Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ervanin 4 azi disi sis kizlar neredeyse 2 haftadir. Biz sofraya oturinca o da otururdu severdi birlikte yemeyi ama simdi sofra gelince kaciyor sabah kahvaltisini ogle yemegini zorla yediriyorum reklam acarak. 3 gun yemek yemese hic aramaz ac mi tok mu bilmiyo hic istahli degil acaba sisen disleri yuzinden mi ? Sizin azilar cikti elifcim bilirsin nisada oyle oldu my daha ne kadar devam eder acaba boyle?

Ewet tatlim azılar cıkdı genelde oyle oluyo ama zorlama dedım

cunky azılar normal dişlerden daha zor nasıl şişiyo patlatması zaman aliyo çok zor oluyo anlayacağın.

Nisanın baya azılardan dolayı salyalrının aktığını bılırım yanı ne kadar acıyorkı yemememl için kaçiyo baksana

Ayyy kızlar resım koyamıyorum eşimin telefonundan koyayım dıyorumm oda geç gelıyo nisayı gorsenızz :)

Hiç bilmiyorum canım yaa kontolrede gıtmedkk uzun zamandır.
15 falandır yaa

Ewet tatlim azılar cıkdı genelde oyle oluyo ama zorlama dedım

cunky azılar normal dişlerden daha zor nasıl şişiyo patlatması zaman aliyo çok zor oluyo anlayacağın.
Anladim canim birisi morarmis zaten catlamis gibi olmus ama daha dis yok ortada ne kadar zaman alir? Disleri cikinca istahi duzelmismiydi?

maşallah elifcim benimki zorla 10 kilo oldu balık yağına falan başladım ama doktor 11-12 olsa daha iyi olur dedi. bu arada 2. azı dişi de patlamış kızlar 3 gündür geceleri çok ağlıyordu ondanmış bu gece rahattı çok şükür 6. dişimiz de çıkıyo yanı

Yanı bızmkı iştahlıda bı bebek olduğu için bı yerı agrımassa yer ozellıklıde bu dişlerı degılse yanı onun harıcınde ıstahsız olmadı
dıyorumya uzun zamandır kontorele gıtmedık yanı boyu fln ne durumda bılgım yok ama kılosu yeronde bana bıraz fazlada gelıyo ya

Kızlar bu arada ben artık szlerle olmayacağım hesapımı kapatıyorum esım ınternetı yasakladı tartısdık baya caresızlık çok kotu bırsey bıluyomusunuz
faceyı falan kapatıık watsap ı falanda sıl dedı bılmıyorum kafam atarsa telefonda kuşlnamayacam kendı kendı bırseylrr yapmayabi çalışıyor aklı sıra dur bakalım nasıl olacak çok oynuyorumusum telefonla namaz kılmadıgımdan sebeb bunlar yanı ewde ahkam kesmeye çalişiyo televizyonda yok bayadır ızlemıyoruz bozulmuştu yaptırmadın,öylede kaldı nisa için de açmadık 5aydır falan izlemıyoruz
oyusden kendınıze dıkkat edın sızlerı gormedım ama sewıyorum bunu unutmayın bebişlerıme ıyı bakn Allaha emanet olun öpüyorum ......

aaaaaaaa bak buna çok üzüldüm şimdi yaaaaa. Allah yardımcın olsun valla birşey diyemiyorum evet çaresizlik çooookkk zor valla üzüldüm şimdi yaaa

huzursuz musunuz hala elifcim yaaaa valla dünden beri aklım sende o kadar üzüldüm ki anlatamam

Bılmıyorum yaa olanlar yasadıklarım çok saçma gelıyo bana yada saçma deılde benmı oyle anlıyorum anlamıyorum ınankı :)

dun özür dıledı olanlar için bende ınternetı hereeyı kapattım kullanmayacamm artık dedım bırsey demedı annesıın yanına gıdecez bugun sevinçli yanı anlayacağın bılmıyorumkı...

çok garip kuzum yaa bilmiyorum valla allahım yardımcın olsun huzursuzluk çok kötü. bu sebepten kötü oluyorsanız kullanma bakalım bi süre ama çok üzüldüm senin adına valla dünden beri aklım sende
canım arkadaşım valla seni hiç görmedim hiç bir araya gelmedik ama ben seni çok sevdim bunu unutma kuzummm

Ayyy bebgım benım aynı şekilde ınanki gercekden yuzyuze görüşsek bu kadar sewmeZdım bellkı bende kotuyum ne bılım ya saçma sapan şeyler bulup çıkarıyor önüme valaa bunladım

valla ne desem ne söylesem bilemiyorum ki kuzum bi insanı değiştirmek çok zor hatta imkansız yani o da öyle bi insan demekki öyle idare edeceksin bebeğim yuvayı dişi kuş yapar derler . akşam eşin gelince telefonunla hiç ilgilenme onunla ilgilen ne yapacan kuzum huzursuz olmamak için idare edecen

O varken zaten hiç uğraşmıyorum yanı elime dahi almıyorum ama genede ugrasıyosun dıyo bılmıyorum sessız kalmayı tercih ediyorum suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…