bebek cinsiyet belirleme..

serenetta bütün düşüncelerine katılıyorum.bende şansımı arttırmak için herşeyi ama herşeyi denedim araştırdım tez yazabilirim bu konuda inanın.ama bu kadar dua ve uğraştan sonra olmuyorsa ne yapabilirim vardır bunda bir hikmet diyorum hep kendi kendime.önceleri çok üzüldüm kendimi haksızlığa uğramış gibi hissettim.kırıldım.neden duam kabul olmadı diye çok düşündüm.ama insan alışıyor tabi doğduktan sonra onu çok sevicem insanın canı ciğeri çocuğu ya.işte etrafındaki insanlar canını sıkmasa şimdi doğumdan sonra.şimdide inşallah beni yormaz uyur akıllı başarılı sağlıklı hayırlı bir evlat olur diye dua edicem.

şimdi araba kullanmayı öğrendim ders aldım.kendime çocuklarıma daha çok zaman ayırmak için planlar yapıyorum.kendimi yıpratmadan anneliğide hayatıda yaşamak istiyorum.

kızlar doktor bana kist için doğum kontrol hapı verdi bu ay.. ben korunmam gerekir mi dedim oda dikkat etseniz iyi olur dedi.
zaten aylardır olmuyor. şimdi korunmasak birşey olur mu. hapı 5 gündür kullanıyorum
illaki korunmak mı lazım

cnmyanlıs nılmıyosam bır ay sonra korumaya baslıyomus aman dıkkat et

dün görünüyorduu benim kullanıcı panelimden
ama bugün degerlendirme bölümünüde kaldırmışlarr

başka üyerinki görünmüyor toplu halde

admine sölesek dfegerlendirme bölümünde cıksa iyi olur aslında.dün ben tıklıyordum direkt mesajıma gidiyordum ii oluyordu

elara merhaba hiç denk gelmiyoruz.nasılsın.turfunki kesin kız mı?o ne yöntem denemişti hatırlıyomusun.

merhaba cnmm.evet cok girmiyorsun artıkk
ben iyiyimm bi kac gündür.gecen hafta cok hastaydımm neyseki atlattımm
trufinki %80 kız demiş doktoru
o yöntem denemedi.ovulasyon kiti kullandı.iki koyu cizgiyi yakaldıktan bi kac saat sonra ilişki oldu diye hatırlıyorum
yani çizginin silikleşmesini beklemedi galiba.
namaz dua yapmıştı bide

bioritimde kızz,kesede ortada duruyorduu seninki gibii

senin doktor cinsiyeti konusunda yüzdelik verdimi?
bidaki kontrolun nezmaan

yüzdelik vermedi benzettim dedi yanılma payı büyük dedi.benimki 7 haftalık kesede tam solda arkadaşımınki ortada idi o da erkek oldu.bi dahaki kontrol 8 kasımda

ben de marifet namenin bazı bölümlerini okudum.orada adetten sonra 5 gün içinde olan ilişkide allahın izni ile erkek olur diyor.hatta hadis de varmış bunu duyan bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…