bebek cinsiyet belirleme..

namaz şöyle kızlar ilkinde kafirun ikincisinde ihlas zammı sure ve namaz sonunda işte benim belirttiğim gibi kızsa kız erkekse erkek bebeğini sıfatlarıyla göster rabbim diye dua edeceksiniz bildiğim bu kızlar...fhna sen tam olarak cinsiyeti gösteren testler var ondan alıp yapsana yahu % 90 üzeri başarı diyor tanıtımında 10 ila 34 hafta arası istediğin zaman yapabiliyorsun bu testi..

ben dün ayrıntılı ultrasyona girdim kız dedi. yani artık cinsiyet kesin.

ben dün ayrıntılı ultrasyona girdim kız dedi. yani artık cinsiyet kesin.

ne güzel. hayırlı sağlıklı olsun inşallah. kaç haftalıktı bebiş. ya ben de mi gitsem şu cinsiyet olayını netleştirip kafamdan silsem diyorum. ama 11 haftalık ve 13 haftalık gittim. şimdi 15 haftalık oldu. 15 günde bir ultrasona girmiş olacağım. bebeğime zarar verir mi korkuyorum. zararı yok diyolar ama çok inandırıcı gelmiyor bana.

iyiyim canım. Çok iyiyim hem de. Rahatladım, kokular beni rahatsız etmiyor artık zemuszemus doktora gitmedim. 17 . haftamda gitmeyi düşünüyorum. Sen neler yapıyorsun.

evet ben de rahatladım.koku falan kalmadı bulantı da yok hatta bebek de yok gibi kendimi kuş gibi hissediyorum.ama iş yemekleri var sürekli hep dışarda yiyorum kilo aldım.bir hafta öncesi de var ama saymayım.hep dışarda yedim.sağlığım bozulacak diye de korkuyorum.doktora gitmem lazım ama iş çok yoğun.bu gün karar verdim bol su içip meyve yiyim diyorum.

fhna geçmiş olsun canım artık çok kişide şeker çıkıyor.ayrıcada yeni kızın hayırlı olsun emin ol bunu çoook seveceksin.her defasın da da iyi ki seni doğurmuşum diyeceksin.o zaman da beni hatırlarsın.

kızlar bu erkekler bebekkken sevimli büyüyünce bi tuhaf oluyorlar.o yüzden pek erkek bebek üzerine düşmemek lazım .
sürekli erkeklerle birlikte olunca böyle oldum herhalde.onların kafaları farklı çalışıyor.hatta bazılarının ki hiç çalışmıyor.onlar için tek şey önemli o da ... buraya biraz bayan eleman alınsa da ben de rahatlasam.

canım emin ol erkeklerle çalışmak daha kolay bayanlar o kadar fesat oluyorlar ki yani iş ortamında çekemiyorlar birbirlerini hele ondan üstün tarafların varsa aşağalık kompleksine giriyorlar yapmadıkları kalmıyor kötükedihüso

bence gitme kız sa kızdır erkek se erkek ikiside senindiralkisalkisalkis.bebiş uyusun

hop hooppp alındım ama iki oğluş annesi olarak kaydirigubbakcemile3

erkeklere sorsan onlara görde biz cok tuhaf anlaşılması güc insanlarızz
ama bende ezel gibi düşünüyorum

erkekten iyi arkadaş dost oluyor ama kadın kadına dost olmak gercekten zorr
erkeklerin yaradılışından dolayıı ince düşünmezler.olaylara yüzeysel yaklaşırlar

kadınlarda tam tersi kılı kırık yararlar,detaycıdırlarr,olmadık şeyleri kafamızda kurarızz
dedikoduu,cekememezlik,hemcinsini kıskanclık hepbiz kadınlarda varr

erkekler bu saydıgım şeylerle ilgilenmezlerr
biz kadınlar belden yukarısyıla ilgiliyiz
erkekler belden aşagısıyla:))) buda doganın kanunu.onsuzda olmuyorr

erkek bebekler cok yaramaz oluyor ama bu bi gercek .
Kız erkek olsun farketmez hayırlıdının olması önemli olannn

Son düzenleyen: Moderatör:
gerci şuda varr
erkekten dost olmaz bazıı durumlardaa
hemenn duygusal anlamda bişiler hissederlerrr
ama kadınların kıskanclıgından cekememezliginden iyidirrr

mesela benim hiç erkek dostum arkadaşım olmadı olamadı maalesefff
hepp aşık oldular banaaa :)) arkadaşılıgımızda bozulduu.aşk meşk işleri araya girmeseydiii hepsiylede süper anlaşıyordummm

yurtta kalıyordumm ışıklar sönerdi gece 12 den sonra
hemen tel ederdim anında mum aşagıya gelirdii:)))

güzel bi kıyafet aldıgımda kız arkadaşıma sorardım nasıl olmuş diye mırın kırın ederdii hevesimi kursagımda bırakırdı
erkek arkadaşıma sorardımm güzelse güzel degilse kötü derdi direkttt.dolandırmazdı lafı yanii

aynen katılıyorum sana.bende etrafımdaki kızlardan çok kazık yerdim ama erkekler öyle olmuyor.seni kıskanmıyor.

negüzel yazmıssın arkadaşım diyilecek başka söz yokalkisalkisalkisbence kımseye deme bellı olana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…