bebek cinsiyet belirleme..

sen kullanmıştın hapı dimii
ilk kullanmaya başladıgında korunmuşmuydunn,yada doktor öle bi uyarıda bulunmuşmuyduu

canım zaten adetin ilk günü yada ikinci günü başlıyorsun o süre zarfında zaten ilişki olmuyor ama benim ilk kutu ilaca başladıktan sonra diğer adet günüme kadar kahve rengi akıntım oldu bir süre onun için korunduk

ben de marifet namenin bazı bölümlerini okudum.orada adetten sonra 5 gün içinde olan ilişkide allahın izni ile erkek olur diyor.hatta hadis de varmış bunu duyan bilen var mı?

bunu bende duydum ama sahih hadis olup olmadıgı belli degill
bazı kadınların adet sonrası yumurtlaması oluyor ozaman hamile kaldıklarında erkek olabiliyor
ama benim imkansızz regliden sonra hamile kalmamm
17-18.gün yumurtluyorum cünkü
sende erken yumurtladıysan erkek olabilir seninkidee
yani ben senden ümitliyim yaaa
inşallah umdugumuz gibi olur

inşallah umut fakirin ekmeği
kızlaaaaaaar soruma cevap verecek olan yokmuuuuuuuuuu Şeniz

varsa bize de yaz arkadaşım.ama rüyalar gerçekten tutuyor.vereliniortak

aslında ben de 17 ve 18.günler yum.oluyordu önceden ama doğumdan sonra değişti tabii belki değişir tepe başı polikiliğindeki doktor vücut matematik gibi değil dedi.topla çıkar şu dakka şu gün bu olacak diye bişey yok demişti.

İyi akşamlar kızlar
ben bu gün doktora gittim ultrasyonda bebegim 11 haftalık mış kalp atışı hızını sordum :)) senin neyine yarar edasında dokdtor hanım öyle bakındı bende ısrar edınce açıklamısın yaptı
Kalp atısı bebegin devre devre olurmuş ilk aylar 170 kadar çokar sonralarda düşermıs
bebgin kesisi sağdamı solda mı dedım rahımde dedii sinir oldum azcık ama sağ yumurtalıktanmı yumurtamısım soldanmı edım bununda güzel bi acıklamısın yaptı :))) bebek rahime yerleşır sağmı soldamı olustu bu belirlenmez solda yumurtlasanda solda kalmaz falan filan dedim cinsiyet belirlemek ıcın arkadaşlar soruyor dedim :)) yanlış biliyolar dedı bebişimin görüntülerını cektı
nedendir bilmiyorum 7 haftalık falan ken gittigim doktardakı görüntüde su kesesi yuvarlattı şimdi uzunnlamasına su kesesi 1 hafta sonra 2 li test icin çağırdı ama acıkcası aynı doktora gedermıyım bilmiyorum çok etkilemedı benı

işte bir fıkra Dogumevi bekleme salonuna hemsire kosarak girer , ilk sirada oturan adama yaklasarak :"Sizi teik ederim, ikiz cocugunuz oldu" der "Ne tesaduf Minnesota Ikizleri - Basketbol Takimindayim"Bir saat sonra, ayni hemsire yine kosarak gelir,"Mr.Smith" ismini anons eder. Mr.Smith yerinden heyecanla dogrulur,Hemsire ;" Artik ucuz babasisiniz" der.Mr.Smith sasirir ve " Olacak sey degil, ben de 3M sirketinde calisiyorum" der.Hemsire bir daha gorundugunde ucuncu adama ;" Esiniz dorduz dogurdu, kutlarim" der.Adam da saskinlikla " Ben de Dort Mevsim Otelinde calisiyorum" der.O sirada yaninda oturmakta olan adam hafif bayginlik gecirerek oturdugu yerden asagi dogru kayar, yetisip mudahale eden hemsire sorar;"Iyimisiniz, ne oldu size?" diye sorar.Adam kendine gelmege calisarak dogrulur ;" Temiz havaya ihtiyacim var, 101 Dalmacyalilar magazasinin muduruyum de..."
bizde hiç ikiz olan yok herhalde

bence gitme ne süper doktorlar var her soruya smimiyetle cevap veriyorlar insan daha rahat hissediyor kendisini sonra da cinsiyet ayrımı yapılıyor pozisyonuna düşürüp suçluluk duygusu veriyorlar.memlekete çoook iyi doktorlar var başkasını seç yolun başındayken.

burdaki erkek arkadaşların ikisinin de ikizleri var ikisinin ki de bi kız bi erkek.bayan olsalar sorarım nasıl falan derim ama erkek olunca sorulmuyor tabii.tedavi mi diye sordum yok dediler normal olmuş çok şaşırmışlar.hatta birine iki kız denilmiş sonra doğumda bi kız bi erkek olunca şaşırmışlar.

valla cnm bılsek hemen ona gore hamıs kalcaz ama henuz bız blamadık yaa:)))))))))))))

katılıyorum olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5

bende sana katılıyom cnm :))
bu butonlar ne güzle oldu yaw

ben çin takviminin doğruluğunun yüksek oldugunu biliorum sizinde doğruluğuna inanılan vardır bildiğiniz bi takvim o kadar araştırıyorsunuz yokmu be ya kaydirigubbakcemile3

rüyamda hep istediğim bebişi görüyorum bilinçaltımı bebişin gerçek cinsiyetimi bilmiyorum artık sositososito

Ezelcim bukadar emek etmissin..ama yanlis surda bu arkadas;
2010 Aralik ayinda 30 yasini doldurmus oluyor..31 yasini degillll...31 yasina yeni girmis oluyor..dogal olarak
2008 aralik ayinda 28 yasini tamamlamis bitirmis,,artik 28 yas kalmamis..yeni yasi 29 yasina adim atmis ocakta 29 yas 1 aylik..29 yasini tamamlamamis olabilir ama 29 yasina girmis..28 bitmis gitmis..
lutfen ya acikca ortada bunun icin matematik dehasi profesoru olmayada gerek yok..basit bir matematiksel islem var zaten..kaydirigubbakcemile3
hiiii bunu uzadigi icin degil ..bu arkadasin yasi umrum oldugu icinmi hayir..ama yanlis bir bilgiyi dogru olarak ogrenmek duzeltmek gerekir dimi???
hiii buda yetmiyosa arkadasin idda ettigi otomatik takvimi copy yapiyorum ...bakalim bakalim takvim ne diyor..oda yanlis hesapliyor dimi..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Woman's Birth Year 1979 Month 12 Day 20 Time Zone
Conception Year 2008 Month 1 Day 11 Time Zone

It's a girl! (Chinese Age 29 at Lunar month 12)

Otomatik dedigi bile yanlis..hani erkek gosteriyodu hani 28 yasti..chinese age 29 diyor ya resmen..niye yanlisi duzeltmek kabul etmek bu kadar zor ...
Ancient Chinese Gender Predictor istersen bu linkten gir sen hesaplat kac vericek yasi..

Yanlis bildigin bir bilgiyi direterek dogru diye idda ediyosun..
Sanki yasina takintisi var insanlarin gibi o pozisyona girdiriyosun..
Burdaki amac yanlis bilgini duzeltmen dogruyu gormen icindir.
Kimse senin yasinla basinla ugrastigi yok..
Yasini kompleks yaptiginida soylemiyoruz..
Arkadas zaten ne guzel soylemis insan hissettigi yastadir..

1 yasini 1 ay once dolduran bir bebek 1 yas 1 ayliktir..
29 yasini 1 ay once dolduran bir insanda 29 yas 1 ayliktir..

hiii sen otomatik hesaplayiciya inanmissin..o zaman buyur sana otomatik hesaplayici..

Woman's Birth Year 1979 Month 12 Day 20 Time Zone
Conception Year 2008 Month 1 Day 11 Time Zone

It's a girl! (Chinese Age 29 at Lunar month 12)

Ancient Chinese Gender Predictor buda linki..

Artik bunun uzerine yasini idda etmezsin dimi arkadasim..otomatik takvime dogum tarihini gun ay yil diye giriyosun..2008 yilinda ocak ayinda sana verdigi yas direk ortada..
Ayrica bengu nickli arkadasin bio ritminide yanlis hesaplama varmi???..kiz gunlerine erkek,,erkek gunlerine kiz denmis gibi..bu takvime nasil bakiyorsun tam net bilmedigi icin soruyorum..

sonucta bir arkadas buna guvenerek soru sormus ve bir cevap var ortada yanlislik varsa kimse zan altinda kalmasin dimi...
cunku goruyorumki insanlar sadece bu takvimlere inanarak iliski gunlerini bile ayarliyorlar..saygi duymak gerekir tabiki..kendi dusuncesidir..neye inaniyosa oyle hareket eder..ama madem inanmis dogru bilgiyi vermek gerekir diye dusunuyorum..

Merweewrem arkadasim selam..senin nickini kullanarak dun arkadasa cvp yazdim..uamrim sakincasi yoktur senin icin..
yani merweewrem arkadas soyle demis... bence dogrudur derken senin ismini kullanmis oldum..umarim sakincasi yoktur..
Buarada tebrik ederim..Ins sag salim kavusursun bebisinede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…