- 24 Ekim 2015
- 701
- 120
- 18
- 28
- Konu Sahibi asiriduygusal
-
Yok okadar kotu anne baba degiliz ise girsem oglumu besleyemem buyuyemez oglum saglikli cok surkur sagligi kilosu iyi bn de esimde doyuyoruz zaten ortak aliniyo hersey onlar ne yerse bizde ondan yani hersey aliniyo her hafta pazar yapiliyorsen bana evcilik oynayan çocukları anımsatıyosun bebeğinize yazık
Wifi diye bisey var kafenin wifi bide ek gidada ne var aliriz bn bedava diye istiyorum sadece idare ediyoruz cok sukur ilerisi icin allah kerim sigorta yok yesilkart
Hmm bakim onada sagolönlem bebek bezide numune gönderiyor içinde 9-10 adet oluyor ondanda ücretsiz talep edebilirsiniz.
Doğru canım. 2.bebek ne zaman geliyo peki? Allah kerimWifi diye bisey var kafenin wifi bide ek gidada ne var aliriz bn bedava diye istiyorum sadece idare ediyoruz cok sukur ilerisi icin allah kerim sigorta yok yesilkart
Hallederiz bi sekilde annem ise girdi o alir gerekli ihtiyaclarini esim is bulana kadarkardeşim, bacım. sen benim kardeşim yaşındasın.
adındaki gibi aşırı duygusalsın ki mantıklı hareket edememişsiniz.
ev arkadaşlarıyla yaşıyosunuz tamam ama eşinin ailesi bile bunu bilmiyor.
eve 500 veriyoruz sanıyolar diyosunuz
750 tl kira 250 de faturalar olsa 1000 tl
ikiye böl - 500 tl sizin ev kirası ve faturalar olsun
bunun pazar parası var, zorunlu kıyafet harcaması var, otobüse binmesi var.
aileden size ne kadar para geliyor?
valla bebeğe üzülüyorum ya.
bi kaç ay sonra ihtiyaçları çoğalacak
yürümeye başlayacak
ayakkabısı, üst başı, bebek arabası, yemeği, oyuncağı...
peki okul yazın bitince nereye gideceksiniz?
Bna kalsa bn hic istemiyorum dogum cok zorladi bni bda yapmam derim ama belli olmaz ama 5 sene dusunmem yniDoğru canım. 2.bebek ne zaman geliyo peki? Allah kerim
2 saat özel ders için 100 lira alıyolar. Öğretmenlik okuyo bide. Ayda 4 saat ders verse çocuğun aylık bez ıslak mendil masrafı çıkar. O da en pahalısından. Allah akıl fikir versin.evet
eşi son sınıfta galiba
dersi azdır zaten son sınıfta
gündüz derse gitse sonra haftasonları / ders çıkışları part time bi iş bulsa (bu amelelik bile olabilir utanacak bişey yok) 3-5 kuruş da ellerine geçer
kız da anlaşsa şu nikah şekeri satan yerlerle. eve gelip malzemeleri bırakıyolar zaten
bu da çocuk uyurken falan yapar az da olsa bebeğin bez parası çıkar
eşi akşam formasyona gidiyomuş. yoğun bi program o konuda doğru diyor ama bundan sonraki dönemde de mezun mu olacak kpss ye mi hazırlanacak formasyonda staja mı gidecek...
işleri çok zor böyle oturup para gelsin diye bekliyolar.
kız da kocam çocuğu kucağına alır sever diye kocasının görevlerini yaptığını sanıyor.
eşimle gelirimiz ortalamanın üstünde olmasına rağmen ben cesaret edip 26 yaşımda çocuk yapmıyorum, bunlar böyle evcilik oynuyor ya.
üzüldüğüm kadar kızdım da.
Yazin esimin ailesinin yanina gitcez esim ehliyet kpss kursuna yazilacakkardeşim, bacım. sen benim kardeşim yaşındasın.
adındaki gibi aşırı duygusalsın ki mantıklı hareket edememişsiniz.
ev arkadaşlarıyla yaşıyosunuz tamam ama eşinin ailesi bile bunu bilmiyor.
eve 500 veriyoruz sanıyolar diyosunuz
750 tl kira 250 de faturalar olsa 1000 tl
ikiye böl - 500 tl sizin ev kirası ve faturalar olsun
bunun pazar parası var, zorunlu kıyafet harcaması var, otobüse binmesi var.
aileden size ne kadar para geliyor?
valla bebeğe üzülüyorum ya.
bi kaç ay sonra ihtiyaçları çoğalacak
yürümeye başlayacak
ayakkabısı, üst başı, bebek arabası, yemeği, oyuncağı...
peki okul yazın bitince nereye gideceksiniz?
2 saat özel ders için 100 lira alıyolar. Öğretmenlik okuyo bide. Ayda 4 saat ders verse çocuğun aylık bez ıslak mendil masrafı çıkar. O da en pahalısından. Allah akıl fikir versin.
Ben çocuğumda yada bizde bi hastalık falan çıkar kaza bela olur diye 3-5 kuruş kenara atma peşindeyim hala.
İnsanlar allah kerim deyince iş bitiyo sanıyo
Ayy ne komik ne komik bn uzatmadim sizin gibiler yuzunden uzadi bu konu farkindaysan bn ucretlimi degilmi oyuzden actim konuyu kapatin o zman artik yazmayin artikYa iki bez 2 ıslak mendil için kaç sayfa yazmışsın. Kaç paralık şeyler bunlar ya. Hem numune olayı paket paket olmaz ki, denemedik üç beş bişey koyarlar. Ayrıca numunelerle çocuk mu büyürmüş? Çocuğun adını numune koysaydın bari.
Doğru canım. 2.bebek ne zaman geliyo peki? Allah kerim
Hallederiz bi sekilde annem ise girdi o alir gerekli ihtiyaclarini esim is bulana kadar
Yazin esimin ailesinin yanina gitcez esim ehliyet kpss kursuna yazilacak
Ayy ne komik ne komik bn uzatmadim sizin gibiler yuzunden uzadi bu konu farkindaysan bn ucretlimi degilmi oyuzden actim konuyu kapatin o zman artik yazmayin artik
onu sefalete geitrdin altına poşet sermek nedemek ya...öğrenci evindesin nekadar sağlıklı olabilirki o yer eşin baba olduğunun farkında değil olsaydı işe girerdi...haftasonları hayat karın doyurmak değildir neyine güvenip çocuk dünyaya getirdinki sen daha çocuksun bundan sonra mantıklı ol bari hata yapmanekadar temiz bakıyorsun her hafta balık tüketiyormusun bebeğin için mesela...doğurmayın arkadaşlar masumlaruın bir suçu yok o beleş dediğin şeyler bebeğinin altını mahveder gerçi sen altınada yıkamalık bez bağlıyorsundurYok okadar kotu anne baba degiliz ise girsem oglumu besleyemem buyuyemez oglum saglikli cok surkur sagligi kilosu iyi bn de esimde doyuyoruz zaten ortak aliniyo hersey onlar ne yerse bizde ondan yani hersey aliniyo her hafta pazar yapiliyor
Boşuna dil dökme. Allah kerimyani seneye kpss ye girecek eşin.
daha 1.5 sene işsiz yani.
sonra da kazanamazsa askere gider.
sen ne yapacaksın bunları düşünmeye başla.
evde iş yapıp kenara 2 kuruş atmak istemez misin?
Hayir her biseyi abartanlar bn cocugun bezinide kiyafetini de aliyorumBizim gibiler derken? Millete güvenipte çocuk doğurmayanlar yani. Numune gelse de çocuğun bezi olsa diye düşünmeyenler. Hımm...
Hayir her biseyi abartanlar bn cocugun bezinide kiyafetini de aliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?