Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kesin morarir o zamn ervanin da zor oldu yavrumun kolu mosmor. Su kan alma olmasa.. Kan degerlerine mi baktircan?

kontrole götürdüm canım B12 çok düşüktüya baya yükselmiş çok şükür ama 1 ay daha kan ilacına devam edecez bi de balık yağı istedim 2-3 ay kullan dedi

Ayy musaıt zmnda bnde gotureyım b 12 baktırmk için gıdınce ne dıcem ?

genel tahlillerine baktırmak istiyorum B12 ve kan falan de özellikle istersen yapıyorlar

Bende merak ediyorum basladin mi canim? Bi de bisey sorcam merakimi mazur gor cocuguna baktiracak kadin ne kadar maas aliyor ki 450 tl verecek senin icin cok iyi tabiki de dusunsene 1000 lira alsa neredeyse yarisini sana verecek. Bi de bu kadar fazla mi aliyor bakicilar sasirdim dogrusu

Anne baba öğretmen tatlım bugünde ızınluyıyımdımmm :) :)
ıste bı hafta oldu bakalım çocuk sakın nisamads çok ıyı oldu ama daha alişamdı ıste
tabı canım adanada 1000 lıra alan falan varyanı 450 nekı yanı dewede kulak valla mıs gıbı temizlik yapıyom yemek yapıyom onlar getırıp götürüyor rahat yanı sımdılık gayet güzel bıde çocuk alişlşa çok,ıyı olacak .

Ben zaten adanadayken de böyle bakıyordum kreşte falan çalişdım
nısada oynamak ıstıyo böyle ama kız alişamadı ıste tek,sorunumuz o alişir ınş.oda

Sabah 11falan gelıyo aksam 5bucuk altı gıdıyo gayet ıyı ewet canım alişir ıns.:)

O zaman iyiymis canim ya zaten hafta sonu birakmazlar ogretmen olduklari icin. Sizin tanidiginiz miydi? Nasil geldi teklif senin adina sevindim canim evde para kazaniyon ne guzel

Ya ewet arkadaşım dedı bana böyle böyle dıye bende eşimle görüştüm fln derkn oldu işte şimdilik memnunm yanı nisayada çok,ıyı oldu açildı nisa çok degıstı

Dersane öğretmen olduğu için hafda sonumuz yok ama kadın saolsun sorun yapmıyo gıdın gezın dıyo faln gecen hafta pıknıge gıttık mesela işte haftada bı gün ızunluyım zaten erken gelmıyo yanı geç gelıyo oda ıyı

Hm o zamam iyiymis canim ne diyim. Cocuklar baska cocuklarla bir araya gelince degsiyolar zaten erva d a oyle ama cok sikildim hep evdeyim kis ta geliyo bi yere cikamicaz yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…