- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #20.001
yani hedef yerini bulmak isteyince bulıyor diyosunn:lepi:
oğlak canımm erkekk olduğu içinn bakk takvimim bile mavişş
erkekk olursaa ahtım vardıı mavii yapacağımm diyeee takvimimiii
benimde 2 kızım var
eceeeee senin cetvelide maviş yapalımmmmm
eşim daha görevden gelmedii
almanyadan birii gelmişş kim gelmişsee onuu bekliyorlarr
uykumda geldii artıkk yatacağımm onsuzzz
iyi geceler sizee
ayy yapalım cnm ya nasıl olcak??:uhm:
cnm ıyıkı gıtmıssın önemlı olan saglıklıolması tabıkı rabbım salıha kızlardan eylesın ınsssssss hayırlı evlat en basta gelır cnmselam kızlar
dün doktora gittik
suyum azmış bol bol günde 3 lt su içmeliymişim
hareket bile edemiyor bak susuzluktan dedi
tam göremiyorum ama %80 kız dedi
iki hafta sonra gel hem suyuna bakalım
hem de cinsiyeti kesinleştirelim dedi
eli ayağı sağlığı maaşallah yerinde
kızıma bir kız kardeş geliyor yani
iki bacı olacaklar birbirlerine destek dayanak
allah hayırlı sağlıklı evlatlar versinde kız erkek farkeder mi?
ohhhhhh arabanı aldın sekerım gez tabıkııı kım tutar senıııııı:)))))))))arkadaşlarla buluştuk yine cnm sonrasında eşimi iş cıkışında almaya gittim az da onunla takıldık 10 da geldik eve:)
güzel bi gündüüüükaydirigubbakcemile2
ece bende hep bunu soracak oluyodum aydınlandım cnm sagol duzenlımı reglın dıyeeeeeeebenim 30 günde bir
ama o sıralar düzensizdi
cnm actım ama gelmedııııııııııgamzeeeee
msn yi acc bişiler yazdım sana
trufcum nerelerdesin sen ya.cok merak ettik seni.nasıl oldun bulantıların devam ediyormu hala??
bebeginin iyi olmasına sevindimm önemli olanda bu zatenn
bebeginin cinsiyetide belli olmuşş hayırlı olsun cnm,sag saglim kucagına alırsın inşallahh
senin erkek cocuk saplantın yoktu bu nedenlede yöntem filanda denemedin zatenn.Allaha sıgındın hayırlısını istedinn.demekki hakkında hayırlısı böleymiş cnm
bende 2 kızım 1 oglumun olmasını isterimmmmm
truf hayırlı olsun canım.iki kız çocuğu sahibi olmak dünyanın en güzel şeylerinden biri. Tabiki bir kızkardeşe sahip olmakta harika birşey(benim yok ama öyle olduğunu biliyorum)
ama ben sana iki kız annesi olarak ne farkedeceğini söyleyebilirim.
iki kızın varsa ömür boyu tanıyan tanımayan herkesten (mesela bu parkta yanına oturan öylesine biri bile olabilir) şu lafı duyarsın:Bir tane daha yaparsan oğlan olur belki!
ve buna kah sinir olursun kah kafanı bulandırır yapayımmı yapmayayımmı üçüncüyü diye düşünceye salar.
ben bunu yüzlerce kez yaşadım.özellikle eşinin annesi ablaları yengeleri halaları teyzeleri bütün kadınlar bıdı bıdı seni yer yer
öyle işte senin için farketmese bile farkettiriyo bu milletboshayallersmile
Canım öncelikle bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim.Zaten en önemli şeyde o.Çünkü etrafta o kadar çok problemli doğan bebekler duyup görüyoruzki insan korkuyor gerçekten.Geçmiş yıllarda okuttuğum öğrencilerden birkaç fiziksel ve zihinsel engelli olanları vardı bu yıl o kadar fazlaki insan onların arasında olduğunda sağlıklı bir çocuğa sahip olmanın büyük bir nimet olduğunu anlıyor.Kız olması da ablası açısından çok iyi olacak.Bildiğim kadarıyla aralarında çok yaş farkı olmayacağı için sırdaş olacaklar.Bizler değişik meyvelerin de tadına bakalım derken genellikle hep kendimizi düşünüp erkek olsa iyi olur diyoruz ama çoğu zaman aynı cinsiyette olmaları onları gelecekte daha mutlu ediyor.Yani arkadaşım senin adına çok sevindim.Hayırlı uğurlu olsun.opuyorumnanaktan
trufcım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım önemli olan gerçekten bu...
fiona canım çok haklısın.son zamanlarda o kadar sağlıksız çocuk görüyorumki artık bazen allah beni sınamak için karşıma çıkarıyor demeye başladım.down sendromlu veya diğer özelliklerdeki günahsız yavrular...çok üzülüyorum ...rabbim sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin hepimize.ailemize sevdiklerimize.....
ıyıkı bugun yoktum yahu dokturmusunuz :)))))))bende yenı kardesımlerı gecırdım valla bu saatede olsa gırdım okumadan yatamam :))))))))))))
Ne güzel, kurtulmuşsun şu illet rahatsızlıktan. Çağın vebası gibi birşey. Artık gelsin bebecikler:))
amın cnm ınss hep beraber[/QUOTE
Amin gamzecim...Hayirlisiyla inssssssssss..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?