- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #20.201
İyi akşamlar kızlar
ben bu gün doktora gittim ultrasyonda bebegim 11 haftalık mış kalp atışı hızını sordum :)) senin neyine yarar edasında dokdtor hanım öyle bakındı bende ısrar edınce açıklamısın yaptı
Kalp atısı bebegin devre devre olurmuş ilk aylar 170 kadar çokar sonralarda düşermıs
bebgin kesisi sağdamı solda mı dedımrahımde dedii sinir oldum azcık ama sağ yumurtalıktanmı yumurtamısım soldanmı edım bununda güzel bi acıklamısın yaptı :))) bebek rahime yerleşır sağmı soldamı olustu bu belirlenmez solda yumurtlasanda solda kalmaz falan filan dedim cinsiyet belirlemek ıcın arkadaşlar soruyor dedim :)) yanlış biliyolar dedı bebişimin görüntülerını cektı
nedendir bilmiyorum 7 haftalık falan ken gittigim doktardakı görüntüde su kesesi yuvarlattı şimdi uzunnlamasına su kesesi 1 hafta sonra 2 li test icin çağırdı ama acıkcası aynı doktora gedermıyım bilmiyorum çok etkilemedı benı
yahu git başımdan senlemi ugraşcam delimisin nesinn
vajinusmustan da kurtulmuşsun niye bu sıkıntın anlamadımm
bi uzmandan yardım al istersen.
seni engelliyorum mesajlarını okumaktan öggg geldi cünküüüü
istedigin kadar yaz ,içini dök rahatlaa ama benden cvp alamıcaksınn.senin gibilere laf anlatmaktan yoruldumm işim olmaz.
hadi bye
can_parcam, crameren, eceiremnur, Hayat_Acil, pembedana+, yaprakk
gördüm seni
Okadarda saklanmıştık halbuki bende seni gördüm ayrıca slmm
kızlar size bişey sorucam vucuttaki kan üç senede bir kendini temizlermiş ve erkekle kadınınki karşılaştığı zaman temiz hangisiyse cinsiyet ona çekermiş buna bakmayı bilen varmı
canım benim pembedana diye bir arkadaş var benim kader arkadaşım bebeklerimizi kaybediş hikayelerimiz çok benzer ve birbirine çok yakın tarihlerde kkdaki en iyi kankam diyebilirim onu gördüm de bu topiğe gelmiş onun bi<im gibi cinsiyet derdi yok ilk bebeği olucak inşallah ona yazmıştım
ama sanda selam şekerim
hayatım benim eşim o hesabi üşenmeden tek tek yaptı ama uygun çıkmıyor istersen deneyin
can_parcam, crameren, eceiremnur, Hayat_Acil, pembedana+, yaprakk
gördüm seni
çıkmıyorsa gerek yok tabi bazılarında tutuyomuş ama yinde bi anlat istersen bi deneyim
kimse niye yazmıyor kızlar ya
momof merhaba
şu gebelik testlerini bir deyiver arkadaşım erken gebelik testimi bu markası ne bu kadar erken göstermiş
şimdi benim doğum yılım 75 ten başlayıp 3er 3er ritmik sayma ile yenilenme yıllarını yaz sonra eşimin örneğin 73ten itibaren 4er 4er ritmik sayma yap yaz aynı 2010 kimin yılına denk geliyorsa cinsiyet o oluyor ama boş kalan yıla denk geliyor çoğunlukla anlamsız yani
canım ya seni yoruyorum ama benim 2010 pis eşiminki temiz çıktı ne olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?