bebek cinsiyet belirleme..

Şu yaş meselesi gerçekten biraz karışmış ben şöyle bir tablo yapmak istiyorum

Elara 79 doğumlu Aralık ayında doğmuş yani

1980 yılının aralık ayında 1 yaşını doldurmuş
81 yılının aralık 2 yaşını doldurmuş
82 aralık 3
83 aralık 4
84 aralık 5
85 aralık 6
86 aralık 7
87 aralık 8
88 aralık 9
89 aralık 10
90 aralık 11
91 aralık 12
92 aralık 13
93 aralık 14
94 aralık 15
95 aralık 16
96 aralık 17
97 aralık 18
98 aralık 19
99 aralık 20
00 aralık 21
01 aralık 22
02 aralık 23
03 aralık 24
04 aralık 25
05 aralık 26
06 aralık 27
07 aralık 28
08 aralık 29
09 aralık 30
2010 aralık ayında da 31 yaşını dolduracak ama biz ona 31 yaşında diyoruz yani 32 yaşını doldurmadan 32 yaşında demiyorız

Son düzenleme:
gamzecim dün gece belim kopacak gibi ağrıdı ortadan ikiye ayrılıcam sandım hastalanıyorum diye düşündüm ama hiçbirşey yok daha önce hiç böyle olmamıştım eşim belime kas gevşetici sürdü sıcak havlu koydu sabah kalktım iyiydi neden oldu acaba daha adette görmedim bugün günüm ama bilmiyorm

hım ıns hamıssındır cnm gecıyomuydu gunun onceden bırazdaha bekle test yap cnm ıns hamıssındr

hayırlı olsun bebeğiniz. ben adetimin 9. günü hamile kaldım. başka da denememiz olmamıştı zaten o ay. ama bebeğim erkek, doktor yanılmadı ise. bu işler tamamen nasip buna inanıyorum ben.

yüzük testine çok inanıyorum ben. annem kardeşime hamileyken yapardı ve hep daire çizerdi. ben de oğlumda yapmıştım ve ileri geri gidip geliyordu. ama ilk bebekten başlayarak nasıl oluyor merak ettim. deneyeyim.

hım ıns hamıssındır cnm gecıyomuydu gunun onceden bırazdaha bekle test yap cnm ıns hamıssındr

canım doğum kontrol ilacı kullandığım için zamanında geliyordu ama ondan önce günü gününe gelmiyordu tabi ama bu belim neden böyle oldu anlamadım bide sol kasığımdada gündüzden ağrı olmuştu

Hayırlı uğurlu olsun canım
farketmez tabiki mevlam neylerse güzel eyler boynumuz kıldan ince

yüzük testine çok inanıyorum ben. annem kardeşime hamileyken yapardı ve hep daire çizerdi. ben de oğlumda yapmıştım ve ileri geri gidip geliyordu. ama ilk bebekten başlayarak nasıl oluyor merak ettim. deneyeyim.

ya ben bu testi bi türlü anlamadım vallahi ya benim tam olarak dönmğyor ama öne arkadayada gitmiyor böyle dönücek gibi oluyor sağa sola gidiyor ama tam daire çizmiyor

ezel ne yaptın canım yaaaa
merak ediyorum sizleri

canım işte beklemedeyim adetim daha gelmedi ama gebelik testi yapmadım bugünde geçsin bakalım ne olacak iş yerimde problemlerim olduğu için eve gittiğimde onları düşünmektten bebeği düşünecek hal kalmadı ama dün gece çok şiddettli bel ağrım vardı

niye uzamış bu kadar bu konu ya
kapansın gitsin herkes hissettiği yaşdadaır hihoyyyt
mesela ben 24 :dance:

ya ben bu testi bi türlü anlamadım vallahi ya benim tam olarak dönmğyor ama öne arkadayada gitmiyor böyle dönücek gibi oluyor sağa sola gidiyor ama tam daire çizmiyor

benim de bu hamileliğimde öyle bir karışılık var. genelde yuvarlak çiziyor. ama aradabir de gidip geliyor. tam karar veremedi herhalde diyorum bebiş ne olacağınakaydirigubbakcemile3 ama inanıyorum ben bu teste. nenelerimiz eskilerden beri gelenek şeklinde yapıyorsa vardır birşey. eskiler yanılmıyor kolay kolay. ama bilim bunu nasıl ve ne zaman açıklar orası bilinmez. gerçi bu yüzük olayını bioenerjiye bağlıyorlar. erkek ve kadındaki enerji farkından kaynaklanıyormuş bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…