- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #20.041
benim de bu hamileliğimde öyle bir karışılık var. genelde yuvarlak çiziyor. ama aradabir de gidip geliyor. tam karar veremedi herhalde diyorum bebiş ne olacağınakaydirigubbakcemile3 ama inanıyorum ben bu teste. nenelerimiz eskilerden beri gelenek şeklinde yapıyorsa vardır birşey. eskiler yanılmıyor kolay kolay. ama bilim bunu nasıl ve ne zaman açıklar orası bilinmez. gerçi bu yüzük olayını bioenerjiye bağlıyorlar. erkek ve kadındaki enerji farkından kaynaklanıyormuş bilemiyorum.
turf çok sevindikselam kızlar
dün doktora gittik
suyum azmış bol bol günde 3 lt su içmeliymişim
hareket bile edemiyor bak susuzluktan dedi
tam göremiyorum ama %80 kız dedi
iki hafta sonra gel hem suyuna bakalım
hem de cinsiyeti kesinleştirelim dedi
eli ayağı sağlığı maaşallah yerinde
kızıma bir kız kardeş geliyor yani
iki bacı olacaklar birbirlerine destek dayanak
Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versinde kız erkek farkeder mi?
benim de bu hamileliğimde öyle bir karışılık var. genelde yuvarlak çiziyor. ama aradabir de gidip geliyor. tam karar veremedi herhalde diyorum bebiş ne olacağınakaydirigubbakcemile3 ama inanıyorum ben bu teste. nenelerimiz eskilerden beri gelenek şeklinde yapıyorsa vardır birşey. eskiler yanılmıyor kolay kolay. ama bilim bunu nasıl ve ne zaman açıklar orası bilinmez. gerçi bu yüzük olayını bioenerjiye bağlıyorlar. erkek ve kadındaki enerji farkından kaynaklanıyormuş bilemiyorum.
senin bebiş erkekmiydi canım karnışındaki
günaydın kızlar...
bende adetimi bekliyorum (o gelmez inş.) ya şimdi .. eğer gebe isem yüzüğü geyik olsun die bi deneyim dedim ben ileri geri ittim ısrarla daire çizdi .. hayırlısı ama biraz düşüncelerim değişmeye başladı ... Allah aratmasın da kızımda olsa oğlumda olsa aynı sevinirim
bugünde eşimin doğumgünü 5 yıllık ilişkimizde ilk kez ona bişi yapmak içimden gelmiyo az önce msj attım aradı çok resmi olmuş atmasaydın da olurdu dedi ee haliyle kendi kadar biliyo artık beni .. fark ettim ki evlendiğimiz gün yaptığımız tartışmayı yine bugünde yapıyoruz 2 yıl hiç ilerleyememişiz.. ailesi yüzünden yedi bitirdi beni .. onu çok seviyorum ama ona adapte olamıyorum harika bir insan ..henüz iyi bir eş olmadı yemeği kaynanamlarda yiyoruz her Allahın günü onların apık sapık konuşmalarından bıktım yemeği evime almak istiyorum devlet meselesi haline getiriliyor T.C genelinde refenrandum yapacam artık o derece senağlama yazık ama bize yaw :1no2:
günaydın.benm belimde bugün çok ağrıyor.truftan haberi olan varmı.bu hafta doktora gidecekti.ne yaptı acaba.
canım günaydın hoşgeldin trufun kızı olacakmış hayırlısıyla...
günaydınnnnn kızlarrr
yeni butonlar eklenmişşşş güzel olmuşşş
evet.geçmişi şimdi okudum.seninle benim belirtilerim tıpkısının aynısı.bel ağrısı.kasık batması.daha önce hiç böyle olmamıştı.senin ilişki ayın kaçıydı.
ezel evet canım tatlı bir oğluşum var. 1. sınıf bu sene. zaten o heveslendirdi beni kardeşim olsun diye. yoksa eşim hiç istemiyordu, ben de ortalardaydım. ama oğlum çok çok istedi kardeş. şimdi sürekli peşimde. anne yorulma otur, canın bişey istiyor mu, yüzümü okşar karnımı okşar. dün eşime de diyorum. Sina ya bebeğin lafı bile yetti. çok olgunlaştı yavrum. iyiki olmuş Allaha şükür. 35 yaşından sonra zor olacak bebek büyütmek ama bu sefer oğlumdaki gibi kendimi yormayacağım. biraz kendi halinde büyüsün. bakalım o günler gelsin inşallah da.
Allah bağışlasın canım aaahh ahhhh Rabbim bizede nasip et
alla alla niye gelemdikiii
bayaa bişiler yazdıydım yaa
neyse daha sonra tekrar yazarım hatırladıgım kadarıylaa
mimozayada yazmıştım onlardamı gitmediki yaa pöff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?