- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #20.121
merhaba kızlar.nasılsınız turf kızın hayırlı ve sağlıklı olsun .sinam sen nasılsın.dr a gittin mi?
namaz şöyle kızlar ilkinde kafirun ikincisinde ihlas zammı sure ve namaz sonunda işte benim belirttiğim gibi kızsa kız erkekse erkek bebeğini sıfatlarıyla göster rabbim diye dua edeceksiniz bildiğim bu kızlar...fhna sen tam olarak cinsiyeti gösteren testler var ondan alıp yapsana yahu % 90 üzeri başarı diyor tanıtımında 10 ila 34 hafta arası istediğin zaman yapabiliyorsun bu testi..
ben dün ayrıntılı ultrasyona girdim kız dedi. yani artık cinsiyet kesin.
ben dün ayrıntılı ultrasyona girdim kız dedi. yani artık cinsiyet kesin.
mehaqba kızlar bugün dahiliye doktoruna gittim.şekerim çok yüksek çoktı 225
hemen insilün iğnesine başlamamız gerekiyor dedi doktor.gebelik şekerinin sebebi stresmiş.
bende 10 günlük bir diyet istedin 10 gün sonra gidecem tahlil falan yapılacak bakalım inşallah iğneye gerek kalmaz
iyiyim canım. Çok iyiyim hem de. Rahatladım, kokular beni rahatsız etmiyor artık zemuszemus doktora gitmedim. 17 . haftamda gitmeyi düşünüyorum. Sen neler yapıyorsun.
kızlar bu erkekler bebekkken sevimli büyüyünce bi tuhaf oluyorlar.o yüzden pek erkek bebek üzerine düşmemek lazım .
sürekli erkeklerle birlikte olunca böyle oldum herhalde.onların kafaları farklı çalışıyor.hatta bazılarının ki hiç çalışmıyor.onlar için tek şey önemli o da ... buraya biraz bayan eleman alınsa da ben de rahatlasam.
ne güzel. hayırlı sağlıklı olsun inşallah. kaç haftalıktı bebiş. ya ben de mi gitsem şu cinsiyet olayını netleştirip kafamdan silsem diyorum. ama 11 haftalık ve 13 haftalık gittim. şimdi 15 haftalık oldu. 15 günde bir ultrasona girmiş olacağım. bebeğime zarar verir mi korkuyorum. zararı yok diyolar ama çok inandırıcı gelmiyor bana.
kızlar bu erkekler bebekkken sevimli büyüyünce bi tuhaf oluyorlar.o yüzden pek erkek bebek üzerine düşmemek lazım .
sürekli erkeklerle birlikte olunca böyle oldum herhalde.onların kafaları farklı çalışıyor.hatta bazılarının ki hiç çalışmıyor.onlar için tek şey önemli o da ... buraya biraz bayan eleman alınsa da ben de rahatlasam.
hop hooppp alındım ama iki oğluş annesi olarak kaydirigubbakcemile3
gerci şuda varr
erkekten dost olmaz bazıı durumlardaa
hemenn duygusal anlamda bişiler hissederlerrr
ama kadınların kıskanclıgından cekememezliginden iyidirrr
mesela benim hiç erkek dostum arkadaşım olmadı olamadı maalesefff
hepp aşık oldular banaaa :)) arkadaşılıgımızda bozulduu.aşk meşk işleri araya girmeseydiii hepsiylede süper anlaşıyordummm
yurtta kalıyordumm ışıklar sönerdi gece 12 den sonra
hemen tel ederdim anında mum aşagıya gelirdii:)))
güzel bi kıyafet aldıgımda kız arkadaşıma sorardım nasıl olmuş diye mırın kırın ederdii hevesimi kursagımda bırakırdı
erkek arkadaşıma sorardımm güzelse güzel degilse kötü derdi direkttt.dolandırmazdı lafı yanii
negüzel yazmıssın arkadaşım diyilecek başka söz yokalkisalkisalkisbence kımseye deme bellı olana kadarteşekkür ederim arkadaşım darısı dileyen tüm arkadaşların başına inşallah.rabbim hiçbirşeyi sebepsiz yaratmaz bu gerçek aslında o ol diyor ve oluyor herşey bunuda biliyoruz bizimkisi işte sonra neden denemedim denesem ne kaybederdim dememek. yani elimizden geleni yapmak .vermek istemeseydi isteme duygusunuda vermezdi rabbim buda gerçek. kulları istedikçe rabbim mutlu oluyor ve dualarımız asla geri çevrilmiyor onun mükafatı ya bu dünyada istediğimiz şeyi elde etmek yada gerçek dünyada o dua ibadetinin karşılığını almaktır.o azim,kerim,sabır sahibi ve herşeye kadirdir biz aciziz ve ondan istiyoruz. kapı çalınmadan açılırmı der bazı islam alimleri biz dualarımızla O nun kapısını çalıyoruz O dualarımızın karşılığını öyle yada böyle verecektir şüphesiz...ben dualarımda senden hayırlı uğurlu eli ayağı düzgün salih kullardan bir erkek evlat diliyorum diyorum hep .şükrümüde unutmuyorum tabiki bir kız evlat verdiği için eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde dünya tatlısı. hani Rabbimin haznesi geniş eksik dua etmemek gerek kimileri diyorya hayırlısını isteyin diye ne salakça bir laf diyorum bende rabbim erkek yada kız vermeye kadirde haşa onu hayırlı kılmayamı kadir değil hem yüce yaradandan belirli bir kota karşılığımı istiyoruz?erkek olsunda çirkin olsada olur yada sakat olsada olur hayırsız olsada olur yada kız olsunda nasıl olursa olsun diyenede rabbim akıl versin diyorum sen duanı eksiksiz et verirsede şanındandır vermezsede şanındandır. rabbim o duanı geri çevirmiyorki buna emin ol yeter. neyse dolmuşum galiba biraz erkek isteyenlere tecavüz sanıklarına bile bakılmayan bir gözle bakıyorlar maalesef yaa bunda garip olan ne benim ilk çocuğum erkek olsaydı aynı uğraşın belki kaç misli katı kızım olsun diye uğraşacaktım ve rabbbime yalvaracaktım. olur yada olmaz bundan sonrası Allaha tevekkülden başka elimizden bişey gelmez.. kızlar kafanızı şişirdim neyse bu konuları en yakınlarıyla kardeşleriyle bile paylaşamayan biri olarak burda içini dökmek ne güzelmişşu an eşimden başka hamile olduğumu bilen yok birde çok samimi işte forum arkadaşlarım o kadar hem vallahi hem billahi kızlar..bir aklım diyorki sakla belli olana kadar ama bilemiyorum ne yapsam?
arkadaşlar isim için yorumlarınızı bekliyorum
benim kafamda hepsinin başında MUHAMMED var
DERDA
TAHA
YASİR
DUHAN
KAYRA
R]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?