- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #20.081
olmuş cnmm:) darısı bizleree olsunnnn
olmuş cnmm:) darısı bizleree olsunnnn
olur canım sana zahmet olmazsa isterim ben ne gerekli?
cetvelin üstüne ve altına ne yazayım
canım bioritim tam erkek günü demiştin sen bana ,yorumcuya göre erkek, reglden sonra hemen 3. günü yumurtayı yakaladım kahve ilişki pozisyonu dua namaz hepsi ama hepsi var bende yani bende merak ediyorum açıkcası. birde araştırmalar eylül ayında hamile kalanlarının erkek doğurma ihtimalini % olarak daha yüksek olduğunu söylüyormuş yani takdir Rabbimin artık o en güzelini biliyor bütün herşeyi denk getirdi Rabbim ki bunların arasında benim en çok inandığım dini kaynaklarda yazan hani reglden sonra 5 gün içinde erkek 5-8 gün içinde kız deniliyorya oydu. o bile denk geldi açıkcası. ne kadar çaba harcasam ben reglden hemen sonra yumurtlamayı beceremezdim yani bunu rabbim nasip etti belkide erkek bebeği nasip ettide önden bahanelerini gönderdi diyorum yada kızım olursada üzülmem rabbim sen elinden gelen herşeyi yaptın ama ben ne dilediysem o oluyor işte tekrar tekrar ispatı diyor der rabbime şükrederim yine. görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler
ne testi kız ben daha yeni deniycem.hastalanmamı bekliyom.bugün yarın olurum herhalde ondan sonra saycam 14 gün.cuuup yatağa.Ay çok heycanlanıyom.test alamadım daha be.
hayırlı olsun serenette darısı bizim başımızacanım az önce büroda yaptım hemde tekrar testi kopkoyu iki çizgiyide gördüm:))))))))darısı dileyen isteyen herkesin başına aynı sevinç cinsiyetlerini öğrendiğimiz zamana inşallah.....
kızlar mide bulantısı ne zaman başlıyordu normalde ben . haftaya girdim hamilelikte ama...
canım bioritim tam erkek günü demiştin sen bana ,yorumcuya göre erkek, reglden sonra hemen 3. günü yumurtayı yakaladım kahve ilişki pozisyonu dua namaz hepsi ama hepsi var bende yani bende merak ediyorum açıkcası. birde araştırmalar eylül ayında hamile kalanlarının erkek doğurma ihtimalini % olarak daha yüksek olduğunu söylüyormuş yani takdir Rabbimin artık o en güzelini biliyor bütün herşeyi denk getirdi Rabbim ki bunların arasında benim en çok inandığım dini kaynaklarda yazan hani reglden sonra 5 gün içinde erkek 5-8 gün içinde kız deniliyorya oydu. o bile denk geldi açıkcası. ne kadar çaba harcasam ben reglden hemen sonra yumurtlamayı beceremezdim yani bunu rabbim nasip etti belkide erkek bebeği nasip ettide önden bahanelerini gönderdi diyorum yada kızım olursada üzülmem rabbim sen elinden gelen herşeyi yaptın ama ben ne dilediysem o oluyor işte tekrar tekrar ispatı diyor der rabbime şükrederim yine. görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler
ayy ececimm cetvelin insanı cokk heveslendiriyor yawww.
durmadan gözüm ona takılıyorrkaydirigubbakcemile3
hiç bilemedimki ben şimdi? ne yazsak? vallahi sen uzmansın bu konuda canım arkadaşım ne yazarsan kabulümdür..
cnm çok zor biliyorum benimde kardeşimin 4.5
aylık suyu patladı karnında ölmüştü bebişii.
çok zor günler geçirdi doğru düzgün sevincimi yanında yaşayamıyorum
boğazım düğümleniyor..
onada rabbim kısa zamanda sağlıklı bebişini nasip etsin rabbim.
sanada çok geçmiş olsun
en kısa zamanda sağlıklı evlat versin rabbim inşşş.
teşekkür ederim arkadaşım darısı dileyen tüm arkadaşların başına inşallah.rabbim hiçbirşeyi sebepsiz yaratmaz bu gerçek aslında o ol diyor ve oluyor herşey bunuda biliyoruz bizimkisi işte sonra neden denemedim denesem ne kaybederdim dememek. yani elimizden geleni yapmak .vermek istemeseydi isteme duygusunuda vermezdi rabbim buda gerçek. kulları istedikçe rabbim mutlu oluyor ve dualarımız asla geri çevrilmiyor onun mükafatı ya bu dünyada istediğimiz şeyi elde etmek yada gerçek dünyada o dua ibadetinin karşılığını almaktır.o azim,kerim,sabır sahibi ve herşeye kadirdir biz aciziz ve ondan istiyoruz. kapı çalınmadan açılırmı der bazı islam alimleri biz dualarımızla O nun kapısını çalıyoruz O dualarımızın karşılığını öyle yada böyle verecektir şüphesiz...ben dualarımda senden hayırlı uğurlu eli ayağı düzgün salih kullardan bir erkek evlat diliyorum diyorum hep .şükrümüde unutmuyorum tabiki bir kız evlat verdiği için eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde dünya tatlısı. hani Rabbimin haznesi geniş eksik dua etmemek gerek kimileri diyorya hayırlısını isteyin diye ne salakça bir laf diyorum bende rabbim erkek yada kız vermeye kadirde haşa onu hayırlı kılmayamı kadir değil hem yüce yaradandan belirli bir kota karşılığımı istiyoruz?erkek olsunda çirkin olsada olur yada sakat olsada olur hayırsız olsada olur yada kız olsunda nasıl olursa olsun diyenede rabbim akıl versin diyorum sen duanı eksiksiz et verirsede şanındandır vermezsede şanındandır. rabbim o duanı geri çevirmiyorki buna emin ol yeter. neyse dolmuşum galiba biraz erkek isteyenlere tecavüz sanıklarına bile bakılmayan bir gözle bakıyorlar maalesef yaa bunda garip olan ne benim ilk çocuğum erkek olsaydı aynı uğraşın belki kaç misli katı kızım olsun diye uğraşacaktım ve rabbbime yalvaracaktım. olur yada olmaz bundan sonrası Allaha tevekkülden başka elimizden bişey gelmez.. kızlar kafanızı şişirdim neyse bu konuları en yakınlarıyla kardeşleriyle bile paylaşamayan biri olarak burda içini dökmek ne güzelmişHAYIRLI OLSUN ne güzel anlatmışsın. başka sitelere de bakıyorum. cinsiyet seçimi için birçok yöntem deneyenler var. ama bunların %50 si istediği cinsiyeti yakalayabilmiş. Dediğin gibi Allah diyor herhalde siz ne yaparsanız yapın zaten şansınız %50 idi, hala %50. Bizim bilmediğimiz yerlerde bilmediğimiz neler var kimbilir.
canım elaracığım ellerine sağlık çok güzel oldu inşallah bu cetveller dileyende pembeye dileyene maviye döner rabbim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...en içten derin ve temiz duygularımla vallahi amin diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?