- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #20.161
sen kullanmıştın hapı dimii
ilk kullanmaya başladıgında korunmuşmuydunn,yada doktor öle bi uyarıda bulunmuşmuyduu
ben de marifet namenin bazı bölümlerini okudum.orada adetten sonra 5 gün içinde olan ilişkide allahın izni ile erkek olur diyor.hatta hadis de varmış bunu duyan bilen var mı?
kızlarrrrr bişy sorcam en güvendiğiniz cinsiyet takvimi hangisi doğruluğuna en çok inanılan yada en çok tutan?
kızlaaaaaaar soruma cevap verecek olan yokmuuuuuuuuuu Şeniz
valla cnm bılsek hemen ona gore hamıs kalcaz ama henuz bız blamadık yaa:)))))))))))))
katılıyorum olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5
inşallah umut fakirin ekmeğibunu bende duydum ama sahih hadis olup olmadıgı belli degill
bazı kadınların adet sonrası yumurtlaması oluyor ozaman hamile kaldıklarında erkek olabiliyor
ama benim imkansızz regliden sonra hamile kalmamm
17-18.gün yumurtluyorum cünkü
sende erken yumurtladıysan erkek olabilir seninkidee
yani ben senden ümitliyim yaaa
inşallah umdugumuz gibi olur
kızlaaaaaaar soruma cevap verecek olan yokmuuuuuuuuuu Şeniz
kızım birazdan uyanırrr bişiler hazırlayım ona.
ben cıkıyorumm ii akşamlarr kızlarrr
İyi akşamlar kızlar
ben bu gün doktora gittim ultrasyonda bebegim 11 haftalık mış kalp atışı hızını sordum :)) senin neyine yarar edasında dokdtor hanım öyle bakındı bende ısrar edınce açıklamısın yaptı
Kalp atısı bebegin devre devre olurmuş ilk aylar 170 kadar çokar sonralarda düşermıs
bebgin kesisi sağdamı solda mı dedımrahımde dedii sinir oldum azcık ama sağ yumurtalıktanmı yumurtamısım soldanmı edım bununda güzel bi acıklamısın yaptı :))) bebek rahime yerleşır sağmı soldamı olustu bu belirlenmez solda yumurtlasanda solda kalmaz falan filan dedim cinsiyet belirlemek ıcın arkadaşlar soruyor dedim :)) yanlış biliyolar dedı bebişimin görüntülerını cektı
nedendir bilmiyorum 7 haftalık falan ken gittigim doktardakı görüntüde su kesesi yuvarlattı şimdi uzunnlamasına su kesesi 1 hafta sonra 2 li test icin çağırdı ama acıkcası aynı doktora gedermıyım bilmiyorum çok etkilemedı benı
valla cnm bılsek hemen ona gore hamıs kalcaz ama henuz bız blamadık yaa:)))))))))))))
katılıyorum olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5
bende sana katılıyom cnm :))
bu butonlar ne güzle oldu yaw
Şu yaş meselesi gerçekten biraz karışmış ben şöyle bir tablo yapmak istiyorum
Elara 79 doğumlu Aralık ayında doğmuş yani
1980 yılının aralık ayında 1 yaşını doldurmuş
81 yılının aralık 2 yaşını doldurmuş
82 aralık 3
83 aralık 4
84 aralık 5
85 aralık 6
86 aralık 7
87 aralık 8
88 aralık 9
89 aralık 10
90 aralık 11
91 aralık 12
92 aralık 13
93 aralık 14
94 aralık 15
95 aralık 16
96 aralık 17
97 aralık 18
98 aralık 19
99 aralık 20
00 aralık 21
01 aralık 22
02 aralık 23
03 aralık 24
04 aralık 25
05 aralık 26
06 aralık 27
07 aralık 28
08 aralık 29
09 aralık 30
2010 aralık ayında da 31 yaşını dolduracak ama biz ona 31 yaşında diyoruz yani 32 yaşını doldurmadan 32 yaşında demiyorız
hayat acil ammaa dert etmişsin yaw.madalya takmamı bekliyorsun:))
bak ezel tablo cıkarmış onu anlamaya calış oke.
ben 2007 aralıkta 28 yaşımdayım
hamile kaldıgım ay 2008 ocak
yani 28 yaşımı doldurduktan 1 ay sonra hamile kalmışım.bu durumda ben 29 mu oluyorum:))
1 yaşını 1 ay önce dolduran bi bebege sen 2 yaşındamı diyorsun
benim yaş takıntım yok cok şükür zaten yaşımıda göstermem:)))
benim bu kadar ısrarcı olmamın nedeni şu
ben hamile kaldıgımda otomatik yaş hesaplayan cin takviminde baktım yaşım 28 ve bebek cinsiyeti erkek cıktı.buna istinaden tutmadı diyorum.keşke tutsaydıda 2.bebegide ona göre yapsaydımm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?