hiç öyle bi sorunla karşılaşmadım ben. bir hafta hastanede yattık yeni doğunca o kadar damar yolu açtılar hiç öyle olmamıştı.

aynen öyle tatlım sıkma çocuğu

ya ufak tefek şeylere asla bağırmıyorum zaten ama benim de canım sıkkın oluyo ne bileyim kendime hakim olmaya çalışıcam artık

Saol tatlim bakalim deneyecez ins.sikinti olmaz :)

ewet kizlar kendimize Hakim,olmamiz lazim sonrdan vizdan,azabi duymamak icin ..

yok kuzum hiç öyle bi sorunla karşılaşmadım ben. bir hafta hastanede yattık yeni doğunca o kadar damar yolu açtılar hiç öyle olmamıştı.
Igne icindeyken sismedi mi bana normal dediler sisligink inmis ama morluk var o da cok tepisti ondan oldu

Kizlar kan degerleri normalin ustunde cikti. 13.7 gayet iyi bi sorun yok hepsi benim evhamlanmam her cocuk bi degil sabrederek ogretmeye devam edicem benim kziim da yuruse getiri goturu yapacak eminim yurumedeen nasil yapsin ki yavrum haksizmiyim bisey soyleyin

Kesinlikle haklisin tatlim ewi kesfettigi zamn getirecek anliyacak ozman olur ins.
kanida gayet iyi maslaah yaa
ewet canim suan kuduruyolarr :)
bakalim iste hayirlisi

Igne icindeyken sismedi mi bana normal dediler sisligink inmis ama morluk var o da cok tepisti ondan oldu
yok canımhiç öyle birşey olmadıçok sıkı tutuyorduk çünki hareket edemiyodu. damarı patlatmışlardır ama geçer merak etme

aynen öyle tatlım biz sana en başından beri söylüyoruz bunları ama :)) kan değerleri de çok iyi maşallah

Mesela divanda siraliyo demistim ya yine siraliyo ama destek alarak yuruyo elleriyle arada tutunuyo ddivandan. bayagi bi degisiklik var bi de 1-2 adimlik kisa mesafede yuruyor bu hareketleri yaptiktan sonra ne zaman yurur sizce?? Cok hevesleniyorum kizlar ya hic biseyi zamaninda yasayamiyorun napalim saglikli olasunlar da

Kizlarrrrr erva 1-2 haftaya yuruyecek galiba simdi essimle aramizda yuruttuk 5 adima kadar atti. Kisa mesafede yuruyor 2-4 adim kadar hadi bi cesaret. ..

bu kadar olduysa bundan sonrası kolay canım :))
ben de dün hastaneye götürdüm hayrunnisayı çok zor kan aldılar 3. denemede çıktı kan çok ağladı benim de canım çok sıkıldı bayılacaktım neredeyse .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…