bebek cinsiyet belirleme..

Slm herşey yolundaysa iyi bazen çıkıyo öyle doktorlar benim ilk gittiğim doktorun bana sorduğu soru öncelikle doğuracakmısın oldu ama değişik bi ifadeyle 3. çocuk olması abes geldi herslde sonra bidaha gitmedim ona zaten oluyo yani takma elektrik alamadıysan değiştir tabi

Yine seviyeni belli etmiisin CAHIL lafi bile sana cok..
Evet Vajinusmustum Allahima sukurler olsunki kurtuldum..Coksukurki bu %100 tedavisi olan kurtulunabilicek bir hastalikti..Sen nasil kurtulucaksin ERKEK bebek takintindan..Cozumun bile %50 iken ...Allahim senin gibilere akil fikir ihsan etsin..
Benden cevap alamicaksin degil,,vericek cevabin YOK..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Koyabildinmi 1 tane yas hesaplayici TAKVIM..cok basit ya nete yasini gir sana soylicek..
Burdaki amac senin yasini hesaplatmak degil ama CAHIL..Yanlis bildigin seyi israrci ve kirici sekilde merwewrem arkadasa soylemen..ne oldu o arkadas simdi senin yuzunden cikti burdan Basin goge erdimi ..

CEVAP VEREBILDIN mi bengu_ck arkadasa sordugum soruyuuu hiiii...Veremezsin CUNKU YANLIS yapmissin Ve Yanlisi kabul edip duzeltmek senin yanindan bile gecmeyecek AKILLI ASIL insanlara aiittir..Bak ben senin gibi SEVIYESIZ kelimeler kullanmiyorum..DELI diyormuyum sana kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ONCE INSAN olamyi Insan gibi KONUSABILMEYI OGREN.

bengu_ck Arkadas sana yazdigi bio-ritim cevabida YANLISSSS..

kızlar size bişey sorucam vucuttaki kan üç senede bir kendini temizlermiş ve erkekle kadınınki karşılaştığı zaman temiz hangisiyse cinsiyet ona çekermiş buna bakmayı bilen varmı

Okadarda saklanmıştık halbuki bende seni gördüm ayrıca slmm

canım benim pembedana diye bir arkadaş var benim kader arkadaşım bebeklerimizi kaybediş hikayelerimiz çok benzer ve birbirine çok yakın tarihlerde kkdaki en iyi kankam diyebilirim onu gördüm de bu topiğe gelmiş onun bi<im gibi cinsiyet derdi yok ilk bebeği olucak inşallah ona yazmıştım
ama sanda selam şekerim

kızlar size bişey sorucam vucuttaki kan üç senede bir kendini temizlermiş ve erkekle kadınınki karşılaştığı zaman temiz hangisiyse cinsiyet ona çekermiş buna bakmayı bilen varmı

hayatım benim eşim o hesabi üşenmeden tek tek yaptı ama uygun çıkmıyor istersen deneyin

Hmmm anladım tatlım ok.

çıkmıyorsa gerek yok tabi bazılarında tutuyomuş ama yinde bi anlat istersen bi deneyim

şimdi benim doğum yılım 75 ten başlayıp 3er 3er ritmik sayma ile yenilenme yıllarını yaz sonra eşimin örneğin 73ten itibaren 4er 4er ritmik sayma yap yaz aynı 2010 kimin yılına denk geliyorsa cinsiyet o oluyor ama boş kalan yıla denk geliyor çoğunlukla anlamsız yani

momof merhaba
şu gebelik testlerini bir deyiver arkadaşım erken gebelik testimi bu markası ne bu kadar erken göstermiş

canım ya seni yoruyorum ama benim 2010 pis eşiminki temiz çıktı ne olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…