bebek cinsiyet belirleme..

tmm cnm tekrar yazarım
serenattaa tekrar test yaptınmııı??? kesin hamilesin dimi

canım az önce büroda yaptım hemde tekrar testi kopkoyu iki çizgiyide gördüm:))))))))darısı dileyen isteyen herkesin başına aynı sevinç cinsiyetlerini öğrendiğimiz zamana inşallah.....
kızlar mide bulantısı ne zaman başlıyordu normalde ben . haftaya girdim hamilelikte ama...

maşallahhhh tekrar tebrik ederim cnm.sayfamız ugurlu geldi sana hehe
doktora nezaman gitcen.8 haftalıkken git ,bebek kesenin neersinde sölersin tahmin yaparız sanada
bioritimde sen tam erkek gününde ilişki olmuştuu
yumurtlamayıda yakaldın
diet filanda yapmıştınn
Artık takdir Allahınn
inş oglunnn yoldadırrrrr:CüvCüv:

elaracım akşam benim kulüp hep hata verdi
sana cvp yazamadım..
cetveli zevkine göre yap canım sana bırakıyorumm
serenetta tebrikler Allah tamamına erdirsin inş..

Elara canım benim tahminime göre kasım 5 gibi yumurtlamam lazım bioritim de kasım 19 da başlıyodu erkek günlerim.napıcam ya kafam karıştı ben çok inanmaya başladım bu bioritm işine.denemesemmi ya.şimdi aklıma geldi herşey tamam.bioritm i atlamışım.

canım bioritim tam erkek günü demiştin sen bana ,yorumcuya göre erkek, reglden sonra hemen 3. günü yumurtayı yakaladım kahve ilişki pozisyonu dua namaz hepsi ama hepsi var bende yani bende merak ediyorum açıkcası. birde araştırmalar eylül ayında hamile kalanlarının erkek doğurma ihtimalini % olarak daha yüksek olduğunu söylüyormuş yani takdir Rabbimin artık o en güzelini biliyor bütün herşeyi denk getirdi Rabbim ki bunların arasında benim en çok inandığım dini kaynaklarda yazan hani reglden sonra 5 gün içinde erkek 5-8 gün içinde kız deniliyorya oydu. o bile denk geldi açıkcası. ne kadar çaba harcasam ben reglden hemen sonra yumurtlamayı beceremezdim yani bunu rabbim nasip etti belkide erkek bebeği nasip ettide önden bahanelerini gönderdi diyorum yada kızım olursada üzülmem rabbim sen elinden gelen herşeyi yaptın ama ben ne dilediysem o oluyor işte tekrar tekrar ispatı diyor der rabbime şükrederim yine. görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler

tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsın:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…