bebek cinsiyet belirleme..

çok güzel ifade etmişsin. allahım ol diyor ve oluyor. buna akıl sır erdirmek mükün değil. Hamile olduğumu anladım, içimden hep kız geçiyor. birçok sebebi var ama en ağır basanı şu oldu. Geçen sene kandil gecesi (peygamber efendimizin doğduğu gece) yalnız ibadetimi yaparken içimden öyle geliverdi bir anda ki hiç planmamamıştım. . Allahım dedim sağlıklı bir kızım olsun ismini annelerin en güzelinin ismini Amine koyacağım dedim. Oysaki eşim ikinci çocuk meselesine şiddetle karşı çıkıyordu. Berat kandilinde yine aynı şeyi diledim Allahtan. Berat kandilinden hemen sonra da hamile kaldım. O gece başka birşey için de dua etmiştim. olması mümkün görünmeyen birşeydi. Ama o da oldu hemen. Eşimde diyordu bu bebek kız sen merak etme. allah şu ana kadar hiçbir duamı geri çevirmedi bunu da çevirmemiştir inşallah diyordu. Ama şimdi biliyoruz ki büyük ihtimal bebeğimiz erkek. Demek ki diyorum Allahım şu ana kadar bizim hiçbir duamızı geri çevirmemişken bunu geri çevirdi ise vardır bir bildiği. O'nun bildiği ama bizim bilmediğimiz. Bizim için hayırlısının böyle olduğuna %100 eminiz. İçimiz rahat o yüzden.

hepimizin duygularına tercüman olmuşsun.teşekkürleralkisalkisalkis

mehaqba kızlar bugün dahiliye doktoruna gittim.şekerim çok yüksek çoktı 225
hemen insilün iğnesine başlamamız gerekiyor dedi doktor.gebelik şekerinin sebebi stresmiş.
bende 10 günlük bir diyet istedin 10 gün sonra gidecem tahlil falan yapılacak bakalım inşallah iğneye gerek kalmaz

oglum olsa ismi hazırrboshayallersmile
bende farsça isimleri begeniyorrumm
kızımın ismide farsça

Elara neymiş bu isimler merak ettim. Ben de şu ara takmış durumdayım isim meselesine.
oğlumun adını koyarken de alim ismi olsun istmiştim. İBNİ SİNA'nın Sina sını aldık. Şimdi de böyle ağır bir isim arıyorum.

geçmiş olsun cnm inş. iğneye gerek kalmaz

geçmiş olsun canım inşallah diyet işe yarar benim kuzenimde hamile ondada şeker çıktı diyet yaptı ve olumlu sonuç aldı. sendede öyle olur inşallah..

sölesene cnm çok merak ettim
bellki koyarım bende:)))akannehir

cıksss sölememmmkaydirigubbakcemile3

gecmiş olsunnn

hoşgeldin hayatıımmm kendine çok dikkat et ya sen kendini hırpalaya hırpalaya bu hale geliyorsun zaten diyetine uy baaak klava:

canım bende çok sevdiğim birisini kaybedince çok istedimki bir oğlum olsun ve onun adını koyayım. o sıralar hep ağlamaklı çok dua ettim Rabbime ve dedimki senin sevdiğin kullarındandı biliyorum Rabbim bana bir erkek evlat ver tıpkı onun gibi ve adını onun adı koyayım. ve tam hamile olduğumu bilmiyordum bile bir gece namaz kıldım gurbet yazmıştı bir kez bu yöntemi ve dua ettim Rabbime allahım dedim eğer hamileysem bana bu karnımdaki bebek erkekse erkek kızsa kız bebeği göster ve kendi halleriyle göster rabbim dedim ve rüyamda kızımın eski kreşinden belki 1 yıldır görmediğim bir erkek çocuğunu gördüm. bilemem neye delalet ederde? artık hayırlısı

bende bu sıralar güzel rüyalar görmek istiyorum.bu namaz ve dua neydi bende bu duayı etsem

kızlar üç gün önce bende bir rüya gördüm.eşimin elleri kınalıydı?bide yakında bebeğimi emzirirken gördüm.ne anlama geldiğini bilen var mı acaba?

Allah hayır etsin :) inşallah gönlünden geçen gibidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…