- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #20.061
ooo kalabalığız bugün yine
hamileler bir bir ortaya çıkıyor ne güzel :)
sıra sana geliyor inşallah.sositososito
günaydın kızlaaarrrr.ezel sende daha tık yok galıba mayayı tutturdunmu yoksa kız:dance:
merhaba kızlar.geçmişi okuyayım şimdi.dün hiç bişey okuyamadım düzelmiş şimdi bilgisayarım.
ne testi kız ben daha yeni deniycem.hastalanmamı bekliyom.bugün yarın olurum herhalde ondan sonra saycam 14 gün.cuuup yatağa.Ay çok heycanlanıyom.test alamadım daha be.kııız cevap verde öyle oku yaptın mı tekrar teeeest
tmm cnm tekrar yazarım
serenattaa tekrar test yaptınmııı??? kesin hamilesin dimi
canım az önce büroda yaptım hemde tekrar testi kopkoyu iki çizgiyide gördüm:))))))))darısı dileyen isteyen herkesin başına aynı sevinç cinsiyetlerini öğrendiğimiz zamana inşallah.....
kızlar mide bulantısı ne zaman başlıyordu normalde ben . haftaya girdim hamilelikte ama...
maşallahhhh tekrar tebrik ederim cnm.sayfamız ugurlu geldi sana hehe
doktora nezaman gitcen.8 haftalıkken git ,bebek kesenin neersinde sölersin tahmin yaparız sanada
bioritimde sen tam erkek gününde ilişki olmuştuu
yumurtlamayıda yakaldın
diet filanda yapmıştınn
Artık takdir Allahınn
inş oglunnn yoldadırrrrr:CüvCüv:
Serenatta sanada cetvel yapalımmm
canım az önce büroda yaptım hemde tekrar testi kopkoyu iki çizgiyide gördüm:))))))))darısı dileyen isteyen herkesin başına aynı sevinç cinsiyetlerini öğrendiğimiz zamana inşallah.....
kızlar mide bulantısı ne zaman başlıyordu normalde ben . haftaya girdim hamilelikte ama...
bence çokkkk güzelll olmuş canım saoll
hemde cok güzel olmuş elara bende bi hamıle kalayım cinsiyeti belli olsun bende isterimzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?