- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #20.181
Gunaydin kizlar, yani bana gunaydin... Bu sabah hic kallkmak istemedi canim, test yapip yine negatif gorecegimi bildigimden sanirim... Neyse uyusuk uyusuk kalktim ve testi yaptim. Ilk once hicbirsey cikmadi ama ben elimi yikayip tekrar bakinca silik bir ikinci cizgi vardi... Cok sasirdim sevindim heyecanlandim, aslinda emin de olamadim ama yine de cok heyecanlandim... Eger yarin koyulasirsa sanirim hamileyim kaydirigubbakcemile5 :lepi: inanamiyorum hala.. insallah yarin iyi bir pozitif cikar... dua edin.
cnm bu yzıdada yazmıssınya parmakla soda olayı nasıl yaptın ınan anlamadım bagısla benı cnm bıde hemen erkek bebek duasını okut esıne 40 gunu doldurmadan hemen okuyunBir arkadasa ozelden yazdiydim onu kopyalayayim. Soda bu toz sodalardan olacak.. karbonat soda cep sodasi filan diyorlar. Limonlu suya ekleyince tadi kotu olmuyor. Kopurme payini da ayir cok kopuruyor.
kopya geliyor :
Amin canim sagol iyi dileklerin icin... Hayirli bir evlat olur insallah... Tabii once hamile kalmam gerekir
Temmuzdan beri toz sodali limonlu su yapip iciyordum.. Gunde 5 kez yapmaya basladim son 2 hafta. ondan once gunde 2 ya da 3 kez yaptim.
Sirkeli su ictim gunde 1 kez.
Yesil cay stevia tatlandiriciyla Sabah ve aksam bir buyuk fincan
Yemeklerime deniz tuzu attim bol bol.. igrencti yani tuzsuz yiyen biri icin :)
Sutu ve urunlerini hayatimdan cikardim. Tavsiye edilen sure 6 haftaydi ama ben 3 aydir yemedim..
Bol bol domates patates muz, minik havuc, patlamis misir, domates soslu makarna, kereviz, vs.. potasyum ve sodyum dolu yiyecekler yedim.
Her namazdan sonra hayirli bir erkek evlat icin dua ettim.
Iliski oncesi de namaz kilip dua ettim... Esim katilmadi malesef cunku o 3 kizin 2 kizdan daha iyi oldugunu dusunuyor........ Ya da oyle soyluyor.. Ama bence 2 kiz yeterliAllah tan hayirlisi tabii
Iliski sirasinda ve 1 saat sonrasinda yanimizda komidinin ustunde cep tel ve laptop koydum.. pozitif iyonlar icin
Yumurtlamayi test kitleriyle takip edip tahminen yumurtlama anina 5-6 saat kala oldu..
Iliskiye bir hafta kala parmakla soda olayini yaptim gunde 2 kez iliski gunu ve bir gun oncesi gunde 4-5 kez..
Esime kahve iciremedim. Ben de icemedim asidik diye cope gitti kahve :)) Aslinda bayagi yumusamisti bir ara ama is ciddiye binince birden u donusu yapti.
Once ben sey oldum ayiptir soylemesi ( bu da alkali icin iyiymis)
Bir de ari sutu bal polen kasisimi yiyordum
folic asid, e vitamini, balik yagi, l-arginine, cinko haplari aldim..
Aklima baska birsey gelmiyor ...
Insallah hamile kalirim da diyetler ve igrenc icecekler biter
Mesajı aktar
Bakalim bu yontemi deneyip sonuc alan %71 den mi olacagim yoksa %29 dan mi.. Insallah saglikli hayirli bir bebis olusuyordur karnimda. Erkek veya kiz olmasina coktan karar verilmistir zaten... Hamile kalirsam bir de o merak baslar...
sagol gamzecigim, su internetten satilan 30 tanesi bir dolara ovulasyon kitlerinin hediyesi olan 10 hamilelik testi vardi onunla yaptim hani su kagit gibi ince olanlardan.. o yuzden cok kaptirmiyorum ama yine de yuzumden sinir bir gulucugu eksik edemiyorum...... :1rolleyes:
Oglak, Sagol canim Adetime daha 3 gun var...
Biraz acik olacak ama uyarayim okumak istemeyenler okumasin ona gore... Ellerini sabunla yikiyorsun islakken parmagini(ucunu) cep sodasina batiriyorsun. Sonra da onu malum yerine uyguluyorsun. servikse dokunmaman gerekiyor. yakar diyorlar. yani cok ileri gitme.
Oglak, Sagol canim Adetime daha 3 gun var...
ben anlamadi sonra ne olcek yahuuuuuBiraz acik olacak ama uyarayim okumak istemeyenler okumasin ona gore... Ellerini sabunla yikiyorsun islakken parmagini(ucunu) cep sodasina batiriyorsun. Sonra da onu malum yerine uyguluyorsun. servikse dokunmaman gerekiyor. yakar diyorlar. yani cok ileri gitme.
Yanlis bildigin bir bilgiyi direterek dogru diye idda ediyosun..
Sanki yasina takintisi var insanlarin gibi o pozisyona girdiriyosun..
Burdaki amac yanlis bilgini duzeltmen dogruyu gormen icindir.
Kimse senin yasinla basinla ugrastigi yok..
Yasini kompleks yaptiginida soylemiyoruz..
Arkadas zaten ne guzel soylemis insan hissettigi yastadir..
1 yasini 1 ay once dolduran bir bebek 1 yas 1 ayliktir..
29 yasini 1 ay once dolduran bir insanda 29 yas 1 ayliktir..
hiii sen otomatik hesaplayiciya inanmissin..o zaman buyur sana otomatik hesaplayici..
Woman's Birth Year 1979 Month 12 Day 20 Time Zone
Conception Year 2008 Month 1 Day 11 Time Zone
It's a girl! (Chinese Age 29 at Lunar month 12)
Ancient Chinese Gender Predictor buda linki..
Gunaydin kizlar, yani bana gunaydin... Bu sabah hic kallkmak istemedi canim, test yapip yine negatif gorecegimi bildigimden sanirim... Neyse uyusuk uyusuk kalktim ve testi yaptim. Ilk once hicbirsey cikmadi ama ben elimi yikayip tekrar bakinca silik bir ikinci cizgi vardi... Cok sasirdim sevindim heyecanlandim, aslinda emin de olamadim ama yine de cok heyecanlandim... Eger yarin koyulasirsa sanirim hamileyim kaydirigubbakcemile5 :lepi: inanamiyorum hala.. insallah yarin iyi bir pozitif cikar... dua edin.
sagol gamzecigim, su internetten satilan 30 tanesi bir dolara ovulasyon kitlerinin hediyesi olan 10 hamilelik testi vardi onunla yaptim hani su kagit gibi ince olanlardan.. o yuzden cok kaptirmiyorum ama yine de yuzumden sinir bir gulucugu eksik edemiyorum...... :1rolleyes:
canım bioritim tam erkek günü demiştin sen bana ,yorumcuya göre erkek, reglden sonra hemen 3. günü yumurtayı yakaladım kahve ilişki pozisyonu dua namaz hepsi ama hepsi var bende yani bende merak ediyorum açıkcası. birde araştırmalar eylül ayında hamile kalanlarının erkek doğurma ihtimalini % olarak daha yüksek olduğunu söylüyormuş yani takdir Rabbimin artık o en güzelini biliyor bütün herşeyi denk getirdi Rabbim ki bunların arasında benim en çok inandığım dini kaynaklarda yazan hani reglden sonra 5 gün içinde erkek 5-8 gün içinde kız deniliyorya oydu. o bile denk geldi açıkcası. ne kadar çaba harcasam ben reglden hemen sonra yumurtlamayı beceremezdim yani bunu rabbim nasip etti belkide erkek bebeği nasip ettide önden bahanelerini gönderdi diyorum yada kızım olursada üzülmem rabbim sen elinden gelen herşeyi yaptın ama ben ne dilediysem o oluyor işte tekrar tekrar ispatı diyor der rabbime şükrederim yine. görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler
alla allaa sen sorunlumusun arkadaşımm.tüm işini gücünü bıraktın benim yaşımlamı ugraşıyon :1shok:
hey allam yaa cattıkk. bu sacma sapan şeye bi son verr..herkesin dogrusu kendine
senin hesap şeklinle benimki uymuyor neden halaa kabul ettirmeye calışıyon yaw.
sen istedigin kadar cabala ben kendi dogruma bakarım
benim dogrumda seni ilgilendirmez
benim otomatik hesap yaptıgım site orası degiil ayrıca
link vermiştim merveye gecmişe dön tekrar bak
ayy cok komik yaa:)))) kadın işini gücünü bıraktı üşenmeden bana onca mesaj yazıp acıklama yapıyor.enteresan yani.istemiyorum senin acıklamanıı ,yardımını arkadaşım.hadi selametle
Ezelcim bukadar emek etmissin..ama yanlis surda bu arkadas;
2010 Aralik ayinda 30 yasini doldurmus oluyor..31 yasini degillll...31 yasina yeni girmis oluyor..dogal olarak
2008 aralik ayinda 28 yasini tamamlamis bitirmis,,artik 28 yas kalmamis..yeni yasi 29 yasina adim atmis ocakta 29 yas 1 aylik..29 yasini tamamlamamis olabilir ama 29 yasina girmis..28 bitmis gitmis..
lutfen ya acikca ortada bunun icin matematik dehasi profesoru olmayada gerek yok..basit bir matematiksel islem var zaten..kaydirigubbakcemile3
hiiii bunu uzadigi icin degil ..bu arkadasin yasi umrum oldugu icinmi hayir..ama yanlis bir bilgiyi dogru olarak ogrenmek duzeltmek gerekir dimi???
hiii buda yetmiyosa arkadasin idda ettigi otomatik takvimi copy yapiyorum ...bakalim bakalim takvim ne diyor..oda yanlis hesapliyor dimi..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Woman's Birth Year 1979 Month 12 Day 20 Time Zone
Conception Year 2008 Month 1 Day 11 Time Zone
ya pardon konuya girmek istemezdim ama 28 yaşını doldurunca 29 olmuyo 28 oluyo tamam dolduruyo ama yeni yaşı yani 29 tamamlayınca 29 oluyo doğan çocuklara örnek vermişsiniz 12 aylık bir bebek doldurunca 1 yaşına giriyo 2 demiyoruz bunun gibi nerde anlaşamadınız bitürlü anlıyamadımbilmiyorumkismile
SORUNLU kimin oldugu belli..
DOGRU 1 tanedir...
Sana goresi bana goresi olmazzz,,olurmu CAHIL...
YANLISSIN YANLIS kabul etmek niye bukadar ZOR..
Sana OTOMATIK takvimi koydum ona nazaran hala kabul edemiyosun..
Olmadi nete gir OTOMATIK yas hesaplayicilar var ordan hesaplat..Onunda linkini gonderim istersen
Ama onada ben o takvime hesaplatmamistim dersin..Sanki takvimler 1 tane degil..HERKESE OZEL..
Eger hakliysan benim yaptigim gibi ispat edebilirdin..sadece bu benim dogrum degistiremezsin demezdin..benim gibi bir tane takvim cikar ve ordan hesaplattirdim bak bilimsel dogrulguda bu diyebilseydin hadi..ama senin gibi CAHIL insanlar ancak bu benim dogrum degistiremezsin der..
Senin gibi herseyi dogru bildigini sanan..yanlisini kabul edemeyen CAHIL insanlar nasil karsi tarafa israrci sekilde benim dogrum bu neden israr edebiliyosun diyebilir???
bengu_ck kullanıcısından alıntı
slm kızlar benim doğum tarihim 06.01.1981 eşiminki 05.11.1979 son adetim 16 ekim buna göre gebe kalırsam bebişin cinsiyeti ne olur?
22-23-24-25-26-27-28 ekim kız
30-31 ekim erkek
9 kasıma kadar erkek
Bu insana verdigin cevaplarda yanlisssss..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?