Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Beni

Benim evhamlandigimi soyluyor biseyi yok diyor genel kontrole goturduk kac kere ama memnun kalmadik o yuzden doktorlardan soguduk anlican yine ayni sey olacakmis gibi geliyor. Sen doktora ne dedin?
canım ben götürürken de hayrunnisanın ciddi bi sorunu yoktu. çok sinirli olması ve istediği birşey olmadığında kendi kafasına vurduğunu falan fark ettim bu da 1 yaşındaki bir bebek için normal şeyler değil. doktora söylediğimde kansızlık veya B12 vitamınınden kaynaklanacağını söyledi ben de genel tahlillerini istiyorum kan değerlerine falan baktırmak istiyorum dedim. sonuçta doktorun dediği gibi oldu B12 çok çok düşük çıktı direk iğne verdi cuma günü son iğneyi vurdurup pazartesi tekrar tahlil yaptırcam. inan bana iştahında bile fark etti . 2 kaşık çorbayı içmeyen hayrunnisa şimdi 2 kepçe çorba içiyo. 2 günde bir kıymanın içine ciğer çekip köfte yapıyorum ona 3 tane köfteyi yiyo.
şunu da paylaşayım B12 vitamini çok önemli kızlar eğer çok düşükse bizim ki gibi tedavi edilmezse beyne bile hasar bırakabiliyormuş zeka geriliği bile yapabiliyormuş.

Cin tuzumuuu ?? Ilk defa duyuyrum nelerde varmis cips cermiyorum oyle de AMA bends cook sewiyorum yaa cips tuhhhh
kuzum bu çin tuzunu lezzet versin diye kullanıyorlar yiyene tekrar yeme isteği veriyo bu da satıcının işine geliyo bildiğim kadarıyla hazır olan herşeyin içinde var kekler de dahil.günlük 1 tane kek yiyen biri zamanla bağımlı hale geliyormuş ve daha fazla yemek istiyormuş. çarşıdan aldığımız hiçbir yiyecek masum değil aslında . iste bu yüzden kızımı mümkün olduğunca uzak tutuyorum.

Ya nisaninda bazen sinirlenince kafasina vuruyo acaba gotursemmi ?
zeten kan,ilacina basla demisti Ben daha baslamadim yemesinde sikintin yok adanadayken,pek ilgilenemedim AMA suan iyi yani oturup birlikde yiyoruz .

valla bilmiyorum elifcim sen bilirsin de yine de işi şansa bırakmamak gerekiyo bence

Dogru soyluyosun AMA fark eettigim bi Bu huyu var onun haricinde kilosu yemeai,nesesi cok,sukur iyi onceki gibi deiliz yani bakalim geende

Bende hemen goturucem sonucu yazarim. Erva cok agliyo kizlar 2 gundur ateslo demistim ya simdi disine baktim ust azi disinin bitanesini sismis morarmis ellettirmiyo bugun inanin bi yumurta sarisiyla duruyo cok uzuluyorum ya her dis cikartirken boyke mi olacak ne zaman cikacak bu disler ya

Canim disleride hzursuz yapiyodur yaa bzim nisada oyle geldik geleli biraz lsakin,cok sukur sonuclari yaz bari canim

merakda biraakma

kızlar ben çok büyük bir yanlış yapıyorum . bunu yapmamayı çok denedim ama kendime engel olamıyorum. hayrunnisay yanlış birşey yaptığında ona bağırıyorum hatta bazen kendimden geçip elime geçen herşeyi fırlatıyorum hayrunnisaya değil tabi yanlış anlamayın ama ondan sonra o kadar vicdan azabı duyuyorum ki anlatamam size buna engelolmak istiyorum ama sinirlenince gözüm görmüyo. kızımla o kadar güzel ilgileniyorum ki anlatamam size çok zeki bi çocuk o da ama tek yanlışım bu bana akıl verin kızlar. kızıma bağırmak istemiyorum. çok üzülüyorum bu duruma hüngür hüngür ağlıyorum ondan sonra çok vicdan azabi çekiyorum ben ne yapayım nasıl vazgeçeyim bundan

Canim disleride hzursuz yapiyodur yaa bzim nisada oyle geldik geleli biraz lsakin,cok sukur sonuclari yaz bari canim

merakda biraakma
Dun aksam hemsiresiyle yarim saat konustuk herseyi anlattim yarin gel dedi tahlil yapalim bugun gittik kansizligina baktircaz hormonlarina enzimlerine de bakacaktik ama ervadan az kan cikti yeterli olmayablir dedi isterseniz tekrar alalim dedi zaten cok aglamisti bende oldugu kadariyla bakin dedim yarin sonucu alcaz. Balik yagi aldik zinccomeganin kilosu icin 100 gram almis 8.700 gram boyuda 78 gecenkini yanlis olcmus. Evhamlanmissin dedi cocukda bi sorun yok dedi cocuk bos bakmiyo ki dedi hicbiseyi yik sadece seninle catisiyo onu bisey yapmak icin zorlama ters teper ondan yapmaz dedi. Hakikaten de dogru cok ustune gidiyorum yapmayinca zorla yaptirtiyodum ama artik saldim akisina. Ve inanirmisiniz az yada cok dedigimi anliyo koca insan gibi konusuyorum hicbisey icin zorlamiyorum eskiden erva deyince donup bakmazdi simdi hemen bakip ne konusuyorum diye beni dinliyo masallah yavruma ins duzelecek yabas yavas hic sikmicam onune makarna koyuyorum kendi yiyo catal pek kullanamiyo batirmayi bilmiyo sizinkiler biliyo mu? Tabagi dokme dedigimden bu yana hic dokmedi de

Canim
o benim dünyam herşeyim çok üzülüyorum kızlar bu duruma
Canim benim bak sakin bagirma cocuga *hayir nisa oyle yapmak yok" deyince bile cocuk onu anliyomus. Erva da bi kabahat yapsin erva hayir oyle yapmak yok diyorum yada ne yapiyosa dolabin kapagini acmak yok diyorum hemen guluyo utaniyo ama onu yapmaya devam ediyo yinede ustune gitmiyorum onu oradan cekip hayir kizim diyorum simdi anlamasada ilerde anlicak oyle alistirma yoksa sen ne yaparsan yap o yapacagindan vazgecmez seni dinlemesede guzel dille anlat anliyolar ama yapip yapmamak onlara kaliyo

bizimki çatalsız ellemezki :) hemen dönüp çatal istiyo. küçük çatalı var kullanıyo kendi tabi benim gözetimimde

ya ufak tefek şeylere bağırmıyorum tabiki onunla konuşmadığım anlatmadığım şey yok anlıyo da ama bazen çileden çıkıyorum özellikle de canım birşeye daraldıysa oluyo böyle onun haricinde bana evi toplarken yardım eder. kaşığı götür yerine koy derim götürür koyar. ne desem anlayıp yapıyo. döksün saçsın keşfetsin diye karışmıyorum hiç ama bazen oluyo işte bugün yine çileden çıktım. git oyuncaklarınla oyna dedim gitmedi götürdüm ben oturttum kalktı geldi çekmece karıştırıyordu yine aldım götürdüm yine geldi ellemedim oynuyordu ve düştü yanağını çekmeceye vurunca ben sinirlendim bu sefer

düzelir tatlım dedimya sana boşuna yiyorsun kendini. ama götürmen iyi olmuş için de rahatlar.sonuçları yaz bize

Canim ya kafani taktigin seye bak senin kizinin masallahi var herseyi anliyo diyosun benimki hic anlamiyo aslinda yurumedigi icin anlamiyo bence mesela getir goturu cocuk yurumeden nasil yapsin ki mesela yemek yiyince girgir yapiyorum ervayada gosteriyorum beraberbyapiyoruz yerinide gosterdim ama hadi kizim git girgiri getir yapalim diyorum asla ve asla getirmiyor yuzume bakiyor belki yuruse etrafi daha iyi kesfedecegi icin nerde ne var daha iyi bilecej ve dedigimi yapacak. Usstune gitmiyorum elbet ogrenecek er yada gec

O vicdan azabini bende yasiyorum canim beni delirtiyi dedigimi yapmayinca saf saf suratima bakinca deli oldum susuzliktan olecek hala daha su demiyo yada bardagi uzatinca donup arkasini gidiyo bi cileden ciktim ama ellerine ellerine vurdum neden anlamiyosun diye bagirdim elleri kipkirmizi oldu o kadar agladi ki sinirim gecince vicdan azabindan olecektim ama artik saliyorum kizlar ister yapsin ister yapmasin gercekten hem kendimi hem onu yipratiyorum cok yoruldum. Keske yuruyebilse o zaman belki hersey farkli olurdu 4 gun gece gunduz dusunup dusunup agladim artik gucum kalmadi. Yine konusucam yine herseyi anlaticam ister anlar ister anlamaz ona kalmis. Ne yapayim ki kizlar anlamiyo iste sabahtan beri suluk halinin ortasinda duruyo nasil icilecegini de gosterdim bardaktan yere su dokulmekten artik kokmaya baslicak. Bende suyu suluga koydum oylece duruyo sabahtan beri eline aldi bi kac sefer nasil icecegini anlamayip yere koyuyo ne yaparsa yapsin artik dusunmekten nefes alamaz hale gelmis durumdayim.....

Bahar ya bana acil yazsana nisanin kolundan kan alirlerken sismismiydi ervanin kan alma esnasinda igne icindeyken sismisti bende bu neden boyle oluyo dedim onlarda normal dedi. Simdi dokunuyorum sislik var be morluk var senin kizinda da oyle mi olmustu erva igne vurulurken rahat durmadi tepisti ondan mi oldu acaba acil cvp yaz bana sik sik bakicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…