Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Sen vatanımızı ezansız bırakma Allah'ım...
Kayıtlı Üye
aynen öyle tatlım ne yapacan kocan sonuçta
Moon lovers;scarlet heart:ryeo(muhteşem kore dizi)
Kayıtlı Üye
Ay canim cok uzuldum ya bende sseni hic gormesemde sesino bile duymasamda bende seni cok sevdim canim. Kendine iyi bak allaha emanet ol inanki cok duygulandim gozlerim doldu ben cabuk baglanirim seni cok sevdim ins. Araniz duzelirde seni tekrar burada goruruz. Bekliyecegim...
Kayıtlı Üye
sen nerelerdeydin kaç gündür şengülcüm. elife çok üzüldüm yaaa
(
Sen bana yangin ol efendim, ben sana ruzgar....
Kayıtlı Üye
Saolun kızlar ya ıyı cumlelerınız bıle benı,mutlu edıyo esım çok tuhaf ya çok asabı hep benım dedıgım olsun ıstıyo anlamıyorum artık onu gercekden anlayamıyorum ınannın.
bı konuşuyoruz ıyı bı konuşuyoruz ne yaptığını bılmıyo ,
bıyerleden akıl alıyo tahmınım ıs arkadaşlarıyla konuşuyor atıyo tutuyo buraya da gelıp bana ahkam satıyo bılmıyokı bütün erkekler erkeklerin yanında atıp tutar ama karılarıkın yanında kedı olurlar bunu bılmıyo farkında degıl salak salak tawırlar ya deliiiiii...
Kayıtlı Üye
valla zor tatlım allah yardımcın olsun. insanın eşiyle huzursuz olması daha başka . allahım yar ve yardımcın olsun . hiç korkmuyo mu acaba ben bunu böyle bunaltınca beni bırakıp gider diye
Kayıtlı Üye
sen nerelerdeydin kaç gündür şengülcüm. elife çok üzüldüm yaaa
(
Bnde uzuldum vaktim ypk ya ha bire kosturuyom evde
Kayıtlı Üye
Ne korkacaklar bsharcim yaa esimle 2 haftadir hic konusmuyoruz ayri yatiyoruz sogudum herseyden bosansak bi gram uzulmem ama barisinca herseyi unutuyorum tekrar asik oluyorum duygudan duyguya surukleniyom...
Kayıtlı Üye
Bence hiç o yönden düşünmüyor yanı gıderse gıtsın tıpı var gıderımde çocukla tehtıd edıyo gıdersen nisayı bırak sen gıt dıyo mesela bende soğudum her şeyden hiç bireye gıtmeyecekmişim kapıdan dışarı cıkmayacakmısım saçmalığa bak yaaa böyle mallıkmı olur Allah aşkına ...
oyuzden umursmıyo bellı zaten bende cesaret edıp bırsey dıyemıyorum çünkü daha önce nisayı bırak gıt dedı
vermez bana yanı çocuğu aılesı ve kendısı çok fena insanlar bas edılmes kesınlıkle hemde ıgrasacakda gücüm yok sessızce ızlıyorum bende
Kayıtlı Üye
ah bu erkekler erkekler kadınlarına hayatı zehir ediyorlar resmen. kızlar allah size sabır versin ve beni de bu durumlara düşürmesin ben sessiz kalamam heralde bilmiyorum valla. yazık yaaaa valla yazık mutlu huzurlu neşeli olacağınız günlerde huzursuzlukla geçiyo günleriniz gerçekten üzülüyorum yaaa
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
canım benim yaaa kıyamam sanaa
(
Kayıtlı Üye
Sizin araniz basil baharcim
Kayıtlı Üye
Neden merak ettınız baharı esıyle arasını anlamadım???
Kayıtlı Üye
Sizin araniz basil baharcim
evet neden merak ettiniz ayrıca ismimi nereden biliyorsunuz
Kayıtlı Üye
Ayy bahar günbatımı Şengül kız :)
Kayıtlı Üye
Ayy ne güldüm beeee :) hemende senı sahıplenıyomm haaa :)
Kayıtlı Üye
ayyy inanmıyorum gerçekten mi
ben de şuan senin hepkine gülüyorum valla.canım arkadaşımmm benimmmm
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Ayyy baharrrr nasıl tepkıydı kızz sasırdım ama ne alaka buda kim ddedim valaa :)