bebek cinsiyet belirleme..

Gunaydin kizlar, yani bana gunaydin... Bu sabah hic kallkmak istemedi canim, test yapip yine negatif gorecegimi bildigimden sanirim... Neyse uyusuk uyusuk kalktim ve testi yaptim. Ilk once hicbirsey cikmadi ama ben elimi yikayip tekrar bakinca silik bir ikinci cizgi vardi... Cok sasirdim sevindim heyecanlandim, aslinda emin de olamadim ama yine de cok heyecanlandim... Eger yarin koyulasirsa sanirim hamileyim kaydirigubbakcemile5 :lepi: inanamiyorum hala.. insallah yarin iyi bir pozitif cikar... dua edin.

cnm hayırlı olsun tabıkı hamıssın sılıkde olsaaaaaa valla sevındım senın adına ıns gonlundekı olur cnm

sagol gamzecigim, su internetten satilan 30 tanesi bir dolara ovulasyon kitlerinin hediyesi olan 10 hamilelik testi vardi onunla yaptim hani su kagit gibi ince olanlardan.. o yuzden cok kaptirmiyorum ama yine de yuzumden sinir bir gulucugu eksik edemiyorum...... :1rolleyes:

cnm bu yzıdada yazmıssınya parmakla soda olayı nasıl yaptın ınan anlamadım bagısla benı cnm bıde hemen erkek bebek duasını okut esıne 40 gunu doldurmadan hemen okuyun

hayırlısı olsun canım adetinikaç gün geçmişti canım

Biraz acik olacak ama uyarayim okumak istemeyenler okumasin ona gore ... Ellerini sabunla yikiyorsun islakken parmagini(ucunu) cep sodasina batiriyorsun. Sonra da onu malum yerine uyguluyorsun. servikse dokunmaman gerekiyor. yakar diyorlar. yani cok ileri gitme.

ben anlamadi sonra ne olcek yahuuuuu

alla allaa sen sorunlumusun arkadaşımm.tüm işini gücünü bıraktın benim yaşımlamı ugraşıyon :1shok:

hey allam yaa cattıkk. bu sacma sapan şeye bi son verr..herkesin dogrusu kendine
senin hesap şeklinle benimki uymuyor neden halaa kabul ettirmeye calışıyon yaw.
sen istedigin kadar cabala ben kendi dogruma bakarım
benim dogrumda seni ilgilendirmez
benim otomatik hesap yaptıgım site orası degiil ayrıca
link vermiştim merveye gecmişe dön tekrar bak

ayy cok komik yaa:)))) kadın işini gücünü bıraktı üşenmeden bana onca mesaj yazıp acıklama yapıyor.enteresan yani.istemiyorum senin acıklamanıı ,yardımını arkadaşım.hadi selametle

momofcum cok sevindimm.hayırlı olsunnn.Allah gönlüne göre versin inşallahhh
maşallah tek denemede hamile kaldınn.darısı isteyen herkese olsun
bioritime baktınmı?? tarihlerini özelden atarsan bende bakmak isterimmm

30 tanesi 1 dolara ne iyiymiş yaa
hangi siteymiş o cnm?? ebay filanmı

Aynen katılıyorum sana bende okumuştum reglden sonra 5 gün içinde diye bendede öle oldu ama hayırlısı umarım tutmuştur cinsiyeti yani Allah gönlümüze göre versin

SORUNLU kimin oldugu belli..
DOGRU 1 tanedir...
Sana goresi bana goresi olmazzz,,olurmu CAHIL...
YANLISSIN YANLIS kabul etmek niye bukadar ZOR..
Sana OTOMATIK takvimi koydum ona nazaran hala kabul edemiyosun..
Olmadi nete gir OTOMATIK yas hesaplayicilar var ordan hesaplat..Onunda linkini gonderim istersen
Ama onada ben o takvime hesaplatmamistim dersin..Sanki takvimler 1 tane degil..HERKESE OZEL..
Eger hakliysan benim yaptigim gibi ispat edebilirdin..sadece bu benim dogrum degistiremezsin demezdin..benim gibi bir tane takvim cikar ve ordan hesaplattirdim bak bilimsel dogrulguda bu diyebilseydin hadi..ama senin gibi CAHIL insanlar ancak bu benim dogrum degistiremezsin der..
Senin gibi herseyi dogru bildigini sanan..yanlisini kabul edemeyen CAHIL insanlar nasil karsi tarafa israrci sekilde benim dogrum bu neden israr edebiliyosun diyebilir???

bengu_ck kullanıcısından alıntı
slm kızlar benim doğum tarihim 06.01.1981 eşiminki 05.11.1979 son adetim 16 ekim buna göre gebe kalırsam bebişin cinsiyeti ne olur?

22-23-24-25-26-27-28 ekim kız
30-31 ekim erkek
9 kasıma kadar erkek

Bu insana verdigin cevaplarda yanlisssss..

yahu git başımdan senlemi ugraşcam delimisin nesinn
vajinusmustan da kurtulmuşsun niye bu sıkıntın anlamadımm
bi uzmandan yardım al istersen.
seni engelliyorum mesajlarını okumaktan öggg geldi cünküüüü
istedigin kadar yaz ,içini dök rahatlaa ama benden cvp alamıcaksınn.senin gibilere laf anlatmaktan yoruldumm işim olmaz.
hadi bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…