bebek bezi anlamak

asliking

Guru
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
92
2
296
Ankara
Arkadaşlar biliyorum çoğunuz benimle dalga gecicek ama ben bebeğimin bezinin dolduğunu nasil anlarim belirli saatlerde degistiriyorum ama yeterlimi anlamıyorum lütfen yardimci olun bana 1 hafta sonra kayinvalidem gelecek ona rezil olmak istemiyorum

Diğer bezleri bilmiyorum ama prima premium care'de ıslaklık göstergesi var idrarla temas edince yeşile dönüyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar biliyorum çoğunuz benimle dalga gecicek ama ben bebeğimin bezinin dolduğunu nasil anlarim belirli saatlerde degistiriyorum ama yeterlimi anlamıyorum lütfen yardimci olun bana 1 hafta sonra kayinvalidem gelecek ona rezil olmak istemiyorum

öncelikle bebeğin kaç aylık canım

Canim kimse icin kendini kasma o senin bebegin bu gune kadar nasil yaptiysan bu gunden sonrada ayni sekilde devam et sonucta artik bebisin cokta kucuk deil

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hngi marka bez kulanıyosun arkadaşım bezi ilk takdığında ki halini biliyorsun zaten bebek işedikçe yumuşar bazılarında hafif bi nem olur hatta zaten diğerini kokudan anlarsın sanırım kasma ya kendini kaynananın zamanında hazır bezmi varmış sen ona havanı at sen anlamazsın de :51: arkadaşın söylediği gibi 3 saatte bir deiştir ama bazen erken dolum oluyo en olmadı açar bakarsın zaten her seferinde garanti ıslak olur boş geçmez yani deişirsin

Valla bence kayinvaliden icin degil bebeginin hijyeni icin sik sik degistir. Benimki de 3 aykik gunde 12_15 bez degistiriyorum.
Nasil anlarsina gelince bende islaklik gostergeli kullansamda hic bakmıyorum ekleyerek anlıyorum.

Valla bence kayinvaliden icin degil bebeginin hijyeni icin sik sik degistir. Benimki de 3 aykik gunde 12_15 bez degistiriyorum.
Nasil anlarsina gelince bende islaklik gostergeli kullansamda hic bakmıyorum ekleyerek anlıyorum.

bugün kayınvalidem çok canımı sıktı bu bez konusunda çok tedirgin olduğum için elleyerek kontrol etmeye çalışıyordum geldi bana sen ne çok bebeğin pipisini sıkıyorsun dedi :14: bende saçmalama bezini kontrol ediyorum dedim biraz tartışma yaşadık

bugün kayınvalidem çok canımı sıktı bu bez konusunda çok tedirgin olduğum için elleyerek kontrol etmeye çalışıyordum geldi bana sen ne çok bebeğin pipisini sıkıyorsun dedi :14: bende saçmalama bezini kontrol ediyorum dedim biraz tartışma yaşadık

Hadi ya, pipisini sikiyorsun dedi ha. Tovbee

Ne alem kadınımış yani.... Bebeğinizin bezini tutun sıkın hafifçe yumuşak jel varmış gibi olduysa bilinki dolmuştur. Zaten çiş kokuyorlar. Ama ben çok beklemiyorum günde 5 6 kere değiştiriyorum.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ahaha iyi guldum kv'ne :D
kadin anlamiyormus bile baksana kontrol ettigini bile, nasil rezil olacaksin ki :D
Ama cocuk rahatsiz olur zaten mikirdanmaya huysuzlanmaya baslar.
Elini bezine degdirdiginde doluluk hissi olur. Su balonu gibi yumusar :)
En kotu oturmaya falan basladiginda kenarlardan firtlar ya da pantolonu, kulotu nemlenir hemencecik anlarsin :)

Back
X