- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #2.021
benim 5 yaşında bir kızım var.hayırlı ve sağlıklı bir oğlum olsun istiyorum.
bu ay başka bir doktora gittim.ilaçsız sadece yumurtlama takibi istedim.adetimin 17.günü yumurtan çatlamış dedi.3-4 gün gün aşırı ilişki önerdi.şimdi hemen ilşki olursa iyi olur dedi.öğleden sonraydı ilşki odu.ilk ilişkiden 36 saat sonra ikinci ilişki oldu ve dün öğrendim HAMİLEYİM.alkisalkisalkis:CüvCüv:
çok sevindimm canımm
ilk ilişkii kaç saat sonra olduuu
2ncii ilişkii 36 saat sonra olduğunaa göree
dur bakimm bizim tahminlşere göree senin kızın olacakk ozamann
biz burda çatlatma iğnesiyle hamile kalnalrınn oğlu olur diye yazışıyoruzz
amaa iğneden 38 saat sonra olmasıı lazımm
senin aynı gün olmuşş değilmii
karabıberım sen dert etme oglusumuz gelecek ıns cnm rabbımın ıznıyle yanı ıkı kerede aynısı solemez bence dr ler
ben 6 aydır çocuk düşündüğüm için uzun süredir diyet yapıyorum.kuru kayısı,muz,maden suyu,taze fasülye yedik,son bir ay PHı 7 den yüksek su içtik,tuzlu yemek tükettik.tuzlu badem çekirdek yedik.
ilişkiden yarım saat önce eşim sert neskafe içti.soğuk duş yaptı.bakalım şans arttırmak için denedim.
yüce rabbime bol bol dua ettim.önce rabbimin büyüklüğüne sonra dualarıma sığınıyor ve güveniyorum canı gönülden edilen duaların kabul olacağına inanıyorum.
aramiza hosgeldin canim benim Allha tamamina erdirsinbu ay başka bir doktora gittim.ilaçsız sadece yumurtlama takibi istedim.adetimin 17.günü yumurtan çatlamış dedi.3-4 gün gün aşırı ilişki önerdi.şimdi hemen ilşki olursa iyi olur dedi.öğleden sonraydı ilşki odu.ilk ilişkiden 36 saat sonra ikinci ilişki oldu ve dün öğrendim HAMİLEYİM.alkisalkisalkis:CüvCüv:
hadi bakalim hayirlisi simdi sonucu bekliyorsunArkadaşlar yumurta takibini her doktor yapmıyor.Ben size kendi yaptığımı yazayım.Ben hem ateş ölçtüm.Hemde ovulasyon kiti kullandım.Ovulasyon kitini 3 gün kullandım.İlk gün çizgi yoktu.İkinci gün oluştu.üçüncü gün yoktu.Çizgilerin silikleştiği gün benim ateşimde düştü ve ilişki ogün oldu.Ertesi gün ateşim tekrar yükseldi.Şuan hamileyim.Ayrıca bir dua var.Suyun içine atıyosun ve Adet geçtikten sonra sabah namazı vakti sudan içip 2 rekat namaz kılıyosun.
ay cnm cok sevındım ınş oglusunun haberınıde bole verırısın cnm ınan sızler bıze umut oluyosunuz bende cok ıstıyom cnm oglumun olmaısını rabbım ıns herkese naasıp eder ınşşşşşşşşşşşşşş
evet doktora erkek istediğimi ve bu konuda araştırma yaptığımı söyledim.yumurtan çatlamış dediğinde hemen ilişki olursa erkek olur dedi.diğer yöntemlere diyet çin takvimi ne inanmadı doktor.ben başka önereceğiniz birşey varmı dedim doktor yok dedi
Arkadaşlar yumurta takibini her doktor yapmıyor.Ben size kendi yaptığımı yazayım.Ben hem ateş ölçtüm.Hemde ovulasyon kiti kullandım.Ovulasyon kitini 3 gün kullandım.İlk gün çizgi yoktu.İkinci gün oluştu.üçüncü gün yoktu.Çizgilerin silikleştiği gün benim ateşimde düştü ve ilişki ogün oldu.Ertesi gün ateşim tekrar yükseldi.Şuan hamileyim.Ayrıca bir dua var.Suyun içine atıyosun ve Adet geçtikten sonra sabah namazı vakti sudan içip 2 rekat namaz kılıyosun.
yalnız bu ay çin takvimi kız gösteriyordu bana.ama ben yinede denedim ve hamile kaldım çünkü 6 aydır yorulmuştum açıkçası.
kuzlar her gun kafam karsısıyo yum catlayıncamı ılıskı 38 saat sonramı yaaaaaaaaaaaşimdi anladımm senin konunuu
Ay inşallah ya benimde böyle olduu
2 defada benzettiler erkeğe
kızlar valla ıyı arastırın demıstım gene dıyeyım ssk dakı dr bıle yum takıbını yaparız dedı bana kesınlıkle sorun mutlaka yapan cıkıyo
kuzlar her gun kafam karsısıyo yum catlayıncamı ılıskı 38 saat sonramı yaaaaaaaaaaa8
karabıberım yum oluyo ıgneyı vuruluyosun ondan sonra 38 saat sonra dımı ılıskı
sen kaçırma canım o doktoruu
acaba özeldekilermii yapmıyoo
ben hep özele gittim amaa
normal yoldan yumun catladıgı zaman hemen ilişki olcak
yumurtan catlatma ignesiyle catlatılacaksa igne vurulduktan 38 saat sonra ilişki olcekkk
loo güzel anlatmışsınn kuızumm sennnn
normal yoldan yumun catladıgı zaman hemen ilişki olcak
yumurtan catlatma ignesiyle catlatılacaksa igne vurulduktan 38 saat sonra ilişki olcekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?